INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  CFR CLUJ

VIDEO „Suntem «bătrâni», dar am făcut istorie în ultimii ani” » Camora, săgeți către cei minimalizează rezultatele lui CFR Cluj

Mario Camora // FOTO: Imago
Mario Camora // FOTO: Imago

Articol de , - Publicat vineri, 04 noiembrie 2022 15:30 / Actualizat vineri, 04 noiembrie 2022 15:43

Mario Camora, 35 de ani, a continuat pe linia antrenorului Dan Petrescu, considerând și el că CFR Cluj nu are parte de aprecierea dorită în fotbalul românesc, și a lansat săgeți către cei ce minimalizează performanțele ardelenilor.

Mario Camora, 35 de ani, a fost doar spectator cu Ballkani, dar de-abia așteaptă confruntările din primăvara europeană, după tragerea la sorți de luni.

 Căpitanul tradițional al CFR-ului a mers în vestiar și-a sărbătorit după meci cu coechipierii, apoi a plecat alături de familie, urmând a reveni spre finalul lunii noiembrie la antrenamentele lui Dan Petrescu. Va prinde pe teren luna decembrie, cu alte meciuri tari, inclusiv un derby cu FCSB.

Mario Camora: „Nu e un dubiu că suntem cei mai buni"

Dacă Dan Petrescu numea drept un „miracol" o calificare în primăvara europeană, înaintea confruntării cu kosovarii, lusitanul a fost mai pragmatic. Dar a trimis și el săgeți către mulții detractari ai clujenilor. 

„Nu e victorie istorică, am mai obținut astfel de succese. Istoria am făcut-o noi în ultimii ani! Nu e un dubiu în ultimii cinci ani că suntem cei mai buni din România. Multă lume nu cred că ne-a respectat cum ar fi trebuit, nu s-a vorbit despre noi cum trebuia. 

Poate cuvântul respectat e prea dur, nu vreau polemică, dar n-am fost apreciați. Noi facem performanță în continuare chiar dacă nu ne laudă nimeni. De 3 ani tot suntem «bătrâni», dar mereu echipa asta merge mai departe în cupele europene", a declarat Mario pentru Gazeta Sporturilor.

Operația a durat două ore

Camora a trecut cu bine operația de apendicită de zilele trecute, cu toate că nu a fost una ușoară: „E mai greu să stai în tribună. Vorbeam cu colegii în ziua meciului, aș fi vrut să joc și eu într-un moment important pentru echipă. Sper să revin cât mai repede. Nu a fost o operație simplă, în mod normal, una de apendicită durează 20-30 de minute, la mine au fost două ore".

Mi-e indiferent ce ne vor aduce sorții luni. Oricare echipă, aș vrea una cu nume. Oricare vine, ne putem bate. Una puternică pentru noi, acum am trecut de grupe. Cei de la club, probabil, se gândesc că ar fi bun un adversar mai ușor, dar nu cred că există așa ceva în primăvara europeană 

- Mario Camora, fundaș CFR Cluj

Patronul Varga a fost la meci, a fost fericit, i-a felicitat și pe băieți. Este un aspect important cel financiar. Calificarea aduce și provocări, trebuie să dezvoltăm CFR în continuare 

- Cristi Balaj, președinte CFR Cluj

Toți ne simțim bine, suntem extrem de fericiți. A fost minunat și în vestiar, atmosfera este foarte bună. Am pus muzică, am dansat, acum chiar suntem o familie compactă

- Karlo Muhar, mijlocaș CFR Cluj

Balaj, și calificare, și cununie

Președintele campioanei, Cristi Balaj, are un dublu motiv de sărbătoare, a ajuns cu CFR Cluj în primăvara Conference League, a făcut cununia civilă după meci. 

„Oamenii care au suflet bun, primesc cadouri pe măsură", a mărturisit oficialul ardelenilor. La conferința de presă, Dan Petrescu a transmis că nu va putea participa la evenimentul băimăreanului, fiind ocupat cu pregătirea partidei cu FCU Craiova. 

„Nu e nicio problemă, eu știu că e cu sufletul alături de mine. Dacă el ar fi avut un eveniment important, aș fi fost acolo", a comentat Balaj.

Yuri: „Minunat. Și sunt și refăcut"

Yuri a fost recuperat miraculos, cu ajutorul kinetoterapeutului Viorel Boncoi, cel ce l-a ajutat și pe Deac să revină înaintea partidei cu Slavia (2-0). Brazilianul s-a lovit și a avut dureri mari după ce-a căzut pe umăr la meciul cu Rapid (1-2), în campionat, iar oficialii credeau că va absenta până la finele lui 2022.

„Luni, după etapă, nu credeam niciodată că voi putea juca în meciul de Europa. Dar cu ajutorul lui Vio uite că am putut! Am mai avut o lovitură identică, atunci când eram mai copil. Acum, sunt sută la sută la turație maximă", a punctat sud-americanul pentru GSP.

„Am făcut ceva minunat pentru noi și pentru România. Nu a fost simplu deloc, a fost ceva minunat, chiar dacă nu ușor. Trebuie să ne bucurăm, sunt fericit pentru mine, pentru noi, pentru toți cei ce țin cu CFR Cluj. Eu n-am nicio treabă, dacă lumea mă apreciază, bine, dacă nu, trebuie să muncesc oricum. Urmează campionatul, mesajul nostru pentru rivali e că ne batem pentru fiecare minge, pentru fiecare punct, până la final”, a adăugat aceasta.

Citește și:

CFR Cluj pregătește 3 transferuri după calificare: „Vreau să aducem un argentinian care joacă în Europa și e golgeter” + Ce titular are ofertă de 3,5 milioane

Cum plănuiește Nelu Varga să recupereze cele „30-40 de milioane de euro” investite la CFR Cluj: „Putem fi chiar pe plus la anul”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
balotelli
balotelli  •  04 Noiembrie 2022, 17:29
Postat de vasileroaita pe 04 Noiembrie 2022, 16:03

Cine nu are bătrâni, să cumpere! Și să-i respecte!! Felicitări, Mario Camora!!!

Felicitări, bătrâne! Felicitări... vasileroaită și tuturor conturilor de pe care-și varsă năduful pe fecesebei, susținându-și bătrânii, bursucii și interlopii care-i patronează. Știi bine că te-am fi cumpărat și noi, bătrâne,... chiar ne-am oferit să-ți plătim clauza, să-ți oferim un contract mai grăsuț la U. Dar,... vorba ăstora de la Gsp, "te-ai ținut tare pe poziții" ca Pandele. Nu uita însă un alt clișeu: 'niciodată nu e prea târziu'. Nici măcar pentru bătrâni ca tine.

vasileroaita
vasileroaita  •  04 Noiembrie 2022, 16:03

Cine nu are bătrâni, să cumpere! Și să-i respecte!! Felicitări, Mario Camora!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează