Lionel Messi, supărat pe Kun Aguero la petrecerea Argentinei: „Mi-a zis «Oprește-te!»”

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 ianuarie 2023 12:23 / Actualizat miercuri, 04 ianuarie 2023 12:52

Retras din fotbal din cauza unor probleme la inimă, Sergio „Kun” Aguero a petrecut alături de foștii săi colegi după ce Argentina a câștigat Campionatul Mondial.

Fostul atacant de la Atletico Madrid, Manchester City și Barcelona a petrecut pe teren și în vestiar, iar acum a dezvăluit cum l-a supărat pe bunul său prieten, Leo Messi.

Cele mai tari meme-uri după ce Ronaldo a confundat Arabia Saudită cu Africa de Sud
GAFĂ
Cele mai tari meme-uri după ce Ronaldo a confundat Arabia Saudită cu Africa de Sud

Lionel Messi, supărat pe Kun Aguero la petrecerea Argentinei

Într-un live pe Twitch, Aguero a povestit că a băut prea mult la petrecere, spre nemulțumirea lui Messi.

„Am băut mult și nici nu am mâncat. De aceea m-a lovit așa tare alcoolul. Eram campioni mondiali. Dacă era să pățesc ceva, măcar să fie fost în Qatar.

La un moment dat, Leo s-a supărat. Mi-a zis «Oprește-te!». Dar cum să mă opresc? Suntem campioni mondiali. Mă simțeam atât de bine și eram atât de fericit, încât cred că inima era bine. Și pentru că eram fericit, alcoolul m-a lovit de două ori mai tare”, a declarat Kun Aguero, citat de TyC Sports.

L-am cărat pe Messi în spate, dar la un moment dat nu am mai suportat. Mă durea foarte tare. Dacă mai făceam o tură, ajungeam la spital. Leo și-a dat seama. I-am zis «Ești campion mondial, dar mă doare spatele». Și atunci a coborât, iar eu am mers în genunchi după aceea

 - Sergio Aguero

Aguero era să-și uite copilul în Qatar

Kun a povestit și că era să-l lase pe fiul său, Benjamin, în Qatar.

„Băieții au vrut să merg cu ei în Argentina. Îmi spuneau să mă grăbesc pentru că pleacă avionul. Urma să plec cu naționala și atunci mi-am adus aminte de fiul meu. Nu-l puteam lăsa acolo. L-am sunat și i-am zis. Am uitat de tot”, a adăugat Aguero.

Citește și: 

Lionel Messi, acord verbal pentru noul contract: „Planul e clar”

Ancelotti a răbufnit: „Ăsta nu e fotbal! Nu poți să joci așa!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează