INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  DISCURS

Discurs incisiv după seara de Conference League: „Dai milioane ca să ce? Să iei un campionat? Cupele europene contează”

Florin Lovin (40 de ani), fost campion în Liga 1 cu Steaua și Astra, a avut un discus dur după rezultatele echipelor românești din etapa #5 a grupelor Conference League: Anderlecht - FCSB 2-2 și Sivasspor - CFRCluj 3-0.
Florin Lovin (40 de ani), fost campion în Liga 1 cu Steaua și Astra, a avut un discus dur după rezultatele echipelor românești din etapa #5 a grupelor Conference League: Anderlecht - FCSB 2-2 și Sivasspor - CFRCluj 3-0.

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 octombrie 2022 09:37 / Actualizat vineri, 28 octombrie 2022 10:01

Florin Lovin (40 de ani), fost campion în Liga 1 cu Steaua și Astra, a avut un discurs dur după rezultatele echipelor românești din etapa #5 a grupelor Conference League: Anderlecht - FCSB 2-2 și Sivasspor - CFR Cluj 3-0.

Fostul mijlocaș defensiv consideră că cele două echipe tratează Conference League ca pe o povară. Lovin a caracterizat seara drept „tristă pentru fotbalul românesc”.

Ciprian Marica, dur cu Petrescu după Sivasspor - CFR 3-0: „A mers la mica ciupeală. Spera să îi păcălească”
Sivasspor - CFR Cluj 3-0
Ciprian Marica, dur cu Petrescu după Sivasspor - CFR 3-0: „A mers la mica ciupeală. Spera să îi păcălească”

Lovin, discurs dur la adresa celor de la FCSB și CFR: „Dai milioane să iei un campionat? Cupele europene contează”

„E o seară tristă pentru fotbalul românesc. CFR bate în două meciuri în care nu se aștepta, cu Slavia (1-0 și 2-0), iar cu Sivasspor nu face nimic. 

FCSB... să nu mai ai şansă înainte de ultimul meci... Era cel mai frumos lucru pentru toată lumea să joci calificarea cu West Ham, în ultimul meci. În momentul de faţă, grupele Conference League reprezintă nivelul maxim la care putem fi.

Investiţiile care se fac în salarii şi jucători la FCSB şi CFR sunt peste multe alte echipe din Conference şi Europa League. Nu reuşeşte o echipă din România să joace în Europa League an de an? Nu mai vorbesc de Champions League...”, a declarat Florin Lovin, la Orange Sport.

Nu înţeleg reţeta de la CFR, au la echipa a doua jucători care iau 20.000 de euro salariu, la fel şi FCSB. Dai milioane de euro pe jucători, ca să ce? Să câştigi un titlu în România? E un trofeu, dar nu înseamnă nimic. Cupele europene contează. Pare o povară pentru ambele echipe competiţia asta.

- Florin Lovin

Florin Lovin: „CFR nu m-a convins nici cu Slavia”

Apoi, Florin Lovin și-a îndreptat atenția spre CFR Cluj. El consideră că victoriile cu Slavia Praga au fost întâmplătoare.

„Meciurile cu Slavia nu m-au convins, mi se pare că au fost accidente. Mereu când puneau (n.r. - jucătorii Slaviei) piciorul pe minge la Cluj, aveau ocazie de gol”.

Sivasspor - CFR Cluj 3-0 / Observațiile fostului președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir

Citește și:

Gigi Becali s-a enervat după Anderlecht - FCSB: „Nu mai e fotbalist!” + Cine e jucătorul pe care îl regretă

Cum se califică CFR Cluj în primăvara europeană » Se poate ajunge la egalitate în 3!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (39)
rumunek
rumunek  •  30 Octombrie 2022, 16:04
Postat de 1_0_1_0_reloaded pe 28 Octombrie 2022, 20:18

Ar fi vrut ei semifinală....

Nu a fost semifinală cu Midleborough? Alții au vrut dar nu au putut decât sfert, rămas în palmaresul lor de aur, la fel ca și alte realizări “mărețe”: eliminați în sferturile Cupei UEFA de Steaua București.

1_0_1_0_reloaded
1_0_1_0_reloaded  •  28 Octombrie 2022, 20:18
Postat de rumunek pe 28 Octombrie 2022, 12:06

“Părerologii” Lovin și Meme au ajuns cu o echipă românească, în secolul ăsta, să joace o semifinală de cupă europeană, ba chiar cu un meci câștigat în acea dublă. Apoi au participat cu aceeași echipă în Liga Campionilor, ceva ce nu reușise nimeni din România timp de 10 ani. Au și ceva titluri câștigate prin liga noastră, fiecare bineînțeles din poziția lui, jucător sau manager. De aia își pot da cu părerea. Știi pe cineva de la CFR cu aceleasi realizări?

Ar fi vrut ei semifinală....

zittiincaunu5
zittiincaunu5  •  28 Octombrie 2022, 19:32

Titlul nu inseamna nimic?Sigur,daca nu il castigi tu.Auzi la asta. Pai sa schimbam sportul cu totii, ce rost are sa ne uitam la fotbal,la campionatul Romaniei.Bai nenea Lovin , pe mine ca suporter ma intereseaza cel mai mult titlul.

Vezi toate comentariile (39)
Comentează