INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  NEFTCHI BAKU - RAPID VIENA 2-1

Laurențiu Reghecampf, după victoria fantastică din Conference League: „Mergem să câștigăm și la Viena”

Laurențiu Reghecampf/ Foto: Facebook
Laurențiu Reghecampf/ Foto: Facebook

Articol de - Publicat vineri, 05 august 2022 10:17 / Actualizat vineri, 05 august 2022 11:37

Laurențiu Reghecampf, antrenorul lui Neftchi Baku, a trecut repede peste euforia victoriei de joi, 2-1 cu Rapid Viena, mai preocupat să-și țină jucătorii în priză pentru retur: „Trebuie să jucăm și acolo așa cum am făcut-o acum, până-n minutul 75”.

Laurențiu Reghecampf atrage tot mai mult atenția Europei, cu Neftchi Baku. După acel spectaculos 3-0 cu Aris Limassol, scor cu care au răsturnat un 0-2 încasat în deplasare, azerii au mai reușit o victorie impunătoare: 2-1 cu Rapid Viena, joi seară, în prima manșă a turului 3 preliminar din Conference League. 

Laurențiu Reghecampf, încă o victorie mare în preliminariile Conference League
Turul III
Laurențiu Reghecampf, încă o victorie mare în preliminariile Conference League

Decalarațiile lui Reghecampf, după Neftchi Baku - Rapid Viena 2-1

Însă la final, după ce și-a felicitat scurt echipa, Reghe a insistat mai mult asupra golului încasat în ultima secundă a prelungirilor (90+5) și a returului de la Viena. „Pe final le-am dat adversarilor prea mult spațiu și prea mult timp. Dar n-a fost vorba de-o lipsă de concentrare. Am făcut cinci schimbări, poate și de aceea. Și ar mai fi ceva. 

A fost foarte cald, asta m-a deranjat cel mai mult. Jucătorii mei au făcut pressing din primul minut, multe sprinturi și e greu să te recuperezi rapid. A fost și presiunea, întâlneam un adversar puternic, și aș pune la socoteală inclusiv faptul că returul cu Aris ne-a costat foarte multă energie. Contează și asta”, a comentat tehnicianul român la conferința de presă. 

Laurrențiu Reghecampf crede însă că „acest gol primit în final nu schimbă nimic pentru noi. Ne-a fost clar de la bun început, le-am și spus jucătorilor în vestiar, că accederea în play-off presupune evoluții bune în ambele manșe. Trebuie să ne ducem în Austria și să jucăm așa cum am făcut-o astăzi în primele 75 de minute. Să avem atitudine, să fim mai concentrați și să înscriem. La acest nivel nu-ți poți permite să te joci cu ocaziile. Vrem să fim mai buni, să facem lucrurile mai bine și atunci vom avea o șansă mare să trecem mai departe. Mergem să câștigăm și la Viena!”.

Trebuie s-o respectăm pe Rapid Viena. Va fi un meci foarte greu acolo. Au de partea lor și suporterii, care-i vor împinge de la spate. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ și să nu credem că am rezolvat deja calificarea. Vă asigur că vom lupta

Laurențiu Reghecampf, antrenor Neftchi Baku

Am pierdut meritat, dacă ne uităm la întreg jocul. Când te aperi cum am făcut-o noi...asta nu-i de ajuns în Europa

- Ferdinand Feldhofer, antrenor Rapid Viena

30 de gradeCelsius au fost joi seară, la Baku, la ora meciului cu Rapid Viena

Citește și:

Dragomir e categoric după seara de Conference League: „Suntem la pământ. S-ar putea să nu meargă nicio echipă în play-off”

Rafală de lamentări » Dan Petrescu a lovit în toată lumea după egalul cu Soligorsk: „Lor le amână meciul Federația, nouă nimic! Eu n-am jucători de atac, ei au avut 7 pe bancă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
Angelica17
Angelica17  •  06 August 2022, 10:09

Asta este băieți!Sa știți ca în viata doua lucruri se plătesc cu siguranță.Nu știu dacă și celelalte,dar cu siguranță astea doua se plătesc.Nu,nu va gândiți la prostii.In viata se plătesc cu siguranță prostia și domnia,iar conducerea colonei de la Craiova,CS,asta a făcut cind l-a demis pe Reghe și l-a pus antrenor pe Balint.

marcel1974
marcel1974  •  05 August 2022, 20:50

Reghe are personalitate și asta în RO, nu este văzut de bine. Craiova a greșit grav ,Reghe trebuia susținut.

doritor
doritor  •  05 August 2022, 19:24

In loc sa-l sprijine pe Reghe si sa aduca fotbalisti in locul plafonatilor (vazuti si aseara cu o echipa tanara si fara jocuri oficiale) „priceputul” de Rotaru l-a alungat ca si pe Bergodi de altfel. Tine in echipa doi puturosi notorii Kolic si Marcovici, ba mai mult mucosul de Marcovici s-a contrat cu Reghe in loc sa invete de la antrenor. Deee..„mare jucator”!!! Mai sunt si altii indolenti ,fara vlaga. Ce ori fi facut in Austria o luna la pregatire?!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează