INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB - SABURTALO 4-2

Nicolae Dică i-a găsit deja înlocuitor lui Florin Tănase! FCSB va avea un nou „decar”: „Îl veți vedea la meciul cu Craiova!”

FCSB a câștigat manșa decisivă cu Saburtalo, scor 4-2 (0-1 în tur), și s-a calificat în turul 3 preliminar din Conference League! A fost ultimul meci în care Octavian Popescu (19 ani) a purtat tricoul cu numărul 11. +18   FOTO
FCSB a câștigat manșa decisivă cu Saburtalo, scor 4-2 (0-1 în tur), și s-a calificat în turul 3 preliminar din Conference League! A fost ultimul meci în care Octavian Popescu (19 ani) a purtat tricoul cu numărul 11.

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 iulie 2022 00:06 / Actualizat vineri, 29 iulie 2022 00:24

FCSB a câștigat manșa decisivă cu Saburtalo, scor 4-2 (0-1 în tur), și s-a calificat în turul 3 preliminar din Conference League! A fost ultimul meci în care Octavian Popescu (19 ani) a purtat tricoul cu numărul 11.

  • FCSB o va întâlni în turul 3 preliminar din Conference League pe DAC Dunajska Streda, locul 4 în ultimul sezon din Slovacia;
  • Prima manșă va avea loc pe 4 august, în Slovacia. Returul va avea loc pe 11 august, la București.

Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, a anunțat că Octavian Popescu va prelua tricoul cu numărul 10 de la Florin Tănase, proaspăt transferat în China

Gigi Becali a intervenit imediat după FCSB - Saburtalo » Anunță 3 transferuri de urgență
FCSB - SABURTALO 4-2
Gigi Becali a intervenit imediat după FCSB - Saburtalo » Anunță 3 transferuri de urgență

Primul meci cu Tavi „decar” va fi luni, de la ora 21:30, pe Arena Națională, împotriva celor de la FCU Craiova.

Gigi Becali: „Octavian Popescu, cu numărul 10 la Craiova”

„Tavi Popescu a dat o bară și a avut o pasă de gol. Dar, normal, mă aștept la mai mult de la el. Nu e normal, dacă e căpitan?

Stai, că apare cu numărul 10 la Craiova. Dică a decis asta, a fost ideea lui. Eu voiam asta de mult, dar nu mi-a dat prin cap să fac schimbarea acum”, a dezvăluit Gigi Becali, la „Digi Sport Special”. 

Dacă reușesc, mâine iau un fotbalist sau doi. Miercuri vom pune pe cineva în locul lui Cordea (n.r. suspendat). Asta înseamnă că vor mai fi mai multe transferuri, trei-patru. Vreau și un atacant. Astăzi nu am avut vârf. Dan Nistor nu cred că vine.

Safranko, Ișfan și Miculescu sunt pe listă. Îi iau pe toți. În seara asta m-am hotărât. Cheia pentru Miculescu e la tatăl copilului. Dacă pune presiune pe UTA și vrea să-l vadă în cupele europene, joi e la televizor! Ei vor 1,7 milioane de euro? Să mai scadă 1 milion. Am crescut oferta la 700.000, de la 500.000
- Gigi Becali, finanțator FCSB

VIDEO Ștefan Târnovanu, declarații după FCSB - Saburtalo 4-2: „Tot timpul e loc de mai bine!”

Citește și alte știri din fotbalul european:

VIDEO Antrenorul și directorul sportiv al unui club din Serie A au sărit la bătaie: „Când te duci la președinte fără să îmi spui, înseamnă că nu mă respecți” / „Du-te dracu', imbecilule!”

Mircea Lucescu, despre greșeala făcută de Jorge Jesus înainte de Fenerbahce - Dinamo Kiev: „Această presiune foarte mare s-a întors împotriva jucătorilor lui”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
Verid
Verid  •  29 Iulie 2022, 08:42

Desigur ca unul mai *** decat acest pusti *** si simulant , nu gasea .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tataika
tataika  •  29 Iulie 2022, 08:09
Postat de s.flrn pe 29 Iulie 2022, 00:50

Cum sa pui un *** “decar”… cum sa-și coordoneze el coechiperii dacă nu e in stare sa lege doua cuvinte… .

V-a dat-o Crevedia fără cuvinte, de ati ajuns la matineu...Dispari!

fibra
fibra  •  29 Iulie 2022, 06:42

Sigur tricoul joaca.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează