INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB - DUNAJSKA STREDA

FCSB închide de tot peluza la meciul cu Dunajska Streda » De ce nici copiii nu vor avea voie pe stadion

Articol de GSP - Publicat luni, 08 august 2022 14:32 / Actualizat luni, 08 august 2022 15:12

FCSB nu va pune în totalitate în aplicare planul gândit de Gheorghe Mustață, liderul galeriei, la meciul retur cu Dunajska Streda, din turul III preliminar al Conference League.

Clubul roș-albastru a primit o amendă de 50.000 de euro după meciul cu Saburtalo, când fanii au avut mai multe scandări rasiste și xenofobe. În plus, la partida de pe Arena Națională, peluza Sud, care este ocupată de obicei de galeria roș-albaștrilor, va fi închisă publicului.

FCSB, mai slabă ca niciodată! Nu s-a mai întâmplat asta de când Becali e proprietar
FCSB
FCSB, mai slabă ca niciodată! Nu s-a mai întâmplat asta de când Becali e proprietar

FCSB va închide peluza la meciul cu Dunajska Streda

Gheorghe Mustață anunța ca în acea peluză ar urma să intre doar copii și femei, dar peluza va fi închisă complet. 

Motivul? UEFA permite, în ciuda sancțiunii, accesul copiilor în peluză, dar regulamentul FRF nu permite copiilor sub 14 ani să intre pe stadion fără un adult. Astfel, FCSB se teme ca forul european să nu considere că a încălcat sancțiunea și va închide complet acea zonă a stadionului.

„Noi o stăm în partea cealaltă, la cealaltă peluză. Ne găsim noi locul și tot vom încuraja echipa, chiar și de la tribuna a doua”, spunea Gheorghe Mustață.

M-am reîntors (n.r. - în fotbal) datorită suporterilor, dar vreau să le transmit așa: nu mai vreau să plătesc bani pentru amenzi! Am plătit 50.000 de euro, ne-a amendat UEFA. Sunt bani mulți 50.000 de euro. Voi faceți rău clubului! Să dea Becali banii? Sunt idiot? 

De ce strigă «am avut și vom avea mereu boală pe țigani?» Ce țigani, mă? De ce să plătesc eu 50.000? Ce e asta?! Că nu înțeleg. Ce țigani? Ce să-i mai spun liderului de galerie? (n.r. - Gheorghe Mustață)? Acum, vom juca cu ăștia (n.r. - Dunajska Streda), iar peluza e suspendată. Peluza e suspendată pentru meciul cu ungurii (n.r. - Dunajska Streda). Iar strigă «Afară cu ungurii din țară, apoi ne vor suspenda de tot terenul. Pentru ce, mă?

 - Gigi Becali

VIDEO Totul despre FCSB - Dunajksa Streda

Citește și: 

GSP a analizat ce se întâmplă în campionatele din Europa de Est și de Sud » Concluzia: doar România își bate joc de echipele din cupele europene

FCSB - Dunajska Streda spulberă recordul de audiență din 2022 » Câte bilete s-au vândut până în acest moment

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
CiprianBirtea_84
CiprianBirtea_84  •  08 August 2022, 17:33

Articolul nu are sens! Ce treabă are regulamentul FRF cu cupele europene? Și dacă copii sub 14 ani pot veni doar cu un adult, atunci ar trebui primiți doar cu un adult de sex feminin. De asemenea, ar trebui primiți copiii între 14 și 18 ani.

TitiSurul
TitiSurul  •  08 August 2022, 17:02
Postat de rocky5 pe 08 August 2022, 15:20

Paradoxal, dar toată România va ține cu ungurii de la Streda!:)))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Gogule
Gogule  •  08 August 2022, 17:02
Postat de navajo_joe pe 08 August 2022, 16:33

O fac din respect pentru ce a insemnat Steaua pentru tara asta si cu ura impotriva impostorilor care si-au spus asa după 2003. Steaua nu are nici o legatura cu echipa intitulata fc fcsb.

Parerea mea e ca majoritatea stelistilor sunt împotriva ciobanului, sau mai degrabă, împotriva metodelor lui. Însă pe parte sportiva, e cam SF sa spui ca nu exista nicio legatură între Steaua și FCSB. MAPN, prin conducerea CSA, este clar complice la orice ilegalitate s-a săvârșit în acei ani. Chiar și după 2003, au continuat sa se tragă în poze pe Ghencea, legitimitizand-ul astfel pe gg și ai lui și așteptând ca presupusele fapte penale sa se prescrie înainte de a lua măsuri.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează