FOTO A venit nota de plată! » Sumă uriașă cheltuită de iubitele jucătorilor Angliei pe alcool în Qatar: „Barul a trebuit reaprovizionat”

Annie Kilner, partenera fundașului Kyle Walker +33   FOTO
Annie Kilner, partenera fundașului Kyle Walker

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 noiembrie 2022 17:40 / Actualizat duminica, 27 noiembrie 2022 18:07

Presa engleză susține că partenerele jucătorilor Angliei au cheltuit în Qatar peste 20.000 de euro numai pe șampanie și cocktailuri!

Federația din Albion a stabilit ca familia și apropiații elevilor lui Gareth Southgate să fie cazați pe un vas luxos din Doha, unde sunt peste 30 de baruri și restaurante, saloane de Spa sau magazine de haine.

Video FABULOS de la Argentina - Mexic: „Iubito, ești sigură că ai luat bilete unde trebuie?”
ARGENTINA - MEXIC 2-0
Video FABULOS de la Argentina - Mexic: „Iubito, ești sigură că ai luat bilete unde trebuie?”

Iubitele jucătorilor englezi au dat 20.000 de euro numai pe alcool

După victoria din prima rundă, cu Iran (6-2), iubitele și apropiații jucătorilor britanici s-ar fi distrat pe cinste. Conform The Sun, au comandat sticle de șampanie în valoare de 300 de euro fiecare și au consumat cocktailuri premium. 

Georgina Irwin, iubita lui Aaron Ramsdale, foto Instagram
Fern Maguire
Fern Maguire
Fern Maguire
Fern Maguire
+29 FOTO

„S-au distrat așa tare încât barul a trebuit să fie reaprovizionat dimineața următoare”, scriu jurnaliștii britanici, care relatează și că factura la băuturile alcoolice consumate în ultima săptămână de partenerele fotbaliștilor depășește 20.000 de euro! 

Costurile vor fi suportate, cel mai probabil, de Federația Engleză. „Totul a fost plătit înainte de începerea Campionatului Mondial”, scriu britanicii.

Sasha Attwood, iubita lui Grealish, Fern (Maguire), Megan (Pickford), Annie (Walker) sunt câteva distre iubitele jucătorilor englezi care au făcut deplasarea în Qatar.

Match Quiz Germany vs Spain
Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Germany vs Spain și poți câștiga 1.200 de lei cash! Premii totale de 4.000 de lei.

În Doha nu bea alcool doar cine nu vrea sau n-are bani

Prejudecata că pe timpul Campionatului Mondial nu se va putea consuma alcool în Doha a fost spulberată de realitatea din capitala Qatarului: în Fan Festivalurile din oraș e bere cât cuprinde, în aproape toate hotelurile cu străini, dar și la restaurantele importante și până și la Lounge-ul din Centrul Media, unde sunt disponibile bere, vinuri, dar și șampanie - detalii, pe larg, AICI.

Mai multe știri de la Campionatul Mondial:

Mihai Stoica, atac cu talpa la adresa lui Herve Renard: „Unde ești acum? Nu ne mai arăți ce ai filmat?” + Ce națională ar dori să vadă eliminată cât mai rapid: „Nu o suport!”
CM QATAR
Mihai Stoica, atac cu talpa la adresa lui Herve Renard: „Unde ești acum? Nu ne mai arăți ce ai filmat?” + Ce națională ar dori să vadă eliminată cât mai rapid: „Nu o suport!”
Belgia făcută KO! Maroc, ce nebunie! » GSP a asistat pe stadion la o nouă mare surpriză
Belgia - Maroc 0-2
Belgia făcută KO! Maroc, ce nebunie! » GSP a asistat pe stadion la o nouă mare surpriză

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
Papalaga
Papalaga  •  28 Noiembrie 2022, 04:22

Nu înțeleg de ce va fooote grija lor, GSP , dar na, câinele moare de drum lung si prostul de grija altora

freddy
freddy  •  27 Noiembrie 2022, 22:53

20 de euro o bere și 300 o șampanie? E de căpșuni?

dobrin
dobrin  •  27 Noiembrie 2022, 20:24
Postat de steauaefcsb pe 27 Noiembrie 2022, 18:22

De banii aia,in Romania intr-un club de fite abia luau o singura sampanie! Norocul lor ca nu s-a organizat mondialul In Romania ca ar fi cheltuit mai mult!

Le-au platit aia de federatia engleza la "all you can drink", ca le stiau ca sunt betive.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează