INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB

Talpan râde de FCSB după umilința din Conference League: „Cum să nu-i bată ăia cu 10-0, dacă marele italian nu știe la ce echipă joacă?!”

FOTO: Cristi Preda +11   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 noiembrie 2022 10:12 / Actualizat vineri, 04 noiembrie 2022 11:00

Aflat în plin proces cu FCSB pentru palmaresul Stelei, Florin Talpan a ironizat prestația trupei lui Gigi Becali în grupele Conference League.

Juristul CSA Steaua a râs de rezultatele obținute de FCSB contra celor de la Silkeborg (0-5 și 0-5), ironizând-ul pe Andrea Compagno, adus de Becali pentru 1,5 milioane de euro.

Nepotul lui Gigi Becali dă din casă: „Urmează să-l dea afară!”
FCSB - WEST HAM 0-3
Nepotul lui Gigi Becali dă din casă: „Urmează să-l dea afară!”

Florin Talpan, ironie către FCSB după Conference League

„Văd unii jucători... Italianul pe care l-a adus domnul Becali, marele jucător, spune că joacă la Steaua. Păi, cum să nu-i bată ăia (n.r. - Silkeborg) cu 10-0, dacă ăla nu știe la echipă joacă?! Spune că joacă la Steaua... Păi, nu vă supărați”, a spus Florin Talpan pentru ProSport.

Ce s-a întâmplat la primul termen al recursului privind procesul pentru palmares dintre FCSB și CSA Steaua

Primul termen al recursului privind lupta pentru palmares dintre FCSB și CSA Steaua a avut loc joi dimineață, la Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ). Instanța a fixat un nou termen, pe 2 martie 2023. 

„S-a acordat un nou termen. Sunt convins că voi câștiga acest dosar. Înscrisuri noi au fost depuse de CSA Steaua. FCSB nu a făcut-o. Nici Asociația Salvați Steaua nu a depus înscrisuri noi, instanța nici nu trebuia să le ia în considerare. 

Noi am depus scrisori primite de MApN și de CSA Steaua de la suporterii steliști, care ne reclamă faptul că FCSB nu respectă hotărârile pronunțate de către instanțele de judecată, le sfidează. Am vrut să le depun în fața instanței, să vadă și magistrații... ”, a declarat Florin Talpan. 

Scurt istoric al cazului:

  • Pe 5 iulie 2019, CSA Steaua a câștigat, la Tribunalul București, palmaresul echipei de fotbal Steaua de la înființare, 1947, până în 2003.
  • FCSB a atacat decizia, iar pe 28 iunie 2021, Curtea de Apel București a păstrat parțial prima hotărâre, doar că le-a „tăiat” 5 ani din palmares celor de la CSA, intervalul 1998-2003. În 1998, AFC Steaua s-a desprins de Armată la solicitarea UEFA.
  • FCSB, rămasă cu palmaresul începând din 2003, când Gigi Becali a preluat echipa de fotbal, a făcut recurs la Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ), care a început astăzi judecarea acestuia.
  • La Înalta Curte nu se mai judecă pe fond, ci pe procedură. Adică se va stabili dacă la Tribunalul București și la Curtea de Apel a fost aplicată corect legea.

VIDEO Florin Talpan, declarații despre procesul cu FCSB și atacuri la Dîncu și Bichir: „Cum e posibil așa ceva”

Citește și: 

Cordea a găsit scuza perfectă după 0-3 cu West Ham: „Mult mai greu decât în tur. Rezervele lor au vrut să demonstreze”

Talpan, sabotat? Acuzații FRONTALE la adresa MApN și CSA: „Inadmisibil ce-mi fac! Am printat hârtiile din banii mei. Nu sunt «xeroxist»”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
danielo
danielo  •  04 Noiembrie 2022, 13:37

Respect Talpan!

AmuzantulTrollescu
AmuzantulTrollescu  •  04 Noiembrie 2022, 13:02

Matale la ce echipa te-ai dus sa te uiti acum vreo 10-15 ani, pe vremea cand aceasta juca in Champions League/Europa? Te-ai dus sa o vezi pe Steaua sau pe o alta echipa? Intreb si eu pentru un prieten, ca a vazut diverse poze cu matale in Ghencea si pe National Arena si e nedumerit.

miciBIO
miciBIO  •  04 Noiembrie 2022, 12:54

OPA!?!?!?! Gigi Becali ar fi trimis o cerere de asociere între FCSB şi Steaua Bucureşti! Ordinul semnat de Vasile Dîncu i-ar fi deschis calea | BREAKING NEWS!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează