INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB - WEST HAM 0-3

Ce l-a șocat pe Gigi Becali după FCSB - West Ham: „Federația, statul român, Guvernul sau specialiștii trebuie să vadă. E prea mare diferența”

FOTO: Raed Krishan +11   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 noiembrie 2022 11:11 / Actualizat vineri, 04 noiembrie 2022 12:33

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit după înfrângerea cu West Ham, 0-3, și a explicat unde crede că s-a făcut diferența dintre cele două formații.

Omul de afaceri s-a arătat extrem de dezamăgit de prestația echipei sale, în ciuda faptului că englezii nu au folosit mulți jucători din echipa de bază.

Gigi Becali, decizie radicală după umilința cu West Ham: „Nu vreau să fiu batjocorit!”
FCSB - WEST HAM 0-3
Gigi Becali, decizie radicală după umilința cu West Ham: „Nu vreau să fiu batjocorit!”

Gigi Becali, după FCSB - West Ham: „E prea mare diferența. Se distrează cu noi”

„Cum să nu conteze meciul? Era vorba de bani, de demnitate, de fotbalul românesc. Mi-am dat seama că nu mai putem cu ei. Dacă ei, copii de 15-16 ani, au ocazii de a marca și noi nu avem, înseamnă că noi nu mai putem cu ei.

Dacă noi nu mai putem cu ei, Federația, statul român, Guvernul sau specialiștii trebuie să vadă care e secretul. E ceva la mijloc. Ei fac ceva și noi nu facem. Părerea mea este că e vorba de pregătire și de antrenori. După aia, infrastructura si altele, nu mai contează. La ora asta, e vorba de antrenori și de pregătire fizică. Poate chiar de alimentație și de medicamentație. E prea mare diferența. Se distrează cu noi.

Noi nu putem face trei pase cu ei. Ei se distrează când au mingea și nici nu dau drumul prea tare la motoare. Iar noi, care ne-am dat viața, nu am putut. E vorba de neputință. Ori nu suntem pregătiți bine, ori nu facem bine antrenamentele, ori nu poate organismul pentru că nu avem alimentație și medicamentație.

O să spuneți de CFR. Dar nu a dat de o echipă din Anglia. A dat de cine a dat. Când a dat de turci, a fost spulberată. Știți cine face antrenamente cum trebuie? Hagi. îi omoară la antrenamente. Ia jucători de care am scăpat de 5 ani, îi omoară la antrenamente și îi face jucători. Uite, e pe primul loc. De ce? Face antrenamente așa cum trebuie. Vrei să fii fotbalist? Suferă.

FRF să ia bani de la statul român și să spună «Becali, ai 1 sau 2 milioane de euro. Fă asta cu banii ăștia». Poți să îmi impui pe banii pe care mi-i dai, nu pe banii câștigați de mine”, a spus Gigi Becali la ProArena.

Concluzia e că mai avem de muncit. Suntem departe de fotbalul mare. Poate să vină West Ham și cu echipa a 2-a, și cu copiii... Am evitat câteva goluri, dar s-a terminat 0-3. Cu ce ajută? Că nu am luat 6? Un meci dificil, o echipă bună de Premier League. S-a văzut diferența. Dacă am da vina pe arbitraj, nu am fi sinceri cu noi. S-a jucat la o singură poartă. Singura chestie de care îmi pare rău e că am luat gol în finalul primei reprize

- Ștefan Târnovanu, portar FCSB

+7 FOTO

VIDEO Risto Radunovic, după FCSB - West Ham 0-3: „E clar că avem probleme în defensivă”

Citește și: 

Nepotul lui Gigi Becali dă din casă: „Urmează să-l dea afară!”

Anghel Iordănescu, trist după încă o rușine suferită de FCSB: „O seară decepționantă. Dică nu trebuia schimbat”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
Functionarul9
Functionarul9  •  05 Noiembrie 2022, 11:29

As indrazni sa propun/sugerez ceva in aceasta perioada de criza: pana se vor mai limpezi apele, poate ca n-ar fi rau sa se incerce, ca la echipele din nordul Europei, un cuplu de antrenori, chiar si fara studiile terminate, de genul ... Pintili cu Bourceanu. Amandoi stelisti, amandoi cu realizari in fotbal, amandoi oameni de sport si de fotbal, care, cine stie, poate vor reusi sa redreseze corabia, cat de cat, acum, in aceasta zona crepusculara, in care ne aflam de mai multa vreme. Si asta se datoreaza, desigur, prostului management sportiv care s-a facut la echipa. Degeaba iei pe cei mai "buni" jucatori din campionatul intern, daca ii alegi doar dupa ureche si nu ai un plan tactic coerent, bine pus la punct. Iti trebuie jucatori care sa se plieze pe ceea ce vrei sa joace echipa nu pe idei fantasmagorice, aparute dupa o noapte de nesomn sau plina de cosmaruri. Nu poti sa faci performanta numai daca bati din picior si spui ca asa vrei tu ! Nu este profesionism in astfel de cazuri. Iar rezultatele se vad ... cu ochiul liber ...

Cemaiconteaza
Cemaiconteaza  •  04 Noiembrie 2022, 21:36

Lasa nea Gigi, de ce sa dai bani la ***: preaparatori si antrenori, scouteri si restul? Platesti antrenorul cu 5000 de euro lunar si vrei perfomanta? Cand ti-a cerut Petrescu cascaval, i-ai dat cu flit ca injura. Lasa ca vine iar Andrunache, alalalt cu buba pe nas si mai vreo cativa anonimi, antrenori de echipe de juniori, futsal, sau oina. Doar rugaciunile mai pot face ceva pt aceasta malformatie numita FCSB. Gigi invata tata, sa te joci Fifa pe consola, ia-l pe Coman, sau ia-l pe Alibec sa te invete si scutesti 15 milioane de euro aruncate la gunoi pe an. Iti fac eu gratis ce echipa vrei tu, daca vrei ti-i si editez de bati cu 12-0 pe Bayern cu ei.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Verid
Verid  •  04 Noiembrie 2022, 17:43

Gainarul , dupa ce ca a prabusit echipa , are tupeu sa ceara bani de la ststul roman .

Vezi toate comentariile (10)
Comentează