Rezultatul autopsiei jurnalistului care a murit la Campionatul Mondial » Reacția fratelui care susținea că Grant Wahl fusese ucis + mesajul soției

Grant Wahl, jurnalistul decedat la 49 de ani pe durata Campionatului Mondial, a murit, conform autopsiei, din cauza unui anevrism de aortă.
Grant Wahl, jurnalistul decedat la 49 de ani pe durata Campionatului Mondial, a murit, conform autopsiei, din cauza unui anevrism de aortă.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 decembrie 2022 21:05 / Actualizat miercuri, 14 decembrie 2022 21:23

Grant Wahl, jurnalistul decedat la 49 de ani pe durata Campionatului Mondial, a murit, conform autopsiei, din cauza unui anevrism de aortă.

  • Grant Wahl a fost pe Lusail Stadium, la meciul Olanda - Argentina din sferturile Campionatului Mondial. Acestuia i s-a făcut rău în timpul partidei și a fost dus la spital, unde a murit. 

„Moartea lui nu a fost legată de COVID-19. Nu a avut nicio legătură cu faptul că a fost vaccinat. Grant a murit din cauza unui anevrism de aortă. Probabil a murit instant și nu a simțit nicio durere. Simt un fel de ușurare că am aflat acest lucru”, a spus soția lui Grand Wahl, citată de NY Times

Fratele lui Grant Wahl și-a retras acuzațiile grave

La scurt timp după decesul lui Grand, Eric, fratele lui, a postat un videoclip pe Instagram în care spunea că fratele său i-a mărturisit că a primit amenințări cu moartea pentru că a purtat un tricou în culorile steagului comunității LGBTQ. Homosexualitatea este ilegală în Qatar. Ulterior, Eric și-a retras acuzațiile: „Nu mai suspectez nimic”.

„Eu sunt Eric Wahl, sunt fratele lui Grant. Sunt gay. Eu sunt motivul pentru care purta acel tricoul la Camiponatul Mondial. Fratele meu era sănătos. Mi-a spus că a primit amenințări cu moartea. Nu pot să cred că a murit. Cred că a fost ucis! Vă rog să mă ajutați. A leșinat în timpul meciului, pe stadion. A beneficiat de primul ajutor, a fost dus cu o mașină la spital, iar acolo a murit, potrivit soției sale”, a fost declarația inițială făcută de Eric Wahl.

Grant Wahl s-a îmbolnăvit în Qatar 

Cu o zi înainte, Grant a povestit că nu se simțea bine și că a fost diagnosticat cu bronșită, o afecțiune a plămânilor. 

„Corpul meu cred că mi-a zis: «Omule, nu dormi destul!». S-a revoltat. Am fost diagnosticat cu bronșită. Am fost de două ori la medicii din centrul media. Acum mă simt mai bine. Corpul meu a cedat. Au fost 3 săptămâni pline de stres, în care am muncit mult și am dormit puțin. Am avut o răceală, care s-a transformat în ceva mai rău. Simțeam presiune în piept. Nu e COVID-19 pentru că mă testez des. Medicii mi-au spus că probabil am bronșită. Mi-au dat antibiotice și sirop pentru tuse. Acum mă simt mai bine”, spunea Grant joi, cu o zi înaintea decesului. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
digitalmasacrer
digitalmasacrer  •  15 Decembrie 2022, 09:55

Pai cum, gheisul asta sustinea sus ai tare ca nu isi va schimba opinia indiferent de rezultatul autopsiei! I-au facut o vizita probabil CIA si Qatarul, sa ii arate cum sta treaba in lumea reala?

sughibughi
sughibughi  •  15 Decembrie 2022, 08:47

Andy Fletcher a murit din aceeasi cauza

cpt.ahab
cpt.ahab  •  15 Decembrie 2022, 07:35
Postat de iulihenry pe 14 Decembrie 2022, 23:17

Daca ai stii sa folosesti google ai fi aflat ca suferea de Marfan syndrome, un sindrom care afecteaza inima, ochii si vasele de sange, iar daca ajunge la aorta este mortal (news flash - asta s-a intamplat) . Da e mai usor sa iti pui palaria de aluminiu si sa aberezi. Au trecut 10000 de ani de cand s-au speriat toti ca le cresc solzi pe spate si pana acum populatia de crocodili si aligatori a ramas aceeasi.

Dacă "ai știi". Am înțeles. Știiiiiiiiiiii...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează