INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB - SABURTALO 4-2

Prestația lui Tavi Popescu din meciul cu Saburtalo, criticată de un fost internațional: „Nu mi-a plăcut deloc”

Tavi Popescu, în FCSB - Saburtalo/ foto Raed Krishan (GSP)
Tavi Popescu, în FCSB - Saburtalo/ foto Raed Krishan (GSP)

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 iulie 2022 07:37 / Actualizat vineri, 29 iulie 2022 07:43

Octavian Popescu (19 ani), mijlocașul ofensiv de la FCSB, a oferit o pasă decisivă în victoria cu Saburtalo, 4-2, dar nu l-a impresionat pe Florin Răducioiu.

Fostul atacant al naționalei României avea așteptări mai mari de la Popescu, cel care a jucat în spatele vârfului în meciul cu Saburtalo.

Nicolae Dică i-a găsit deja înlocuitor lui Florin Tănase! FCSB va avea un nou „decar”: „Îl veți vedea la meciul cu Craiova!”
FCSB - SABURTALO 4-2
Nicolae Dică i-a găsit deja înlocuitor lui Florin Tănase! FCSB va avea un nou „decar”: „Îl veți vedea la meciul cu Craiova!”

Răducioiu: „Octavian Popescu nu mi-a plăcut”

Octavian Popescu nu mi-a plăcut deloc, trebuia să iasă în evidentă prin gol sau ceva. Inspirație puţină, mi-aş fi dorit să înscrie. Atacanţii trăiesc pentru goluri, ele îţi dau încredere. Nu mi-a plăcut!”, a declarat Florin Răducioiu la Orange Sport.

Tavi Popescu a pasat decisiv la golul de 2-0 al celor de la FCSB, marcat de mijlocașul central Edjouma, cu un șut din marginea careului.

Florin Răducioiu, impresionat de Nicolae Dică: „E victoria lui!”

Răducioiu l-a lăudat pe antrenorul Dică și îl consideră artizanul victoriei cu Saburtalo.

„A fost dramatic, foarte frumos. Eu mă bucur foarte mult pentru Dică. Eu zic că e victoria lui. A venit într-un moment foarte delicat. Mi-au plăcut schimbările, mi-a plăcut atitudinea. În aceste zile a transmis ceva echipei, entuziasm, încredere.

S-a văzut o putere de luptă în repriza secundă, mi-a plăcut cum au gestionat finalul. Îmi place mult cum se implică pe bancă, e foarte activ în fiecare moment. Eu spun că e victoria lui. Sigur, nu trebuie să uităm jucătorii, dar eu asta cred”, a spus Florin Răducioiu, conform sursei menționate.

Citește și alte știri despre FCSB:

Gigi Becali a intervenit imediat după FCSB - Saburtalo » Anunță 3 transferuri de urgență

Dică și Radunovic, cele mai mari note după FCSB - Saburtalo » Doi roș-albaștri au rămas corigenți

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
anti_fcsb_superliga_psg_bayern
anti_fcsb_superliga_psg_bayern  •  29 Iulie 2022, 18:45

Cea mai mare rusine a fotbalului romanesc este acest *** fara de bac.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cipinho79
cipinho79  •  29 Iulie 2022, 12:24

pana isi pierde rabdarea Becali si cu Octavian apoi o sa dea vina pe prietena lui :))))

laur_gr
laur_gr  •  29 Iulie 2022, 10:00

Imi place de Raducioiu si de generatiile mai vechi mult mai valoroase decat generatiile recente. Nu vezi la ei ca o echipa romaneasca sa joace in Europa si sa tina cu strainii, pe motiv ca e Steaua. Doar la generatiile lipsite de valoare mai recente vezi atitudinea asta... Cum sa tii frate cu strainii si sa preferi reducerea coeficientul de tara pe baza caruia se stabileste cate echipe romanesti joaca in Europa? Doar daca esti masochist!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează