INTERNATIONAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2022 - STIRI  »  FRANȚA - MAROC 2-0

Federația Marocană de Fotbal a depus plângere la FIFA împotriva arbitrajului de la meciul contra Franței » Ce reclamă africanii

Franța - Maroc, în semifinalele Campionatului Mondial din Qatar.
Foto: Imago
Franța - Maroc, în semifinalele Campionatului Mondial din Qatar. Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 decembrie 2022 12:14 / Actualizat vineri, 16 decembrie 2022 12:47

Federația Marocană de Fotbal a depus o plângere la FIFA împotriva arbitrajului de la meciul Franța - Maroc, din semifinalele Campionatului Mondial din Qatar. 

Magrebienii contestă anumite decizii luate de „centralul” mexican César Arturo Ramos Palazuelo, în special faza în care Theo Hernandez l-a faultat în careu pe Sofiane Boufal. Arbitrul nord-american nu le-a acordat marocanilor lovitură de pedeapsă. Mexicanul nu a consultat nici monitorul VAR.

Cum vede Victor Becali lupta la titlu în Superliga: „Farul și CFR se bat. Craiova și Rapid nu au șanse”
GSP LIVE
Cum vede Victor Becali lupta la titlu în Superliga: „Farul și CFR se bat. Craiova și Rapid nu au șanse”

Federația Marocană de Fotbal: „Am depus o plângere la FIFA împotriva arbitrajului de la meciul cu Franța”

„Federația Marocană de Fotbal a depus o plângere la FIFA împotriva arbitrajului de la meciul disputat de echipa noastră națională contra Franței, condus de către César Arturo Ramos Palazuelo”, se arată în comunicatul oficial al magrebienilor, potrivit cotidianului spaniol AS.

Federația Marocană de Fotbal: „Suntem surprinși că arbitrul nu a fost folosit sistemul VAR”

„În același timp, suntem surprinși că nu a fost folosit sistemul de arbitraj video, dar și că din camera VAR nu a fost semnalată vreo încălcare a regulilor jocului. 

Federația Marocană de Fotbal aduce la cunoștință tuturor faptul că va face orice pentru a apăra drepturile echipei noastre. De asemenea, cerem să fie luate măsuri împotriva arbitrajului de la meciul disputat de naționala noastră împotriva Franței”, se mai arată în comunicatul emis de africani. 

Faza controversată din timpul meciului Franța - Maroc

Faza la care fac referire marocanii s-a petrecut în minutul 27 al partidei, când francezii conduceau deja cu 1-0. În careul campioanei mondiale, Theo Hernandez a preluat de lângă Boufal, apoi a călcat greșit și s-a dezechilibrat. Pe imagini se vede cum extrema de la Angers și-a ferit adversarul, care, mai apoi, l-a „secerat”, în cădere, cu dreptul.

„Centralul” Cesar Ramos a dictat fault în atac și l-a avertizat pe Boufal. Decizia n-a fost întoarsă de VAR. 

Federația Marocană de Fotbal a depus plângere la FIFA împotriva arbitrajului de la meciul contra Franței » Ce reclamă africanii
Franța - Maroc | Marocanii au cerut lovitură de pedeapsă în minutul 27, la 0-1, la o fază la care Sofiane Boufal a văzut cartonașul galben pentru fault în atac.
Match Quiz finala CM: Argentina - Franța
Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Argentina - Franța și poți câștiga 1.200 de lei cash! Premii totale de 4.000 de lei.

VIDEO. Corespondență GSP din Qatar / Condiții excelente, rezultate slabe

Citește și:

Griezmann l-a făcut uitat pe Kante! Pariul câștigător al lui Deschamps la Campionatul Mondial

Producătorul de echipament cu care colaborează naționala Argentinei anunță epuizarea stocurilor cu tricoul lui Lionel Messi

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
clubman
clubman  •  16 Decembrie 2022, 16:59

*** Morokarii isi pemit cam multe... Arbitrul a fluierat intr-un singur sens, dezavantajand clar Franta. Marocul trebuia sa termine meciul cu cel putin un jucator mai putin, iar faza incriminata este de cascadorii rasului! Francezul a jucat CLAR mingea, morokarul nu avea nici o treaba cu balonul si a fost sanctionat fiindca si-a lovit adversarul, DESI PUTEA SA EVITE foarte usor contactul... La fel a facut cu ceva ani inainte si morokarul fcfcsb-ului, Florinel Coman pe nume, care cersind un penalty, s-a accidentat ca un fraier in loc sa se fereasca... Este exact aceeasi faza ca atunci, meci in cupele europene, cu arbitru ''de afara''...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

madalin_eivissa
madalin_eivissa  •  16 Decembrie 2022, 15:38

franța A FOST AJUTATA SA AJUNGA IN FINALA! PENALTY PENTRU ANGLIA NEACORDAT LA INTRAREA ASUPRA LUI KANE IN SFERTURI, ACUM IN SEMIFINALA CONTRA MAROCOLUI S-AU INCHIS OCHII LA FAZA DIN MINUTUL 27*

Vezi toate comentariile (2)
Comentează