INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  CFR CLUJ - BALLKANI 1-0

Dan Petrescu, mesaj pentru patronul Nelu Varga după ce a dus-o pe CFR Cluj în primăvara europeană: „Sper să facă asta”

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 noiembrie 2022 09:30 / Actualizat vineri, 04 noiembrie 2022 09:51

După 1-0 cu Balkani, CFR Cluj a încheiat grupa G pe locul 2 și s-a calificat în play-off-ul Conference League și va primi un bonus important din partea UEFA.

Parcursul din această ediție a Conference League le aduce clujenilor o sumă importantă, aproape jumătate din bugetul anual al clubului: 5,2 milioane de euro. 

La conferința de la finalul meciului, Dan Petrescu a vorbit despre banii încasați de clujeni și a spus că așteaptă ca patronul Nelu Varga să le dea o primă jucătorilor pentru calificarea în primăvara europeană.

„Acolo nu vrea Petrescu să meargă” » Panduru a analizat posibili adversari ai lui CFR Cluj din Conference League
CFR Cluj - Ballkani 1-0
„Acolo nu vrea Petrescu să meargă” » Panduru a analizat posibili adversari ai lui CFR Cluj din Conference League

Dan Petrescu cere bani pentru jucătorii lui CFR Cluj

„Data trecută, în Europa League, au fost foarte mulţi bani. Nu vreau să spun câți au fost. Acum în Conference League, iar, cred că sunt bani foarte mulţi. 

Bravo jucătorilor! Au făcut bani pentru club. Sper să primească şi ei o primă din partea patronului. Eu nu vreau nicio primă. Dacă le dă lor sunt cel mai fericit. 

Mă bucur, pentru că este o performanță pentru fotbalul românesc, care nu are deloc performanţe. Eu zic că este ceva bun. Vom încerca să mergem cât mai departe, indiferent de adversar. Dacă tot am ajuns acolo, vom încerca să mergem cât mai departe”, a spus Dan Petrescu la conferința de presă.

Câştiguri de 5,2 milioane de euro

Până acum, campioana României a încasat 5.225.000 de euro.

 Campioana a primit 2,94 milioane pentru accesul în grupe, iar cele 10 puncte obținute au adus 1,66 milioane de euro.

Va mai primi un bonus de 625.000 de euro, pentru clasarea pe locul secund. În caz că va câștiga play-off-ul din februarie, alți 300.000 de euro vor intra în conturi.

Tragerea la sorți a play-off-ului Conference League e luni

„Feroviarii" nu au mult de așteptat până își vor afla adversara din faza următoare, luni, de la ora 15:00. „Dubla" din play-off este programată pe 16 și 23 februarie 2023.

CFR Cluj va da peste o echipă clasată pe locul 3 în grupa de Europa League: Bodo/Glimt, AEK Larnaca, Ludogorets, Braga, Sheriff Tiraspol, Qarabag, Trabzonspor sau Lazio.

VIDEO Mario Camora, declarații după CFR Cluj - Ballkani 1-0: „Noi am scris istoria ultimilor ani”

Citește și:

Dan Petrescu își „înțeapă” rivalii din Liga 1: „Nu văd aici alte echipe sau alți antrenori din România. Nu știu pe unde sunt” » Scenariul fatalist care-l bântuia în minutul 90

Fotbaliștii CFR-ului, după calificare: „Ziceați despre noi că suntem bătrâni! Vrem un nume mare la tragere”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
ustasa
ustasa  •  04 Noiembrie 2022, 17:40
Postat de 19sevilla86 pe 04 Noiembrie 2022, 13:10

Cata bafta poate avea dan penalty si Kolosvar1907! In ultimele 3 meciuri, dominat categoric de cehi si kosovari, acasa si in deplasare posesia a fost 70-30 pt adversari si ei castiga cu 1-0, din faza fixa, cu un noroc incredibil, imposibil de egalat, ca sa nu mai amintim de golul din min 90 in Kosovo, care a evitat o rusine istorica (alta dupa Dudelange si pyunik). Sa nu ne amagim, CFR a avut o grupa ridicol de usoara si nu a jucat absolut nimic! Nu pacalind fotbalul ne vom reveni din profunda criza actuala!

Kolozsvar 1907?inca mai tii in capatana tampeniile lui Gigel Ciobanul din Pipera?Nu ai facut un Update? Nelutu Varga e roman get-beget,CFR nu mai e echipa lui Paszkany,pricepi?u Cluj,echipa pinguinilor batausi are maghiari iar CFR nu.Trezeste-te la realitate!

tyryku07
tyryku07  •  04 Noiembrie 2022, 16:05
Postat de Razvan pe 04 Noiembrie 2022, 11:00

Prima pt. ce.? Obiectiv a fost a 2 a competitie, daca iesiau din grupe de acolo meritau ceva

O cam freci...

gioni49
gioni49  •  04 Noiembrie 2022, 13:24

c mic circotasilor CFR u a scos pe Slavia Praga o echipa cu un buget peste 40 de mil eu echipa care a maturat cu Rapid intr un meci amica cu 8 la 1 deci ......

Vezi toate comentariile (5)
Comentează