INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  OLIMPIJA LJUBLJANA - SEPSI

Reacția lui Cristiano Bergodi după calificarea dramatică a lui Sepsi: „Băieții sunt conștienți că pot juca mai bine”

Cristiano Bergodi
Foto: facebook
Cristiano Bergodi Foto: facebook

Articol de GSP - Publicat joi, 28 iulie 2022 23:50 / Actualizat vineri, 29 iulie 2022 00:08

Sepsi Sfântu Gheorghe a pierdut în timpul regulamentar, 0-2, la Olimpija Ljubljana, dar s-a calificat în turul 3 preliminar din Conference League, după ce s-a impus la penalty-uri 4-2. Cristiano Bergodi (57 de ani), antrenorul covăsnenilor, a oferit primele reacții după calificare. 

  • În turul 3, Sepsi o va întâlni pe Djurgardens. Suedezii au trecut de croații de la Rijeka (2-1, în tur, 2-0 la retur). Covăsnenii vor găzdui primul meci.

„Matei a ratat o ocazie destul mare. Puteam să jucăm mult mai bine. Ei au riscat și ne-au surprins, a trebuit să schimb tactica și sistemul de joc. Am suferit mult. Însă acum putem spune că suntem fericiți. Ne-au încurcat și problemele de lot, ne-au lipsit câțiva mijlocași. 

Și programul ne-a dat peste cap, am jucat 4 meciuri în 2 săptămâni. Urmează meciul cu Petrolul, ne vom concentra pe acela, apoi ne vom gândi și la Djugarden. E important că ne-am calificat, dar băieții sunt conștienți că pot juca mai bine”, a declarat Cristiano Bergodi la conferința de presă

Bogdan Mitrea, după Olimpija Ljubljana - Sepsi

A fost un meci foarte greu. Din păcate, n-am reușit să facem ce ne-am propus, adică să pasăm mult, să avem posesia și să creăm șanse de a marca. Suntem puțin triști din această cauză, dar este o calificare foarte importantă pentru echipă și pentru istoria clubului.

Nu ne-a ieșit jocul. Suntem triști din cauza asta, este vina noastră. Din păcate e și meritul lor, ne-au pasat bine. Nu au avut nimic de pierdut și au riscat. Sper să învățăm ceva din asta și să mergem mai departe și să ne concentrăm în campionat să ajungem în play-off, asta e obiectivul principal.

- Bogdan Mitrea, Sepsi

Citește și: 

Nicolae Dică, debut perfect de mandat: „Am îmbătrânit 5 ani, dar merită!” + anunță întăriri la FCSB: „Am vorbit deja cu patronul și cu MM”
FCSB - SABURTALO 4-2
Nicolae Dică, debut perfect de mandat: „Am îmbătrânit 5 ani, dar merită!” + anunță întăriri la FCSB: „Am vorbit deja cu patronul și cu MM”
Concluziile lui Laszlo Balint, după prima victorie la Universitatea Craiova: „Această calificare vine de la sine cu ceva special!”
CSU CRAIOVA - VLLAZNIA 3-0
Concluziile lui Laszlo Balint, după prima victorie la Universitatea Craiova: „Această calificare vine de la sine cu ceva special!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
alexxp1955
alexxp1955  •  29 Iulie 2022, 06:49

Din pacate aveti cel mai greu adversar,...va trebuii sa jucati mult mai bine ca meciul de la Sf. Gheorghe.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează