INTERNATIONAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2022 - STIRI  »  CROAȚIA - BELGIA 0-0

GALERIE FOTO Selecționerul Belgiei și-a dat demisia, imediat după ratarea calificării: „A fost ultimul meu meci!” + criză de nervi a lui Lukaku

Criza de nervi a lui Romelu Lukaku +22   FOTO
Criza de nervi a lui Romelu Lukaku

Articol de GSP - Publicat joi, 01 decembrie 2022 20:11 / Actualizat joi, 01 decembrie 2022 21:06

Roberto Martinez nu mai este selecționerul Belgiei! Selecționerul în vârstă de 49 de ani și-a prezentat demisia la conferința de presă de la finalul meciului cu Croația, 0-0, cel care i-a trimis acasă pe „dracii roșii”. 

Martinez era selecționerul Belgiei din 2016, perioadă de timp în care a lucrat cu unul dintre cele mai bune loturi de care belgienii au avut parte în toată istoria. La Mondialul din 2018, Belgia a luat „bronzul”, singura mare performanță din timpul mandatului său. În rest, multe rezultate sub așteptări, la fel cum s-a întâmplat și în Qatar.

A fost ultimul meu meci, am spus la revedere echipei naționale”, a spus Roberto Martinez în conferință.

Selecționerul Belgiei și-a dat demisia, imediat după ratarea calificării: „A fost ultimul meu meci!” + criză de nervi a lui Lukaku
Roberto Martinez / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Robert Martinez este cel de-al treilea selecționer care-și pierde postul din rândul echipelor calificate la Campionatul Mondial. Gerardo „Tata” Martino, 60 de ani, a anunțat că nu va mai fi selecționerul Mexicului. Totodată, Carlos Queiroz, selecționerul Iranului, și-a dat demisia, după ce a ratat prezența în „optimi”, încheiând pe 3 o grupă din care au mai făcut parte Anglia, SUA și Țara Galilor.

Fotografii au rămas mască: show făcut de fanele Croației cu Belgia » Cine a dat tonul
CROAȚIA
Fotografii au rămas mască: show făcut de fanele Croației cu Belgia » Cine a dat tonul

Criză de nervi a lui Romelu Lukaku după înfrângerea Belgiei

Finalul meciului cu Croația a adus un uriaș val de trisețe în rândul jucătorilor belgienilor. Majoritatea s-au prăbușit deziluzionați pe gazon, însă au existat și reacții mai înflăcărate. Spre exemplu, atacantul Romelu Lukaku și-a vărsat nervii pe propria bancă de rezerve, pe care a luat-o la pumni, la scurt timp după fluierul final.

+18 FOTO

Lukaku a cedat apoi, a izbucnit în lacrimi, fiind cu greu consolat de „secundul” Thierry Henry

Citește și alte știri de actualitate: 

FOTO Faza controversată din Croația - Belgia a provocat rumoare pe net: „Fotbalul, așa cum îl știam noi, a murit!”

Bucătarul-șef al Germaniei dezvăluie schimbarea fundamentală făcută de jucătorii lui Hansi Flick: „3 zile nu fac asta, le prelungește cariera”

GALERIE FOTO Fotografii au rămas mască: show făcut de fanele Croației cu Belgia » Cine a dat tonul

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
lukacrc
lukacrc  •  01 Decembrie 2022, 22:18
Postat de rva4 pe 01 Decembrie 2022, 20:47

Catastrofa aia de Lukaku e imaginea întregii echipe a Belgiei : un împiedicat penibil de care se lovește mingea (ratarea antologica din min. 90 cand 2 jucatori si portarul croat parca se feresc sa atinga mingea, care se izbeste de terminatul Lukaku la 2 m de poarta si....degeaba....) Numai vedete ce joaca la super echipe, pe super contracte , pline de fițe, dar jalnice si obosite pe teren. O rușine de jucători. Ar trebui scoși toți din națională. Blazați, obosiți, plini de fumuri.

Adevarat, din pacate pentru fotbal in general....Belgienii, cu toata lipsa lor de forma, tot ofera mai mult fotbal decat croatii.Lukaku si-a batit efectiv joc de 3-4 ocazii rarisime!

valihaita
valihaita  •  01 Decembrie 2022, 21:31

Belgia s-a batut singura !

Aliluia
Aliluia  •  01 Decembrie 2022, 21:13

Mondialul demisiilor. Tovarasul Burlica, tu pe cand vei urma exemplul ? Aliluia.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează