INTERNATIONAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2022 - STIRI  »  ȚĂRILE DE JOS

Selecționerul prezent la Mondial care se laudă cu un joc mai frumos decât al Braziliei: „E ciudat! Presa îi laudă doar pe ei!”

Louis van Gaal (71 de ani), selecționerul Țărilor de Jos, consideră că are parte de un tratament nedrept din partea presei de acasă.
Louis van Gaal (71 de ani), selecționerul Țărilor de Jos, consideră că are parte de un tratament nedrept din partea presei de acasă.

Articol de GSP - Publicat marti, 06 decembrie 2022 19:41 / Actualizat marti, 06 decembrie 2022 19:41

Louis van Gaal (71 de ani), selecționerul Țărilor de Jos, consideră că are parte de un tratament nedrept din partea presei de acasă. 

Naționala Țărilor de Jos a câștigat grupa A de la Campionatul Mondial, apoi a avut o prestație solidă în „optimea” cu SUA, victorie 3-1. Louis van Gaal a fost deranjat că presa din țara natală a lăudat prestația avută de Brazilia contra Coreei de Sud, scor 4-1, dar pe el l-a criticat pentru fotbalul „zgârcit”. 

Louis van Gaal se laudă cu un joc mai frumos decât al Braziliei

„Am văzut meciul Braziliei de ieri. Joacă același tip de fotbal ca noi. Au o defensivă compactă și sunt foarte buni pe contraatac.

Partea ciudată este că citesc în presa din Olanda, la prietenii mei, că brazilienii joacă un fotbal sclipitor. Și noi am marcat goluri spectaculoase. Noi am avut unul mult mai frumos din punct de vedere colectiv la meciul cu SUA. A fost cel mai frumos moment al Campionatului Mondial”, a spus Louis van Gaal, potrivit ESPN.

Van Gaal, pregătit pentru „sfertul” cu Argentina 

„Chiar nu știu cine a impresionat la acest turneu final. Nu am văzut-o pe Franța la lucru, spre exemplu. În principiu, toate sfertfinalistele sunt naționale de top. Am prezis că vor ajunge aici. 

Noi suntem pregătiți pentru meciul cu Argentina. Avem de luat o revanșă în fața lor, data trecută când ne-am întâlnit ne-au eliminat la loviturile de departajare”, a concluzionat Van Gaal.

VIDEO. La sport ne-au depășit și caii! În Doha există Al Shaqab, un club ecvestru impresionant, cu condiții de lux pentru cei 700 de cai pe care îi găzduiește

Citește și alte știri de la Campionatul Mondial:

CORESPONDENȚĂ DIN QATAR La sport ne-au depășit și caii » Reportaj spectaculos de la clubul ecvestru Al Shaqab din Doha: 400 de angajați, 700 de cai și condiții ca pentru atleții de top

Efect de domino? După înlăturarea lui Bierhoff, Flick ar putea renunța și el la postul de selecționer al Germaniei

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
inshallah
inshallah  •  07 Decembrie 2022, 14:26

pa, holanda

Vezi toate comentariile (1)
Comentează