INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  DUNAJSKA STREDA - FCSB 0-1

Eroul lui FCSB, lăudat de Ilie Dumitrescu: „Execuție grea și pentru un atacant. Dacă dădea cu șiretul, era Van Basten”

Joonas Tamm (stânga)/ foto Cristi Preda (GSP)
Joonas Tamm (stânga)/ foto Cristi Preda (GSP)

Articol de GSP - Publicat joi, 04 august 2022 12:19 / Actualizat joi, 04 august 2022 12:43

Ilie Dumitrescu, fost internațional, i-a lăudat pe Joyskim Dawa și Joonas Tamm, fundașii centrali ai lui FCSB în meciul cu Dunajska Streda, scor 1-0, din turul 3 preliminar al Conference League.

Fostul atacant al Stelei a fost impresionat de execuția lui Tamm de la singurul gol al partidei. Stoperul estonian a marcat din voleu, după o centrare a lui Risto Radunovic.

Gigi Becali, supărat pe fani, după ce FCSB a primit o amendă de 50.000 de euro de la UEFA: „Voi faceți rău clubului! Ce e asta?! Că nu înțeleg”
DUNAJSKA STREDA - FCSB 0-1
Gigi Becali, supărat pe fani, după ce FCSB a primit o amendă de 50.000 de euro de la UEFA: „Voi faceți rău clubului! Ce e asta?! Că nu înțeleg”

Ilie Dumitrescu, laude pentru Dawa și Tamm

„Echilibrul s-a rupt acolo, când Tavi Popescu scoate acel fault. De atunci, nu au mai pus nicio problemă. Noi aveam superioritate în linia mediană. Mi-a plăcut foarte mult abordarea din prima repriză, e un plus de la venirea lui Dică, sperăm să se vadă progresul și la retur.

E un rezultat bun. Eu cred că la București, cu susținerea fanilor, va fi un meci mai ușor. Dawa ar trebui un pic temperat, face un presing agresiv. Eu cred că Dawa va crește încet-încet și va fi un jucător de bază. Mie-mi place.

La faze fixe, Tamm apare foarte bine la finalizare, alege spațiul liber, atacă foarte bine, iar execuția e complicată și pentru un atacant. Dacă nu acoperi când dai cu latul, se duce... Dacă dădea cu șiretul, era Van Basten. E foarte greu”, a declarat Ilie Dumitrescu, potrivit Digi Sport.

Citește și alte știri despre FCSB:

Modificări în programul etapei #4 din Liga 1: meciul lui FCSB a fost mutat în altă zi

EXCLUSIV Rivalii nu cred că FCSB va avea emoții la returul cu Dunajska Streda: „Are 99% șanse de calificare”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează