INTERNATIONAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2022 - STIRI  »  SPANIA - GERMANIA

Lothar Matthaus îi avertizează pe spanioli, înainte de Spania - Germania: „Aveți grijă la el! Va fi noul Messi!” + Ce așteaptă de la naționala condusă de Hansi Flick

Lothar Matthaus, fost internațional german.
Foto: Imago
Lothar Matthaus, fost internațional german. Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 noiembrie 2022 12:44 / Actualizat duminica, 27 noiembrie 2022 13:31

Lothaur Matthaus (61 de ani), campion mondial cu naționala Germaniei în 1990, a prefațat partida pe care germanii o vor disputa în această seară, de la ora 21:00, în compania Spaniei, în etapa a doua a fazei grupelor Campionatului Mondial din Qatar. 

Legenda fotbalului german a spus că are încredere în „Die Mannschaft”, în ciuda înfrângerii suferite în fața Japoniei, scor 1-2 și i-a avertizat pe spanioli să fie foarte atenți la Jamal Musiala (19 ani), mijlocașul ofensiv al naționalei Germaniei. 

Scandal diplomatic imens la Mondial! Sârbii riscă sancțiuni grave din cauza steagului afișat în vestiar: „Rușinos! Transmite ură și xenofobie”
SERBIA
Scandal diplomatic imens la Mondial! Sârbii riscă sancțiuni grave din cauza steagului afișat în vestiar: „Rușinos! Transmite ură și xenofobie”

Lothar Matthaus: „Musiala poate fi noul Messi”

„Jamal Musiala poate fi noul Messi. Fiți cu ochii pe el. Este un jucător excelent și nu spun asta numai pentru că joacă foarte bine la Bayern Munchen. Jamal Musiala este un băiat care se concentrează numai pe fotbal. Nu este deloc distras. 

Este un jucător foarte profesionist, foarte inteligent și foarte pasionat. Sunt fanul lui de câțiva ani de zile, de când l-am văzut prima dată jucând”, a spus Lothar Matthaus, într-un interviu acordat spaniolilor de la Marca.

Lothar Matthaus: „Spania și Germania sunt marile favorite ale grupei, însă Japonia nu poate fi dată deoparte”

Lothar Matthaus a spus și că germanii vor trebui să se lupte pentru fiecare metru de teren în meciul cu spaniolii. 

„Dacă ar fi să mă refer la precedentul meci cu Spania, nu m-ar cuprinde un sentiment de bucurie (n.r. Spania a învins Germania, scor 6-0, în Liga Națiunilor, în noiembrie 2020). Acel meci face parte din trecut și astăzi va fi scrisă o nouă pagină de istorie. 

Spania și Germania sunt marile favorite ale grupei, însă Japonia nu poate fi dată deoparte. Va trebui să ne luptăm pentru fiecare metru de teren. Cred că germanii respectă naționala Spaniei mult. Va fi una dintre marile partide ale turneului”, a mai precizat Lothar Matthaus. 

Lothar Matthaus: „Am încredere în Hansi Flick”

„Campionatul Mondial din Rusia a fost un eșec, însă cel din Qatar poate fi diferit, în ciuda înfrângerii suferite în fața Japoniei. Hansi Flick are o chimie cu jucătorii și am încredere în el că va reuși. 

Îl cunosc foarte bine și trebuie să arătăm diferit față de Mondialul precedent. Sper ca ceea ce s-a întâmplat în primul meci să reprezinte un semnal pentru toată lumea. După acea înfrângere, atmosfera la echipă nu este una ideală”, a precizat fostul internațional german. 

Match Quiz Germany vs Spain
Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Germany vs Spain și poți câștiga 1.200 de lei cash! Premii totale de 4.000 de lei.

VIDEO. Corespondență GSP din Qatar / Condiții de top pentru persoanele cu dizabilități

Citește și:

Florin Răducioiu a răbufnit în direct: „Nu îmi place Franța! Ne-au făcut țigani!” + Ce națională susține la Campionatul Mondial

Luis Enrique e genial » Alvaro Morata a dezvăluit cum l-a pus pe picioare antrenorul: „Eram pe culoar, așteptam să intru la conferința de presă, când l-am auzit spunând asta”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
vallym84
vallym84  •  28 Noiembrie 2022, 10:32
Postat de mihneailie030 pe 27 Noiembrie 2022, 17:37

S, a trezit ***, ăsta, sa vorbească...

Zise neica nimeni...copile, macar stii de cine vorbesti?omul este campion mondial si european, castigatoir al balonului de aur cupe europene si campionate in Italia si Germania...cam mirosi a O-aie mi se pare, recunosc stilul

mihneailie030
mihneailie030  •  27 Noiembrie 2022, 17:37

S, a trezit ***, ăsta, sa vorbească...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  27 Noiembrie 2022, 15:42

...de la astia s a molipsit jiji ...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează