INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  ȘAHTIOR KARAGANDY - FCSB

Gigi Becali a dat afară doi jucători după dezastrul cu Karagandy: „I-am zis lui MM, gata!”

FCSB a fost eliminată de Șahtior Karagandy din Conference League
FCSB a fost eliminată de Șahtior Karagandy din Conference League

Articol de GSP - Publicat joi, 29 iulie 2021 19:15 / Actualizat joi, 29 iulie 2021 22:00

FCSB a fost eliminată de Șahtior Karagandy din Conference League, 1-0 în tur, 1-2 în manșa secundă (3-5 la lovituri de departajare).

  • Karagandy e pe locul 11 în campionatul intern, după 19 etape, cu 19 puncte. Șahtior e cotată de site-ul Transfermarkt la 6,85 milioane de euro. În comparație, FCSB valorează 32,8 milioane de euro, de 5 ori mai mult decât adversara din Kazahstan.

Gigi Becali, patronul FCSB, i-a pus la zid la final pe Andrei Vlad și Stipe Vucur, cei care au greșit la golurile kazahilor. De asemenea, finanțatorul vicecampioanei a declarat că Vucur și Ondrasek nu vor mai continua la roș-albaștri.

Gigi, primești exact ce meriți! Dan Udrea scrie cronica meciului de la Erevan: „E neverosimil! Cea mai mare umilință pe care FCSB o trăiește pe continent”
karagandy - fcsb, 2-2, 5-3 d.pen.
Gigi, primești exact ce meriți! Dan Udrea scrie cronica meciului de la Erevan: „E neverosimil! Cea mai mare umilință pe care FCSB o trăiește pe continent”

Gigi Becali, patron FCSB: „Îi lăsăm liberi pe Vucur și Ondrasek”

E cea mai rușinoasă înfrângere din fotbalul românesc! Nici CFR cu Dudelange nu e peste asta! Mai rușinoasă ca asta nu a existat. Era o echipă care nu avea cum să-ți dea gol. De fapt, nici nu au dat gol. Unul l-a dat Vlad, unul l-a dat Vucur. 

Uite ce fundaș central (n.r. - Vucur) am luat! Așa ceva n-am văzut în viața mea! N-avem bărbăție. Avem nevoie de 2-3 jucători. Cum să iei golul ăsta, Vlad?! 

Vucur trebuia să dea cu capul în minge la ultima fază. Atât avea de făcut. Nu înțeleg cum a trimis la adversar, mai bine o lăsa. Parcă e vreo vrăjitorie, o magie. I-am zis lui MM că-i lăsăm liberi pe Ondrasek și Vucur. I-am luat pentru Europa și nu mai are rost”, a declarat Becali la ProX.

Mă descurajează pentru că am pierdut coeficientul. nu mai suntem capi de serie la anul. Eu mizam pe faptul că facem coeficient anul ăsta, luăm campionatul și avem coeficient la anul. Oricum, ce să faci cu ăștia?! Ce să faci cu ei?! Nici Tavi Popescu nu prea a mișcat, deși aveam bază în el
Gigi Becali, patron FCSB

Gigi Becali a dat afară doi jucători după dezastrul cu Karagandy: „I-am zis lui MM, gata!”
Gigi Becali a fost foarte dezamăgit de evoluția FCSB

FCSB, eliminată din Conference League! Rușine istorică

Nicio echipă din Liga 1 nu a fost eliminată până acum de o formație kazahă. Întâlnirile, toate în preliminariile cupelor europene, au fost tranșate de formațiile noastre:

  • 2014/16, UCL: Aktobe - FCSB 2-2, 1-2
  • 2019/20, UCL: Astana - CFR 1-0, 1-3
  • 2020/21, UEL: Ordabasay - FC Botoșani 1-2
  • 2021/22, Conference: FCSB - Șahtior Karagandy 1-0, 1-2 (3-5 la lovituri de departajare)

În plus, din 2003, de când Gigi Becali este patron la FCSB, aceștia nu mai fuseseră niciodată eliminați după primul tur preliminar în care au evoluat într-o ediție a cupelor europene. 

Din cauza acestei eliminări cu Karagandy, roș-albaștrii mai bifează un record negativ. Aceștia au ajuns la 4 sezoane de când nu s-au mai calificat în grupele unei competiții europene.

Ce anunță Becali despre Dinu Todoran, antrenorul de la FCSB

„Cum să fie afectată poziția lui Todoran? Trebuie să iau niște măsuri, o să văd, nu știu ce să zic, pentru că nici eu nu știu exact ce voi face. Voi da afară 2-3 jucători. Să mai aduc alții?! Doamne, ferește! Nu mai aduc nimic. Mă gândesc să dau afară doar. Ce să mai aduc, ce să fac cu ei?! Campionatul nu are legătură cu această eliminare, dar da, nu mai sunt așa încrezător”, a explicat Becali pentru sursa citată. 

Citește mai multe știri despre FCSB:

Cine s-a păcălit mai rău? Cel mai bizar schimb al verii din Liga 1, analizat: „Care e ursul și care e vulpea?”

Gigi Becali anunță o nouă plecare de la FCSB » „Cred că reziliem”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (164)
ssil.vio.
ssil.vio.  •  30 Iulie 2021, 10:16
Postat de anatol_karagandici pe 29 Iulie 2021, 23:38

Da ma, stim, maneaua as ta ti-o demontasem inca de cand amenintai cu dezvaluiri :))) Tu te juri ca nu esti randoom, nu esti postac etc dar bagi nonstop dupa doua template-uri de-a dreptul comice :))) Ba randoome, mai tii tu minte cand ai falsificat screenshotul ala in care as fi zis eu ca m-ar fi batut oamenii ciobanului si cand te-am prins ca-l fluturai pe-aici ai dat-o pe gluma, ca te jucai ca sa arati ca se pot falsifica etc? :)) Ei, asa a fost si cu asta, LA INCEPUT am crezut ca iar o dai pe gluma si faceam misto de tine. Cand am vazut ca de data asta incercai sa-l plasezi ca autentic te-am executat, prinandu-te cu faptul ca l-ai editat (sanchi stateai tu sa faci select area in loc de print screen :))) GATA FRAIERE, ESTI UN INVINGATOR, CUM DE NU NE-AM DAT SEAMA? :))) Acum culca-te plangand, stii si tu ca de cand ai fost prins ca ai acces de admin (sau te ajuta cineva care are) rade tot site-ul de maneaua ta ca fix la mesajul cu care ma "demascam" n-ai putut da restore :))) Te persecuta coincidentele, este ma randoome? IA DE LA KARAGANDA :)))

Te chinui sa scrii romane ca sa-ti argumentezi momentele penibile, dar n-ai zice un simplu 'jur ca nu eu am scris' :))))). Cine te mai crede, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2666803186674802
Vasile Zaharia  •  30 Iulie 2021, 08:53

Razbunarea lui Dumnezeu pe Steaua si Craiova, care nu au vrut sa dea jucatorii la jocurile olimpice.

catalynn
catalynn  •  30 Iulie 2021, 06:57
Postat de planetfun pe 30 Iulie 2021, 01:50

Deci steaua adevarata e in liga a 2- a si nu se face de ras acolo.

Deocamdată nu, primul meci oficial e de abia Miercuri! In amicale Steaua s-a prezentat foarte bine. In L4 și L3 după venirea lu’ Oprița practic am fost invincibili. :-)))

Vezi toate comentariile (164)
Comentează