VIDEO Zlatan Ibrahimovic, acid la adresa campionilor mondiali: „Messi va fi ținut minte. Ceilalți nu vor mai câștiga nimic niciodată”

Zlatan Ibrahimovic/ foto Imago Images
Zlatan Ibrahimovic/ foto Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 25 ianuarie 2023 18:05 / Actualizat miercuri, 25 ianuarie 2023 19:14

Zlatan Ibrahimovic (41 de ani), atacantul lui AC Milan, a vorbit despre succesul înregistrat de Argentina la Campionatul Mondial din Qatar. Sud-americanii au câștigat finala cu Franța, scor 3-3 după 120 de minute și 4-2 la penalty-uri.

Ibrahimovic a criticat comportamentul „albiceleștilor” din timpul competiției, referire la scandalul de la finalul sfertului cu Olanda (2-2, 4-3 la penalty-uri), dar și la gestul obscen al lui Emiliano Martinez, după primirea trofeului pentru „Cel mai bun portar al turneului”.

Zlatan e sigur că argentinienii, cu excepția lui Messi, nu vor mai câștiga alte trofee importante în carieră.

Deturnat în ultima clipă! Tottenham l-a prezentat astăzi pe atacantul care efectuase vizita medicală la o rivală
PREMIER LEAGUE
Deturnat în ultima clipă! Tottenham l-a prezentat astăzi pe atacantul care efectuase vizita medicală la o rivală

Zlatan Ibrahimovic, atac la jucătorii Argentinei de la Campionatul Mondial

„Messi este considerat cel mai bun jucător din istorie, eram sigur că va câștiga. De asemenea, sunt convins că Kylian Mbappe va mai câștiga încă o Cupă Mondială.

Sunt îngrijorat pentru jucătorii Argentinei, cu excepția lui Messi, pentru că nu vor câștiga nimic altceva. Messi a câștigat totul și va fi ținut minte, dar pe restul nu îi putem respecta, din cauza comportamentului nesportiv. 

Și asta o spun eu, ca jucător profesionist de top. Este un semn că vei câștiga o dată, dar nu vei mai câștiga din nou. Nu așa se câștigă”, a declarat Zlatan Ibrahimovic, citat de AS.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Povestea lui Andreas Ivan, românul care a debutat la 28 de ani în Bundesliga » Cuvinte de laudă de la antrenorul care l-a susținut mereu: „Nu poți greși cu el!”

Un star al lui Bayern a intrat în gura criticilor: „Ce a făcut se cheamă amatorism!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
asistent.1
asistent.1  •  25 Ianuarie 2023, 22:58

Comentariu de individ frustrat . Poate avea dreptate ,dar modul grobian arătat in multe momente pe teren de fotbal și-n afara lui , nu -i da dreptul la aprecieri . S-a vrut cel mai bun și a rămas în amintirea colectivă cu câteva superbe reușite la echipele de club . In rest absent nemotivat și în marea majoritate a timpului un individ pus pe gâlceavă.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close