INTERNATIONAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2022 - STIRI  »  BRAZILIA - COREEA DE SUD 4-1

Neymar s-a temut de ce-i mai rău, dar s-a refăcut miraculos

Neymar // Foto: Imago
Neymar // Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 06 decembrie 2022 10:28 / Actualizat marti, 06 decembrie 2022 11:02

Neymar, 30 de ani, a revenit cu gol în naționala Braziliei, la 4-1 cu sud-coreenii, după numai 11 zile de la o accidentare la gleznă ce părea să-i fi încheiat prezența la turneul final.

Brazilia e din nou în sărbătoare. După sincopa cu Camerun (0-1), în ultima etapă a grupelor, Selecao a făcut show cu sud-coreenii și i-a trimis pachet acasă: 4-1. Printre marcatori, Neymar!

Deja prezența lui în primul unsprezece a fost o mare surpriză. Mijlocașul PSG-ului se accidentase la gleznă (entorsă) în primul meci din faza grupelor, contra Serbiei (2-0), iar atunci, toată lumea s-a temut de ce-i mai rău. Inclusiv el! "Părea atât de rău că am crezut că nu voi mai juca niciun minut la turneul final din Qatar. Am plâns toată noaptea", a admis Neymar.

76de goluri a marcat Neymar în 123 de meciuri pentru naționala Braziliei. Legendarul Pele are 77

 Dar s-a refăcut într-un timp record, 11 zile, ratând doar ultimele două meciuri din grupă, cu Elveția (1-0) și Camerun. Jurnaliștii de la UOL Esporte apreciau înaintea partidei că "Ney va lua loc pe bancă și va intra doar dacă Selecao se va afla în dificultate". Eronat. Supervedeta Braziliei a fost titular și a transformat și un penalty (min. 13), pentru 2-0.

Vreau să-i mulţumesc lui Dumnezeu pentru că mi-a dat forţa de a reveni. Vreau să le mulţumesc fizioterapeuţilor, coechipierilor, tuturor celor care m-au ajutat

- Neymar, mijlocaș Brazilia

Citește și alte știri de la Campionatul Mondial:

Oliver Bierhoff, out după 18 ani de la naționala Germaniei! O altă glorie a nemților i-ar putea lua locu

Plecări în lanț » Al patrulea selecționer care a rămas șomer, în urma Campionatului Mondial din Qatar

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează