INTERNATIONAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2022 - STIRI  »  MAROC - SPANIA 0-0 (3-0 D.PEN)

GALERIE FOTO Pleacă Luis Enrique după eliminarea Spaniei? „Discutăm săptămâna viitoare” + Singurul lucru pe care și-l reproșează

Articol de GSP - Publicat marti, 06 decembrie 2022 21:26 / Actualizat marti, 06 decembrie 2022 21:59

Luis Enrique, selecționerul Spaniei, a vorbit în premieră după eliminarea de la Campionatul Mondial 2022, 0-3 la penalty-uri cu Maroc.

Antrenorul iberic a vorbit despre cei 3 jucători care au ratat la loviturile de departajare, Pablo Sarabia, Carlos Soler și Sergio Busquets, dar și despre viitorul său pe banca ibericilor.

Câinele le-a mâncat tema  » Dezastrul care putea fi prevenit! Luis Enrique, ignorat de jucătorii Spaniei
MAROC - SPANIA 0-0 (3-0 d.pen)
Câinele le-a mâncat tema » Dezastrul care putea fi prevenit! Luis Enrique, ignorat de jucătorii Spaniei

Luis Enrique, prima reacție după eliminarea Spaniei de la CM 2022

„Trebuie să felicităm Marocul. A fost mai bună decât noi la penalty-uri. Dacă a fost e eliminare dură? Cred că fotbalul e un sport minunat, dar o echipă poate câștiga fără să atace. Am dominat categoric și am încercat să câștigăm. Am șutat de 11 ori, dar puține au fost pe spațiul porții.

Sunt mândru de jucătorii mei. Îi felicit! Eu am ales primii 3 executanți ai penalty-urilor și tot pe ei aș merge și acum. Ultimii doi executanți au fost aleși de jucători, în funcție de cum se simțeau. Bono e un portar excelent. Jucătorii au dat totul. Îmi pare rău pentru fani. Am încercat, dar nu s-a putut... Îmi pare rău”, a spus Luis Enrique, potrivit Mundo Deportivo.

Am greșit foarte mult cu un jucăto. E vorba de Sarabia. A avut două ocazii mari în puținul timp de care a beneficiat. Ar fi meritat să fie titularizat.
Luis Enrique

„Nu e momentul să vorbim despre viitorul meu. Acum vreau să ajung acasă, să îmi văd familia și câinii. De săptămâna următoare voi discuta cu președintele Rubiales despre viitor. Acum trebuie să digerăm această înfrângere”, a adăugat selecționerul.

Ne-a lipsit norocul la ultima pasă sau în momentul șutului. Voiam să continuăm, meritam asta 
- Sergio Busquets

Citește și:

Spania, cifre rușinoase la Campionatele Mondiale! Statistică horror după triumful din 2010

Mihai Stoica, mesaj imediat după eliminarea Spaniei de la Campionatul Mondial: „Cum se zice în germană?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
mafa
mafa  •  07 Decembrie 2022, 09:41

Nu a fost un jucator destacar, intotdeauna orgoliul si ura i-a jucat feste, nu ascultaăde ratiune decat de instinctele sale ...de aici ca le-a deschis drumul marocanilor spre finala, cand vrei sa pacalesti fotbalulu cu asta te alegi...

JohnnyTheDoe
JohnnyTheDoe  •  06 Decembrie 2022, 23:43
Postat de mihrp pe 06 Decembrie 2022, 22:42

Nu astazi a pierdut Spania calificarea... ci in meciul cu Japonia, ca a vrut sa fenteze fotbalul... Daca lupta sa nu piarda in acel meci, se califica de pe primul loc si juca cu Croatia... Se mobiliza altfel.

Pe de alta parte, realitatea pare sa fie exact ce este: Spania nu a putut mai mult. Degeaba incercam sa-i acuzam de orisicare jocuri de culise. Germania si Spania pur si simplu nu au facut fata competitiei din grupe. Nu degeaba au fost intermitent si laolalta eliminate inca din ultimul meci (desi Spania, pentru doar cateva minute). Nimeni din grupa lor nu a trecut de primul meci eliminatoriu. Poate asta e mai relevant decat orice calcul pe care l-ar fi putut face pentru ca, la ora asta, pur si simplu nu par sa fi fost capabile de asa ceva.

mihrp
mihrp  •  06 Decembrie 2022, 22:42

Nu astazi a pierdut Spania calificarea... ci in meciul cu Japonia, ca a vrut sa fenteze fotbalul... Daca lupta sa nu piarda in acel meci, se califica de pe primul loc si juca cu Croatia... Se mobiliza altfel.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează