GALERIE FOTO Cele mai tari glume după eliminarea Germaniei de la Campionatului Mondial din Qatar

Germania a fost eliminată de la Campionatul Mondial din Qatar încă din faza grupelor și a devenit ținta ironiilor pe internet/ foto: Imago Images +13   FOTO
Germania a fost eliminată de la Campionatul Mondial din Qatar încă din faza grupelor și a devenit ținta ironiilor pe internet/ foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 decembrie 2022 08:45 / Actualizat vineri, 02 decembrie 2022 09:31

Germania a fost eliminată de la Campionatul Mondial din Qatar încă din faza grupelor și a devenit ținta ironiilor pe internet.

Nemții au câștigat în ultima rundă din grupe în fața celor din Costa Rica, 4-2, însă au terminat pe locul 3. Japonia a bătut Spania, 2-1, și a găștigat grupa. Ibericii au terminat pe locul doi. 

foto: Twitter
foto: Twitter
foto: Twitter
foto: Twitter
foto: Twitter
+9 FOTO

După titlul mondial cucerit în 2014, Germania nu a mai reușit să treacă de grupe la următoarele două turnee, în 2018 și 2022.

A pierdut premeditat Spania cu Japonia?! » Ibericii au lăsat-o acasă pe Germania și și-au eliberat culoarul spre trofeu
SPANIA - JAPONIA 1-2
A pierdut premeditat Spania cu Japonia?! » Ibericii au lăsat-o acasă pe Germania și și-au eliberat culoarul spre trofeu

Naționala lui Hansi Flick, caracterizată în termeni duri de presa din Germania

„Fotbalul german a ajuns la pământ. Am învins Costa Rica cu 4-2. Cu toate astea, suntem eliminați, pentru că Japonia a învins Spania, scor 2-1.  Palmaresul nostru din grupe este: o înfrângere rușinoasă în fața Japoniei, un egal convingător cu Spania și o victorie de răsunet în fața Costa Ricăi. 

O rușine totală! După Cupa Mondială din 2018 credeam că nu putem ajunge mai jos, însă astăzi am aflat că se poate și mai rău. Lumea fotbalului obișnuia să tremure în fața noastră. Acum, naționala Germaniei este un gnom al fotbalului. O dramă specifică meciurile de MMA”, au titrat jurnaliștii germani de la Bild. 

Sport.de: „Un dezastru absolut”

„Naționala Germaniei, care plecase în Qatar cu gândul la câștigarea trofeului, își ia adio de la Campionatul Mondial. Flick va avea multe de explicat în zilele următoare. De ce l-a convocat pe Mario Gotze? De ce nu a fost jucat Nicklas Fullkrug mai mult? De ce Kimmich a fost jucat, dintr-odată, ca fundaș dreapta? Un dezastru absolut!”, au scris și ziariștii de la Sport.de.

Citește și alte știri despre Campionatul Mondial

Liderul Germaniei, discurs de retragere pe gazon, imediat după dezastrul din Qatar: „A fost o adevărată plăcere”

Golul calificării Japoniei, venit în urma unei controverse imense » Reușita a fost validată în cele din urmă de VAR

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
Ceva1234
Ceva1234  •  03 Decembrie 2022, 13:01

Un campionat extraordinar de controversat. Se pare ca regulile se schimba din mers, si cu VaR si fără VaR tot la fel e , 4 are Elveția 3 are Brazilia da ma rog.. cică golaverajul... Surez ... a început sa tipe dar a uitat când karma i'au salvat.. oricum Portugalia ,Argentina , Brazilia , Germania, Franța au demonstrat de data asta ca tot ce e mai important în fotbal este ca tre sa elimini adversari puternici cu orice preț si au lăsat mândria si gloria acasă în tarile lor.

polistul68
polistul68  •  02 Decembrie 2022, 21:01
Postat de andreizam pe 02 Decembrie 2022, 15:34

Nu cred ca scheletul echipei este problema ptr ca echipa are jucători ca Müller, Goretzka și mulți alți jucatori cu multe jocuri Internationale in Europa cu Bayern sau Dortmund. Problema a fost la antrenor care nu s-a axat pe jucatorii corect in joc ca de exemplu Sane (tehnic) sau Humers ( aparator). La CM se vad Atrenorii cu influntele care le produc pe teren. SAH.

Amice, cu scheletul lui Bayern, poti sa ai performantele lui...Bayern...care nu a mai performat in UCL cam de mult...in plus de asta, de la Guardiola incepand, stilul fotbalului german s-a schimbat...au icneput sa plimbe mingea aiurea, sa aibe 800 de pase pe meci....ei, nemtii , erau recunoscuti ca echipa care..efectiv se urca pe adversar..efectiv te strivea..asta era stilul Germaniei. In alta ordine de idei, odata cu aparitia jucatorilor de culoare ( fara nici o urma de rasism), spiritul german a cam disparut. Germania juca serios toate meciurile, germania iti dadea 9 goluri daca putea, Germania juca la fel din min 1 pana in minutul 90, sau cand fluiera arbitru. In prima repriza cu Costa Rica au jucat la misto...daca dadeau 4 goluri in prima repriza, si eu zic ca se putea, sa vezi cum batea Spania [e Japonia, si atunci erau calificati...dar ei au jucat doar cand au fost disperati...toate astea, arata cat de mult s-a schimbat, s-a depersonalizat echipa germaniei. Nu poti sa schimbi in 4 ani, ce s-a cladit in 50. Si nu stiu daca Germania POATE sa joace acel tiki-taka...

andreizam
andreizam  •  02 Decembrie 2022, 15:34
Postat de naxxar pe 02 Decembrie 2022, 11:52

Când scheletul naționalei e dat de o echipă care aleargă singură prin campionat de ani buni încoace, nu te poți aștepta să progresezi sau măcar să te menții.

Nu cred ca scheletul echipei este problema ptr ca echipa are jucători ca Müller, Goretzka și mulți alți jucatori cu multe jocuri Internationale in Europa cu Bayern sau Dortmund. Problema a fost la antrenor care nu s-a axat pe jucatorii corect in joc ca de exemplu Sane (tehnic) sau Humers ( aparator). La CM se vad Atrenorii cu influntele care le produc pe teren. SAH.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează