Proiect de lege împotriva lui Leo Messi în Mexic » O deputată vrea să-l declare persona non grata

Lionel Messi // FOTO: Imago
Lionel Messi // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 decembrie 2022 16:09 / Actualizat miercuri, 07 decembrie 2022 17:15

Înainte de Țările de Jos - Argentina (vineri, 21:00), Lionel Messi continuă să stârnească tensiuni în Mexic, după duelul din grupele Campionatului Mondial.

Recent, o deputată din Mexic a inițiat un proiect de lege prin care vrea ca starul lui PSG să fie declarat persona non grata în Mexic.

Soția lui Messi, nevoită să plece din hotelul din Qatar » Ce au pățit Antonela și iubitele jucătorilor Argentinei
ARGENTINA
Soția lui Messi, nevoită să plece din hotelul din Qatar » Ce au pățit Antonela și iubitele jucătorilor Argentinei

Lege împotriva lui Messi în Mexic

Maria Clemente Garcia Moreno a prezentat un document în care cerea ca Messi să fie interzis în Mexic.

„Îndemnăm ca Ministerul Afacerilor Externe să îl declare persona non grata pe teritoriul Mexicului pe cetățeanul de naționalitate argentiniană și spaniolă Lionel Andres Messi Cuccitini, din cauza disprețului și a lipsei de respect arătate față de Mexic în timpul Campionatului Mondial, pe 26 noiembrie 2022”, se arată în documentul din Mexic, potrivit TyC Sports.

Messi, atacat și de Canelo Alvarez

Leo Messi a fost luat în vizor de Canelo Alvarez fiindcă, la sărbătoarea declanșată în vestiar la finalul meciului, ar fi călcat în picioare un material de culoare verde ce se presupune că ar fi fost un tricou al Mexicului, ajuns în posesia „Puricelui” în urma unui schimb efectuat după fluierul final. 

Pe imagini se observă cum decarul Argentinei dă cu piciorul peste respectivul obiect vestimentar în momentul în care se descalță. De altfel, respectiva piesă de echipament se afla pe jos în momentul în care argentinienii cântau și dansau cu patos pe ritmuri sud-americane.

„Așa cum respect eu Argentina, trebuie să respecți tu Mexicul. Nu vorbesc despre toată țara, vorbesc despre Messi și lucrul pe care l-a făcut. Să nu dea Dumnezeu să te găsesc!”, a scris Canelo Alvarez, pe contul său oficial de Twitter.

Proiect de lege împotriva lui Leo Messi în Mexic » O deputată vrea să-l declare persona non grata

Lionel Messi a dansat și a cântat la bustul gol, după Argentina - Mexic 2-0 

Autor al golului care a deblocat tabela în meciul cu Mexic, 2-0, Leo Messi a ajuns la opt goluri marcate la Campionatele Mondiale, egalându-l astfel pe marele Diego Armando Maradona. 

Copleșit de emoții la finalul partidei, Messi s-a descătușat în vestiar: la bustul gol, „Puricele Atomic” a cântat alături de coechipierii săi, într-o atmosferă specială, veritabil sud-americană, creată de elevii lui Scaloni.

Citește și: 

„Oracolul” Dumitru Dragomir prezice un șoc în sferturile Mondialului: „E convingerea mea!”

Postarea lui Cristiano Ronaldo după meciul cu Elveția, în care a intrat doar pe final » A strâns peste 10 milioane de aprecieri

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
Neacsumihaisorin201989
Neacsumihaisorin201989  •  07 Decembrie 2022, 19:41
Postat de planetfun pe 07 Decembrie 2022, 18:51

am vazut videoul, nici nu are nici o legatura cu lipsa de respect.

pai politicienii in loc sa se ocupe cu bunastarea poporului, cu grijile sale zilnice ca sunt unii care chiar o duc greu....ii roade de lucruri mici si neinsemnate....mai castiga capital electoral de la creduli.....

planetfun
planetfun  •  07 Decembrie 2022, 18:51

am vazut videoul, nici nu are nici o legatura cu lipsa de respect.

sictir
sictir  •  07 Decembrie 2022, 18:31
Postat de varu_adi pe 07 Decembrie 2022, 16:40

O intreaga redactie ("articol de GSP") scrie un articol de 15 randuri care incepe cu "meciul Tarile de jos -Olanda"...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează