INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV Dorinel Munteanu, dezamăgit de o vedetă de la FCSB: „Are sclipiri, dar dă foarte puțin momentan”

FCSB/ foto: Cristi Preda (GSP)
FCSB/ foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de GSP - Publicat joi, 04 august 2022 11:41 / Actualizat joi, 04 august 2022 12:03

Dorinel Munteanu (54 de ani), antrenorul de la Oțelul Galați, a analizat partida câștigată de FCSB cu Dunajska Streda, scor 1-0, la GSP Live.

Fostul mare internațional român s-a bucurat pentru victoria bucureștenilor, dar a fost dezamăgit de prestația lui Octavian Popescu (19 ani), al doilea căpitan al echipei, după Coman.

Gigi Becali, supărat pe fani, după ce FCSB a primit o amendă de 50.000 de euro de la UEFA: „Voi faceți rău clubului! Ce e asta?! Că nu înțeleg”
DUNAJSKA STREDA - FCSB 0-1
Gigi Becali, supărat pe fani, după ce FCSB a primit o amendă de 50.000 de euro de la UEFA: „Voi faceți rău clubului! Ce e asta?! Că nu înțeleg”

Dorinel Munteanu, dezamăgit de Tavi Popescu

„Mi s-a părut un joc solid al echipei noastre. Rezultatul e unul pozitiv, care dă speranțe. Au fost și minusuri, dar rezultatul e pozitiv. Nici adversarul nu a fost unul foarte puternic, dar mă bucur pentru FCSB. 

Este prea devreme să vorbim despre noii jucători, pentru că au venit de câteva zile. Au adus un plus, atât Miculescu cât și Rusu. Trebuie să îi mai văd 2-3 luni ca să îmi dau cu părerea, dacă sunt transferuri reușite sau nu. 

Tavi Popescu nu are o poziție fixă în care să joace 6 luni meci de meci. El e un jucător cu sclipiri, dar momentan dă foarte puțin la valoarea lui. Rămâne un jucător talentat, dar randamentul lui nu poate fi unul maximal. Chiar dacă jucătorii pot apărea în mai multe poziții, în fotbal, cel mai bun randament îl dai când joci mai mult timp pe aceeași poziție”, a declarat Dorinel Munteanu la GSP Live.

Citește și alte știri despre FCSB:

MM confirmă GSP! Mihai Stoica, ultimele informații despre accidentarea lui Florinel Coman

Ce nu s-a văzut la TV: Show la final, după ce FCSB s-a impus în Slovacia: » Ovidiu Popescu și Dawa au declanșat fiesta alături de ultrași

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
anti_fcsb_superliga_psg_bayern
anti_fcsb_superliga_psg_bayern  •  04 August 2022, 19:03

Tava Pulpescu este rusinea Romaniei, nu il mai mediatizati.

johny2003
johny2003  •  04 August 2022, 16:25

Daca antrenorul secolului vrea sa-l puna in toate pozitiile, poti tu sa zici ceva?! Poate i se nazare ca vrea sa-l vada in poarta, mai stii?! Nimic nu este imposibil cu Razboinicul Intunericului, mai ales daca-l vinde pe Tirnoveanu! )))))

anticenzuralasport
anticenzuralasport  •  04 August 2022, 12:23

Dorinel Munteanu este ultimul om care poate sa vorbească de Popescu !!! Pentru că el recomanda adversarilor sa l arunce în benere când copilul ii dibla...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează