INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  TURUL III

Laurențiu Reghecampf, încă o victorie mare în preliminariile Conference League

FOTO: Facebook @NeftciPFK
FOTO: Facebook @NeftciPFK

Articol de GSP - Publicat joi, 04 august 2022 22:09 / Actualizat vineri, 05 august 2022 06:00

Neftchi Baku, formația antrenată de Laurențiu Reghecampf (47 de ani), a câștigat prima manșă a turului III preliminar din Conference League, împotriva austriecilor de la Rapid Viena, scor 2-1.

  • Returul se joacă joi, 11 august, de la ora 21:30
  • Câștigătoarea „dublei” Neftchi Baku - Rapid Viena va juca în play-off cu învingătoarea dintre Vaduz (Liechtenstein) și Konyaspor (Turcia).

Laurențiu Reghecampf a reușit o nouă victorie prestigioasă cu Neftchi Baku. În turul II preliminar din Conference League, antrenorul român a fost nevoit să întoarcă un eșec cu 0-2 contra lui Aris Limassol. Neftchi s-a impus cu 3-0 acasă și a făcut încă un pas spre grupe. 

Gigi Becali a mai transferat un titular din Liga 1: „Am achitat clauza! El era în drum spre Germania” + Încă o mutare pregătită: „La noapte doarme la baza noastră”
FCSB
Gigi Becali a mai transferat un titular din Liga 1: „Am achitat clauza! El era în drum spre Germania” + Încă o mutare pregătită: „La noapte doarme la baza noastră”

Laurențiu Reghecampf, victorie contra lui Rapid Viena în Conference League

Astăzi, formația din Baku pornea cu șansa secundă, cel puțin în viziunea bookmakerilor. Atmosfera „fierbinte” le-a dat curaj elevilor lui Reghecampf. 

În minutul 44, israelianul Atta Jaber a șutat de la 18 metri, mingea a fost ușor deviată, iar tabela a fost deblocată. 1-0 la pauză pentru Neftchi. În minutul 60, azerii și-au dublat avantajul. Kenny Saief a profitat de o gafă în lanț a defensivei adverse și a trimis în poarta goală. 

Rezultatul îi oferea lui Reghecampf un avantaj mare înaintea returului. La ultima fază, în al 5-lea minut al prelungirilor, Guido Burgstaller a redus din diferență, iar returul de la Viena se anunță unul de foc.

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Ilie Dumitrescu, elogii pentru Becali după ultima mutare: „E cel mai bun transfer! Ești calificat rău”

Stadion nou pentru Hagi » Investiție uriașă la Constanța: 100 de milioane de euro!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
inshallah
inshallah  •  05 August 2022, 16:12

5 ii dau rapidistii la retur

doubleti
doubleti  •  05 August 2022, 16:09

Dragi ziaristi, cat a fost antrenor la Craiova l-ati tocat marunt (probabil si la insistentele "doamnei" Prodan), desi Craiova juca foarte frumos si doar niste rezultate de conjuctura au facut ca el sa nu se claseze mai sus de locul 3. Acum cand nu mai antreneaza pe UNIVERSITATEA CRAIOVA il tot pupati... ceea ce ma face sa cred, ba nu, imi confirma ca aveti ceva impotriva UNIVERSITATII CRAIOVA. Acum nu va mai deranjeaza jocul urat prestat de Universitatea Craiova? NU, pentru ca va convine ca in momentul de fata ea nu este competitiva. Voi nu doriti decat raul UNIVERSITATII CRAIOVA. Dar nu-i nimic, aveti echipa mititelului careia ii dedicati osanale. Bravo voua, ziaristi facuti la apelul de seara.

cristhebest70
cristhebest70  •  05 August 2022, 15:20

Rotaru, Copilu si Cartu isi dau seama ca au fost inapti din punct de vedere intelectual cand au decis sa-l demita pe Reghe. Sper sa moara de ciuda toti impreuna cu ciobanul fraier ca au pierdut un mare antrenor. Felicitari Reghe si la cat mai bune rezultate!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează