MM Stoica, devastator la adresa lui Messi: „Dacă ai fi lider, nu ai permite portarului-clown să își bată joc de viitorul număr 1 mondial” + „Rămâi cu satisfacția că ai bătut oul!”

Lionel Messi cu trofeul Cupei Mondiale, cea mai apreciată fotografie din istoria rețelelor de socializare
Lionel Messi cu trofeul Cupei Mondiale, cea mai apreciată fotografie din istoria rețelelor de socializare

Articol de GSP - Publicat joi, 22 decembrie 2022 18:17 / Actualizat joi, 22 decembrie 2022 18:41

Mihai Stoica, managerul de la FCSB, a avut un mesaj dur despre Lionel Messi, pe care îl critică pentru că nu a luat atitudine în cazul lui Emiliano Martinez.

Portarul Argentinei a făcut un gest urât la adresa lui Mbappe în timpul paradei de celebrare a câștigării Mondialului. Martinez ține în brațe o păpușă cu fața starului de la PSG și face gesturi ironice, ducând degetul la gură.

„Dibu” Martinez, protagonist și în timpul paradei de la Buenos Aires » Și-a bătut joc de Mbappe
ARGENTINA
„Dibu” Martinez, protagonist și în timpul paradei de la Buenos Aires » Și-a bătut joc de Mbappe

„Dibu” a oferit mai multe momente controversate și în timpul turneului din Qatar. Cel mai mediatizat a fost cel din timpul festivității de premiere, când a făcut un gest obscen cu trofeul pe care tocmai îl primise, cel de cel mai bun portar. 

MM Stoica, mesaj dur despre Lionel Messi

„Dacă ai fi lider, n-ai permite portarului-clown penibil să-și bată joc de viitorul număr 1 mondial (n.r. - Kylian Mbappe), întâmplător și coechipierul tău de la PSG. 

Doar că poți să fii cel mai mare fotbalist din lume și fără să ai leadershipu’ (n.r. - calitatea de lider) cu tine în autobuz. Rămâi cu toate trofeele posibile și cu satisfacția că ai bătut oul (n.r. - referire la recordul de like-uri pe Instagram), nu și cu respectul tuturor”, a scris Mihai Stoica pe Facebook.

FOTO. Gestul lui Emiliano Martinez, după Argentina - Franța

+7 FOTO

Citește și:  

Salt Bae, interzis după gesturile de la finala Campionatului Mondial

Messi, cea mai apreciată postare din istoria social media! A depășit-o și pe celebra Bella Poarch

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (45)
marcellino7
marcellino7  •  23 Decembrie 2022, 15:46

Unde ti este cutia de carton, subordonatule, un *** fara replica! Taci, mai bine taci si nu mai spune nimic niciodata .***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dorelus
dorelus  •  23 Decembrie 2022, 06:42

***-*** dragă, Messi este coleg de echipă națională cu Martinez, nu există relație de subordonare, fiecare da ce-i mai bun în timpul meciului, Messi poate fi un lider de urmat pe teren dară în afara lui fiecare are este responsabil de actul pe care-l face. Doar la voi la *** este o relație de subordonare permanenta... ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vasi86
Vasi86  •  22 Decembrie 2022, 22:29

Daca tot vorbeste despre portar, imi aduc minte ca si arlauskis a facut niste gesturi penibile cand a castigat fcsb campionatul.. Daca imi aduc bine aminte, l-a imbratisat pe gigel si dadea din *** ca un caine in *** :))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (45)
Comentează