INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  CFR CLUJ

Miza ascunsă a meciului Randers - CFR Cluj, din Conference League » Teoria conspirației din vestiarul campioanei

CFR Cluj trebuie s-o învingă pe Randers ca să obțină mai curând salariile neplătite de trei luni. Un succes în Conference League i-ar aduce clubului 500.000 de euro și ar mai slăbi presiunea care apasă conducerea.
CFR Cluj trebuie s-o învingă pe Randers ca să obțină mai curând salariile neplătite de trei luni. Un succes în Conference League i-ar aduce clubului 500.000 de euro și ar mai slăbi presiunea care apasă conducerea.

Articol de - Publicat joi, 25 noiembrie 2021 08:27 / Actualizat joi, 25 noiembrie 2021 09:23

CFR Cluj trebuie s-o învingă pe Randers ca să obțină mai curând salariile neplătite de trei luni. Un succes în Conference League i-ar aduce clubului 500.000 de euro și ar mai slăbi presiunea care apasă conducerea. Fotbaliștii se suspectează între ei că unii ar fi plătiți la zi.

Fotbaliștii campioanei împlinesc azi, în ziua meciului cu Randers, trei luni de neplată a salariilor. În afara calculelor legate de clasament, meciul conține și miza aceasta, a reparării celui mai mare buget al unui club românesc. 

CFR a cheltuit an de an cei mai mulți bani dintre toate formațiile din campionat, doar că în stagiunea curentă nu a mai reușit să „vindece” finanțele cu un parcurs bun în cupele europene, de unde vișiniii au atras în sezoanele trecute zeci de milioane de euro grație participărilor în Europa League.

Cere ca insolvența să fie interzisă cluburilor: „E o prostie din care jucătorii pierd cel mai mult!”
PROCEDURĂ
Cere ca insolvența să fie interzisă cluburilor: „E o prostie din care jucătorii pierd cel mai mult!”

Restanțele au stricat atmosfera la CFR Cluj

O victorie în Conference e premiată cu 500.000 de euro, o sumă care ar mai petici economia. Salariile nu au fost plătite de două luni și jucătorii au acceptat amânarea plății alteia, așa că sunt restanțe de trei luni, de fapt. 

Președintele Balaj a vorbit de curând despre problemele financiare într-o conferință de presă. Fostul arbitru a admis că societatea nu o duce bine acum, dar a insistat că situația din contabilitate va fi schimbată în bine în curând.

Restanțele au stricat deja atmosfera din lot, surse din club povestec că nu toți fotbaliștii sunt convinși că nimeni nu a fost plătit. Sunt mulți care bănuiesc că ar fi plătiți la zi doar „greii” din vestiar, tocmai pentru ca ei să-i determine și pe ceilalți să rămână motivați în perioada aceasta în care Clujul își joacă ultima carte în Conference League, are ultimele ocazii de a mai obține calificarea în "primăvara" competiției.

Bani mulți puși la bătaie în Conference League

Clasarea pe locul al doilea mai e posibilă dacă ardelenii le bat pe Randers și pe Jablonec, iar cehii nu câștigă astăzi meciul lor cu Alkmaar. Clasarea pe locul al doilea i-ar aduce clubului un premiu de 325.000 de euro plus un bonus garantat de 300.000 de euro doar pentru participarea la barajul contra unei echipe venite de pe locul al treilea din Europa League. 

Cine câștigă barajul acela merge în optimile Conference, de unde mai ia sigur încă 600.000 de euro! CFR consumă doar cu salariile un pic peste 500.000 de euro în fiecare lună. 

166.000 de eurovalorează un egal în grupele Conference League. Vișiniii au remizat cu Randers în tur și au obținut premiul acesta, singurul pe care l-au atras în cele patru meciuri pe care le-au disputat până acum în grupă

2.940.000 de euroa câștigat CFR Cluj pentru calificarea în grupele Conference. Campioana României a ajuns aici după ce a fost eliminată de Young Boys din Champions League și de Steaua Roșie din Europa League

VIDEO Cele mai importante informații înainte de Randers - CFR Cluj

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

VIDEO Dan Petrescu, înainte de Randers - CFR Cluj: „Întâlnim o echipă extraordinară!”

Afacere pe axa Hagi - Petrescu » 2 jucători de la Farul, așteptați în Gruia

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
vasileroaita
vasileroaita  •  25 Noiembrie 2021, 12:52

Nu e adevarat! La CFR nu s-au platit salarii de cel putin 5 ani!!! Ne spun asta gigeii pe aici... Si ei se informeaza la cutia de carton a lui Meme!!

daniaania
daniaania  •  25 Noiembrie 2021, 11:27

Vai ce ingrijorati sunteti de banii CFR-lui !!! Nu stiam ca CFR are "fani" la gsp.

189254898748309
Claude SH  •  25 Noiembrie 2021, 10:36

Iese soarele și pe strada noastră

Vezi toate comentariile (3)
Comentează