INTERNATIONAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2022 - STIRI  »  CROAȚIA - MAROC 2-1

FOTO Scandal după finala dintre Croația și Maroc » Walid Regragui a făcut cu greu pace: „Am vrut doar să le aducem oamenilor puțină bucurie”

Maroc a fost învinsă de Croația în finala „mică” a Campionatului Mondial, scor 1-2. Africanii, în frunte cu selecționerul Walid Regragui (47 de ani), l-au înconjurat pe „centralul” Abdulrahman Al-Jassim (35 de ani) imediat după fluierul final. +13   FOTO
Maroc a fost învinsă de Croația în finala „mică” a Campionatului Mondial, scor 1-2. Africanii, în frunte cu selecționerul Walid Regragui (47 de ani), l-au înconjurat pe „centralul” Abdulrahman Al-Jassim (35 de ani) imediat după fluierul final.

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 decembrie 2022 19:34 / Actualizat sambata, 17 decembrie 2022 19:51

Maroc a fost învinsă de Croația în finala „mică” a Campionatului Mondial, scor 1-2. Africanii, în frunte cu selecționerul Walid Regragui (47 de ani), l-au înconjurat pe „centralul” Abdulrahman Al-Jassim (35 de ani) imediat după fluierul final. 

Frustrarea eșecului din semifinala cu Franța, când arbitrul a ignorat un penalty evident, i-a înrăit pe marocani. Pe întreaga durată a finalei mici au contestat aprig deciziile lui Abdulrahman Al-Jassim, „centralul” din Qatar.

+9 FOTO

Scandal după finala dintre Croația și Maroc 

Lucrurile au scăpat de sub controlat imediat după fluierul final. Hakimi și colegii l-au înconjurat pe oficialul din Qatar, l-au bruscat și au fost stăpâniți cu greu de oamenii de ordine. 

Și selecționerul Walid Regragui a protestat inițial, pașnic, apoi și-a îndepărtat elevii din zonă. 

La festivitatea de premiere, cei peste 30.000 de fani marocani din tribune l-au huiduit copios pe Abdulrahman Al-Jassim.

Walid Regragui: „Am vrut să le aducem oamenilor puțină bucurie”

Walid Regragui s-a calmat și a oferit un discurs matur. 

„Sunt dezamăgit că am pierdut al doilea meci la rând, dar am făcut tot posibilul. Fizic a fost foarte dificil, jucătorii au avut prea puțin timp pentru a se reface. Am vrut să aducem puțină bucurie în viețile oamenilor. Asta este! 

Încercăm să revenim mai puternici peste patru ani. Suntem în careul de ași al lumii! Experiența croaților s-a văzut, au meritat să câștige. Am reușit să luptăm de la egal la egal cu forțele Europei. Cu Franța și Croația trebuie însă mai mult!”, a concluzionat Walid Regragui.

VIDEO. Dan Petrescu despre parcursul Croației în Qatar: „Zicea lumea de noi când i-a apărat lui Golofca”

Citește și alte știri de la Campionatul Mondial: 

FOTO Nike a comis-o înaintea finalei Argentina - Franța » Fanii s-au prins și au urcat pozele pe net

Argentinienii vin în valuri la Doha, deși nu mai sunt bilete decât pe piața neagră la finala Mondialului! Iar prețurile sunt amețitoare

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
alenb
alenb  •  18 Decembrie 2022, 15:47
Postat de paolo12 pe 18 Decembrie 2022, 07:22

Daca te-ai uitat bine, croatul și-a lăsat sa treneze piciorul drept, iar marocanul l-a atins pe cel stâng...Mai mare rasul! Cartonaș galben pentru simulare.

Contactul este evident, du-te si ia-ti ochelari daca nu-l vezi, a fost penalty clar pt Croatia.

realsteaua
realsteaua  •  18 Decembrie 2022, 11:26

Slab arbitrul și în consecință arbitrajul lui. Să fi fost un arbitru ferm, le dădea marocanilor cartonașe galbene până le potolea modul lor de a cere și ceea ce nu meritau.

clubman
clubman  •  18 Decembrie 2022, 09:05

Morokarii nu se dezmint...:) Croatii au fost cu doua clase peste, au avut un penalty clarissim neacordat la 2-1 care ar fi incheiat imediat orice discutie. Morokarii?! Precum verisorii lor de la ***, obraznici, fuduli *** cersitul... O echipa impinsa de la spate de fratii musulmani si care nu avea ce cauta in faza asta a competitiei...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează