Liverpool, Manchester City și Real Madrid, în cursa pentru jucătorul care impresionează la Campionatul Mondial! Transferul ar putea ajunge la 150 de milioane

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 05 decembrie 2022 18:25 / Actualizat luni, 05 decembrie 2022 18:35

La doar 19 ani, Jude Bellingham a impresionat la Campionatul Mondial din Qatar.

Internaționalul englez, lăudat pentru prestațiile avute la acest turneu final, a atras atenția marilor cluburi ale Europei și ar putea să o părăsească pe Borussia Dortmund la finalul acestui sezon.

„Cutremur” în FIFA! Se anunță planuri halucinante pentru următorul Campionat Mondial: „Două turnee de 24 de echipe” + Răzvan Burleanu, implicat
FIFA
„Cutremur” în FIFA! Se anunță planuri halucinante pentru următorul Campionat Mondial: „Două turnee de 24 de echipe” + Răzvan Burleanu, implicat

Liverpool, Manchester City și Real Madrid îl vor pe Jude Bellingham

Mijlocașul care mai are contract cu Borussia până în vara lui 2025 este urmărit de trei dintre marile forțe ale Europei: Liverpool, Manchester City și Real Madrid.

Mundo Deportivo scrie că cele trei cluburi îl vor pe Bellingham, iar la finalul sezonului ar putea începe o luptă pentru acesta.

Spaniolii notează că Real Madrid ar putea profita de relația bună pe care o are cu Borussia, dar Florentino Perez nu ar fi dispus să achite 150 de milioane de euro, suma dorită de nemți.

De partea cealaltă, Liverpool ar fi gata să îndeplinească cerințele Borussiei, iar presa din Spania că formația lui Jurgen Klopp este în acest moment în pole-position pentru un transfer.

Manchester City e ultima formație intrată în cursa pentru Bellingham. După ce l-au transferat pe Haaland, cetățenii sunt gata să facă din nou afaceri cu Borussia și vor face tot posibilul să-l transfere pe englez.

100.000.000 de euroe cota lui Bellingham, potrivit transfermarkt

Crescut la Birmingham, Bellingham a fost cumpărat de Borussia în vara lui 2020, pentru 25 de milioane de euro.

VIDEO Corespondență GSP din Qatar. Lusail Bulevard, un veritabil „Times Square” în mijlocul lumii arabe

Citește și: 

La doar 19 ani, Jude Bellingham a cucerit Anglia! Lăudat în serie după Senegal: „Un jucător fantastic, are un mare atu!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează