INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  DECLARAȚII

Dragomir e categoric după seara de Conference League: „Suntem la pământ. S-ar putea să nu meargă nicio echipă în play-off”

Dumitru Dragomir, foto: GSP
Dumitru Dragomir, foto: GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 august 2022 09:58 / Actualizat vineri, 05 august 2022 10:13

Dumitru Dragomir, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, a vorbit despre rezultatele echipelor din România în turul 3 preliminar din Conference League.

FCSB a câștigat miercuri cu Dunajska Streda, scor 1-0. A fost singura victorie românească în Conference League, după ce Sepsi și Universitatea Craiova au pierdut, iar CFR Cluj a făcut 0-0 cu Șahtior Soligorsk. Covăsnenii au fost învinși categoric acasă, scor 1-3, de Djurgarden, iar CSU a pierdut cu Zorya Luhansk, 0-1.

Marile vești bune pentru supertransferurile la FCSB: Radaslavescu + Dulca » Lui Boboc îi e teamă de critici
FCSB
Marile vești bune pentru supertransferurile la FCSB: Radaslavescu + Dulca » Lui Boboc îi e teamă de critici

Dragomir, pesimist după rezultatele din Conference League

„S-ar putea să nu meargă nicio echipă în play-off-ul Conference League. S-ar putea echipa lui Becali (n.r. - să treacă mai departe) și CFR-ul, normal. Craiova nu, ne-au bătut ăștia care n-au făcut antrenament. La pământ suntem cu fotbalul. Echipa cu care joacă CFR, e o echipă ușoară. Echipă puternică e asta din Ucraina”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit prosport.

Dragomir, critici la adresa Universității Craiova

Fostul președinte al LPF a criticat-o pe Universitatea Craiova și spune că lotul oltenilor este slab.

„Craiova m-a dezamăgit total. Mi-am dat seama că are lot slăbuț. 2-3 jucători de valoare și restul de umplutură. N-au nici pe bancă, Balint s-a dus într-o perioadă proastă la Craiova. N-o să câștige nici în campionat multe meciuri.

Își aduce Rotaru pe cineva (n.r. - antrenor) și tot așa va fi. N-are lot. Hanca și Rivaldinho sunt jucători de pluton amândoi. Craiova lui Mititelu este peste valoarea echipei lui Rotaru, dar la fotbal e posibil orice”, a mai spus Dragomir, conform sursei menționate.

Citește și:

Rafală de lamentări » Dan Petrescu a lovit în toată lumea după egalul cu Soligorsk: „Lor le amână meciul Federația, nouă nimic! Eu n-am jucători de atac, ei au avut 7 pe bancă”

Căpitanul lui Sepsi, atac la șefii fotbalului românesc: „Ne programați când e lumea la Biserică!? Veniți voi pe căldurile astea! Nici salivă nu mai avem”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (11)
supereduardo10
supereduardo10  •  05 August 2022, 18:20

A jucat Ganga Tavi Popescu de a rupt nea Mitica. Acum e si mare fundas daca ai vazut ca pe atac e zero. :)))) Vezi ca radeau ziaristii ca=i pica banderola de pe grisina :)))

cristhebest70
cristhebest70  •  05 August 2022, 15:52

Nea Mitica nu deraia ca Zorya a facut egal cu Dinamo Kiev in decembrie, chiar daca au pierdut ulterior 4-5 jucatori si au stofa de fotbalisti, iar jucatorii Craiovei erau terminati din minutul 15 (fotbalul nu se uita in cateva luni, iar determinarea lor este maxima). Sa vezi in retur ca ne dau 2 goluri pana la pauza, iar la final o sa avem cel putin 3 luate. Sunt suporterul Craiovei, dar realitatea este ca fotbalul nostru condus de unul care nu a practicat acest sport este pe duca si de vina sunt cei care gestioneaza totul. Taiati salariile fotbalistilor cel putin la jumatate si dati-le bonusuri substantiale de performanta ca sa lupte si sa avem rezultate notabile. Hai Craiova!

cristhebest70
cristhebest70  •  05 August 2022, 15:22

Rotarule anul asta termini sub Mititelu si te retragi din fotbal pentru ca ai avut sacii in caruta si ai pierdut ca fraierul tot, datorita lui Cartu care te invata gresit. Imi pare rau de echipa, dar este o vorba: ,,Cand esti prost si viata-i grea". Hai Craiova!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close