INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  CFR CLUJ

Gigi Becali: „CFR s-a calificat mai departe și cu «noroace». Bine, sunt de 10 ori mai puternici decât noi...”

Gigi Becali: „CFR Cluj este de 10 ori mai puternică decât FCSB acum” +19   FOTO
Gigi Becali: „CFR Cluj este de 10 ori mai puternică decât FCSB acum”

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 noiembrie 2022 11:01 / Actualizat vineri, 04 noiembrie 2022 11:48

Gigi Becali (64 de ani), patronul de la FCSB, consideră că CFR Cluj s-a calificat cu noroc în „16-imile” Conference League, dar admite că ardelenii „sunt mai puternici decât noi de 10 ori”.

FCSB a terminat pe ultimul loc în grupa B din Conference League, cu doar două puncte și un golaveraj umilitor, 3:18. Cealaltă reprezentantă a României în a treia competiție europeană intercluburi, CFR Cluj, a învins-o de două ori pe Slavia Praga și s-a calificat în „16-imile” competiției de pe locul 2 în grupă.

Întrebat despre performanța rivalilor, Gigi Becali a opinat că în favoarea ardelenilor a intervenit norocul, dar în același timp a admis că CFR este la un nivel superior FCSB-ului.

Nepotul lui Gigi Becali dă din casă: „Urmează să-l dea afară!”
FCSB - WEST HAM 0-3
Nepotul lui Gigi Becali dă din casă: „Urmează să-l dea afară!”

Gigi Becali, după calificarea lui CFR Cluj în primăvara europeană

„CFR Cluj s-a calificat cu Slavia Praga și cu ăia, cum se numesc?, (n.r. - Ballkani), că Sivasspor le-a dat dat cu terenul în cap! Cu Praga au avut și «noroace». Uite, mai merge dacă ai puțin «noroace».

Au avut niște noroc, dar oricum sunt luptători, războinici. Cu puțin noroc, se califică. Bine, ce să zic? CFR s-a calificat că e diferență între noi și ei. E diferență de valoare, sunt mai puternici decât noi de 10 ori! La câte puncte sunt în fața noastră? Unde suntem noi și unde sunt ei?”, a precizat Becali la Pro Arena.

CFR Cluj este a treia în Liga 1, cu 28 de puncte obținute în 14 meciuri. FCSB are același număr de partide, dar 8 puncte în minus.

În Conference League, FCSB a fost învinsă de Silkeborg și West Ham tur-retur și a obținut două egaluri cu Anderlecht. CFR Cluj a învins-o de două ori pe Slavia Praga, o dată pe Ballkani, cu care a și remizat o dată. Sivasspor a învins-o tur-retur.

+15 FOTO

VIDEO: cum a sărbătorit CFR Cluj calificarea în „16-imile” Conference League

Mai multe știri de actualitate: 

Gigi Becali, după FCSB - West Ham: „Vând pe oricine! Nu vreau să fiu batjocorit!”

Talpan râde de FCSB după umilința din Conference League: „Cum să nu-i bată ăia cu 10-0, dacă marele italian nu știe la ce echipă joacă?!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
patratel2019
patratel2019  •  04 Noiembrie 2022, 12:58

Diferența intre CFR si FCSB este de antrenor! Sunt fan FCSB, dar asta este adevarul si se vede din avion. Si se vede de 5-6 ani...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează