INTERNATIONAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2022 - STIRI  »  URUGUAY - COREEA DE SUD 0-0

Meciul Uruguay - Coreea de Sud a intrat în istorie » Nu s-a mai întâmplat niciodată la un Campionat Mondial

Uruguay - Coreea de Sud/ foto Imago Images +12   FOTO
Uruguay - Coreea de Sud/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat joi, 24 noiembrie 2022 22:01 / Actualizat vineri, 25 noiembrie 2022 02:40

Uruguay și Coreea de Sud au remizat, scor 0-0, în prima etapă a grupelor de la CM 2022. Cele două nu au reușit să tragă niciun șut pe poartă și au intrat în istorie.

Este prima partidă de când există Campionatul Mondial care se termină fără nici măcar un șut expediat pe poartă, potrivit Daily Mail.

Ar fi fost gafa turneului! Ce a putut să facă portarul Portugaliei + Cristiano Ronaldo s-a dus la el cum s-a terminat meciul
PORTUGALIA - GHANA 3-2
Ar fi fost gafa turneului! Ce a putut să facă portarul Portugaliei + Cristiano Ronaldo s-a dus la el cum s-a terminat meciul

Prima ediție a Campionatului Mondial s-a jucat în 1930, în urmă cu 92 de ani. Atunci, Uruguay a câștigat turneul disputat în acasă, după 4-2 în finala cu Argentina.

Două bare și zero șuturi pe poartă la Uruguay - Coreea de Sud

Pe Education City Stadium, campioana mondială din 1930 și 1950, mare favorită la acest meci, a fost ținută în șah de Coreea de Sud. Începutul de meci a fost lipsit de ocazii mari de poartă.

Un luft al lui Darwin Nunez în careul advers și un atac al sud-americanilor ruinat de o pasă prea puternică au fost momentele-cheie din startul partidei. În minutul 34, asiaticii au dat replica și au fost la un pas de gol prin Ui-Jo Hwang: șut din careu, puțin peste poartă!

Nu avea să fie cea mai mare șansă de gol a primei părți, întrucât Diego Godin a lovit bara în minutul 43, cu o lovitură de cap. Ca număr de faze periculoase, de acțiuni cursive, partea a doua a lăsat de dorit. Darwin Nunez, atacantul lui Liverpool, a încercat ceva în minutul 81: șut din afara careului, dar nu a prins cadrul porții.

Apoi, în minutul 90, Valverde a expediat o „torpilă” din afara careului, direct în bară, aproape de vinclu! Coreea a răspuns prin Son, șut pe lângă poartă de la aproximativ 20 de metri.  S-a încheiat 0-0, iar grupa H va continua cu meciul Portugalia - Ghana, de la ora 18:00.

VIDEO. Corespondență GSP din Qatar / Atmosferă senzațională făcută de fanii Coreei de Sud 

Citește și alte știri despre Campionatul Mondial: 

Cât tupeu!  Cristiano Ronaldo, sfidat de atacantul Ghanei » Cum a reacționat CR7
PORTUGALIA - GHANA 3-2
Cât tupeu! Cristiano Ronaldo, sfidat de atacantul Ghanei » Cum a reacționat CR7
Portugalia, de nerecunoscut fără CR7 » Ghana putea smulge o remiză după ieșirea lui Cristiano Ronaldo
PORTUGALIA - GHANA 3-2
Portugalia, de nerecunoscut fără CR7 » Ghana putea smulge o remiză după ieșirea lui Cristiano Ronaldo

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează