INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB - WEST HAM 0-3

VIDEO Un om de bază de la FCSB dă vina pe arbitrajele din Conference și vorbește despre problemele din vestiar: „S-au schimbat cinci antrenori, doar el a rămas mereu aici”

Andrei Cordea a vorbit despre situația de la FCSB / Sursă foto: Imago Images +11   FOTO
Andrei Cordea a vorbit despre situația de la FCSB / Sursă foto: Imago Images

Articol de , - Publicat vineri, 04 noiembrie 2022 00:43 / Actualizat vineri, 04 noiembrie 2022 09:56

FCSB - WEST HAM 0-3. Andrei Cordea (23 de ani), extrema roș-albaștrilor, consideră că situația în grupa B din Conference League ar fi stat altfel dacă FCSB n-ar fi întâmpinat unele erori-contra de arbitraj în primele două meciuri din grupă.

„Jucătorii care au venit de la echipa lor secundă și-au dorit să-și demonstreze valoarea și pot să zic că au jucat mai bine decât de noi. 

Cred că, dacă în meciurile cu West Ham și Anderlecht (n.r. - 1-3 și 0-0, meciurile tur) nu eram dezavantajați și aveam șase puncte, acum puteam privi situația altfel”, a spus Cordea, în fața jurnaliștilor prezenți la zona mixtă. 

Mihai Pintilii, despre moștenirea lăsată de Becali și Dică: „Așa au hotărât conducerea și fostul staff. E păcat să te faci de râs!”
FCSB - West Ham 0-3
Mihai Pintilii, despre moștenirea lăsată de Becali și Dică: „Așa au hotărât conducerea și fostul staff. E păcat să te faci de râs!”

Andrei Cordea îl laudă pe Mihai Pintilii: „S-au schimbat cinci antrenori la Steaua, dar Pintilii a rămas mereu aici”

Apoi, Andrei Cordea a vorbit despre instabilitatea de la nivelul băncii tehnice, ținând să evidențieze munca depusă de Mihai Pintilii, pe care-l consideră singura persoană care „a rămas în permanență alături de echipă”.

S-au schimbat cinci antrenori la Steaua, dar Pintilii a rămas mereu aici. Ne-a încurajat, ne-a dat o mână de ajutor, ne-am pregătit cu el și cred că a făcut-o bine. A fost singurul om care a rămas lângă echipă de când am venit eu la Steaua, de un an și jumătate.

Nu, nu s-a rupt vestiarul nostru. Dică a ținut vestiarul unit. A avut o discuție cu Malcom Edjouma și Dawa la meciurile cu Petrolul și U Cluj, dar vă spun 100% că nu au existat alte probleme”, a spus Andrei Cordea, la zona mixtă.

Clasamentul final din Grupa B: FCSB încheie ultima, cu un golaveraj umilitor

FCSB a încheiat în genunchi campania europeană, cu 18 goluri încasate în 6 partide. Nicio altă formație, fie ea din Europa League sau Conference League, nu a primit mai multe!

Un om de bază de la FCSB dă vina pe arbitrajele din Conference și vorbește despre problemele din vestiar: „S-au schimbat cinci antrenori, doar el a rămas mereu aici”

VIDEO Anghel Iordănescu, după FCSB - West Ham 0-3: „O seară tristă!”

FOTO / Cele mai tari imagini din FCSB - West Ham 0-3

+7 FOTO

Citește și alte știri despre FCSB: 

FOTO Și-a bătut joc până la capăt » FCSB a încheiat în genunchi cel mai rușinos parcurs al ei în grupele europene. Cele mai multe goluri încasate din Conference + Europa League!

Cel mai direct fotbalist de la FCSB: „Suntem departe de fotbalul mare! West Ham putea să bage și copiii”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (38)
Dana.Matei
Dana.Matei  •  05 Noiembrie 2022, 06:08

Il citez pe specialistul naum (dinadins cu minuscula): ”Daca nu are penalty, fcsb pierde....”

Dana.Matei
Dana.Matei  •  05 Noiembrie 2022, 06:06

Din 5 articole pe prima pagina, ***....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Elis
Elis  •  04 Noiembrie 2022, 19:54

Doamne câtă ***! A fost numit Sfinx și nu știe cum *** Caractere...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează