INTERNATIONAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2022 - STIRI  »  GHANA - URUGUAY 0-2

VIDEO + FOTO Scandal imens » În timp ce Suarez plângea, colegii s-au năpustit asupra arbitrului. Cavani a dărâmat monitorul VAR! Imaginile ratate de camerele TV

Uruguay a învins Ghana, scor 2-0, dar a ratat dramatic calificarea în optimile de finală de la Campionatul Mondial. Luis Suarez a izucnit în lacrimi pe banca de rezerve, în timp ce colegii lui se năpusteau asupra „centralului” Daniel Siebert. +12   FOTO
Uruguay a învins Ghana, scor 2-0, dar a ratat dramatic calificarea în optimile de finală de la Campionatul Mondial. Luis Suarez a izucnit în lacrimi pe banca de rezerve, în timp ce colegii lui se năpusteau asupra „centralului” Daniel Siebert.

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 decembrie 2022 19:30 / Actualizat vineri, 02 decembrie 2022 22:36

Uruguay a învins Ghana, scor 2-0, dar a ratat dramatic calificarea în optimile de finală de la Campionatul Mondial. Luis Suarez a izbucnit în lacrimi pe banca de rezerve, în timp ce colegii lui se năpusteau asupra „centralului” Daniel Siebert. 

  • Portugalia a câștigat grupa H și va juca mai departe cu ocupanta poziției secunde din grupa G
  • Coreea de Sud, ocupanta poziției secunde în grupa H, va înfrunta mai departe câștigătoarea grupei G
  • Optimile de finală deja stabilite la Campionatul Mondial: Olanda - SUA, Argentina - Australia, Franța - Polonia, Anglia - Senegal, Japonia - Croația, Maroc - Spania.

Grupa H de la Campionatul Mondial a avut o desfășurare imposibil de anticipat. Uruguay a fost calificată până în primul minut al prelungirilor meciului Coreea de Sud - Portugalia. Golul lui Hee-Chan Hwang a schimbat calculele calificării și au declanșat sentimente contradictorii pe stadioanele din Qatar. 

Cristiano Ronaldo a comis-o! Ce a făcut la golul de 1-1 din Coreea de Sud - Portugalia
Coreea de Sud - Portugalia
Cristiano Ronaldo a comis-o! Ce a făcut la golul de 1-1 din Coreea de Sud - Portugalia

Suarez în lacrimi, colegii furioși

Luis Suarez a contribuit la ambele reușite semnate astăzi de Giorgian de Arrascaeta. Înlocuit în minutul 66, a privit de pe bancă drama naționalei sud-americane. Conștient că a fost ultimul lui Campionat Mondial, Suarez a plâns ca un copil pe banca de rezerve.

+8 FOTO

În tot acest timp, colegii lui s-au năpustit asupra arbitrului neamț Daniel Sibert, pe care l-au acuzat că a ignorat un fault în careu comis asupra lui Darwin Nunez.

+8 FOTO

Faza incriminată de Uruguay

În minutul 58, Darwin Nunez i-a luat fața lui Daniel Amartey. Fundașul lui Leicester a intervenit riscant, din spate. Deși a atins mingea cu vârful ghetei, l-a incomodat evident și pe adversar. Siebert a fost chemat să analizeze faza l-a monitorul VAR, dar a decis că nu a fost nimic.

Scandal imens » În timp ce Suarez plângea, colegii s-au năpustit asupra arbitrului. Cavani a dărâmat monitorul VAR! Imaginile ratate de camerele TV
FOTO: Captură @TVR 1

Prezent în studioul TVR, fostul arbitru Marius Avram i-a dat dreptate „centralului”: „Face un semn în care el arată că fundașul a lovit mingea. Fundașul șterge mingea cu vârful ghetei. Eu cred că a fost decizia corectă”.

Cavani a dărâmat monitorul VAR

Extrem de nervos, Edinson Cavani, care a cerut și el un penalty în prelungiri, a trântit monitorul VAR în drumul spre vestiare:

Coreea de Sud, cu ochii pe telefoane

Meciul dintre Coreea de Sud și Portugalia, scor 2-1, s-a încheiat cu aproape 10 minute mai devreme. Asiaticii s-au strâns la centrul terenului și au urmărit pe un telefon ultimele secvențe ale disputei Ghana - Uruguay. Au declanșat apoi sărbătoare!

VIDEO. Golul Japoniei a fost regulamentar! Demonstrație în „camera VAR” improvizată în redacția GSP

Citește și alte știri de la Campionatul Mondial: 

Golul Japoniei a fost regulamentar! Demonstrație în „camera VAR” improvizată în redacția GSP + Poți face și tu testul acasă

CORESPONDENȚĂ DIN QATAR Gazeta, în dialog cu unul dintre miliardarii Qatarului: „Nu vă mint, au murit oameni, dar în niciun caz câteva mii!” + ce spune despre o posibilă preluare a lui Dinamo

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
rantboom
rantboom  •  03 Decembrie 2022, 19:50

au avut noroc ca ghanezi au ratat penaltyul la 0-0,au batut urguaieni cu 2-0 si tot nu sunt multumiti? incredibil. ce vrei mai mult decat 2-0?

rottwailer
rottwailer  •  03 Decembrie 2022, 16:16

Neamtul a fluierat impotriva Uruguaiului tot timpul. A arbitrat Coppola! Rusinos!

bleg
bleg  •  03 Decembrie 2022, 14:50

Daca s-a dat 11 m pentru Argentina, Ghana, ... , atunci e clar ca sunt cel putin 2 penalty pt Uruguai. Vedeti si lovitura cu cotul aplicata in prima repriza in careul Ghanei. Daca era Romania tot ada era furata dar alteleverau comentarile.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close