INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  RANDERS - CFR CLUJ 2-1

FOTO CFR Cluj este ELIMINATĂ din Europa! Prestație rușinoasă în Conference League

Randers a învins-o pe CFR Cluj, scor 2-1, iar campioana României este eliminată matematic din Conference league! +6   FOTO
Randers a învins-o pe CFR Cluj, scor 2-1, iar campioana României este eliminată matematic din Conference league!

Articol de - Publicat joi, 25 noiembrie 2021 23:50 / Actualizat vineri, 26 noiembrie 2021 00:14

Randers a învins-o pe CFR Cluj, scor 2-1, iar campioana României este eliminată matematic din Conference league!

  • Cu o etapă înainte de finalul grupei, CFR este OUT din Conference League. 
  • După 5 meciuri, campioana României ocupă locul 4 în grupa D, având un singur punct acumulat. 
  • Trupa lui Dan Petrescu a fost surclasată în această toamnă de Alkmaar (locul 12 din Olanda), Randers (locul 4 din Danemarca) și Jablonec (locul 13 din Cehia). 
  • CFR mai are de jucat doar cu Jablonec, peste două săptămâni.

Programul complet al serii în Conference League

CFR Cluj, eliminată din Conference League! Cronica meciului cu Randers: Bye, bye Europa!

Clujenii părăsesc competiția rușinos. Al 4-lea eșec în grupă! Nici măcar faptul că banii pe-o victorie, 500.000 de euro, ar fi stins restanțele salariale nu i-a mobilizat pe ardeleni

Când ești neplătit de 3 luni, iar 500.000 de euro, cât dă UEFA la victorie, te-ar ajuta să-ți rezolvi problema, dacă nu cumva și o poziție favorabilă înaintea ultimei etape, e de așteptat să te faci luntre și punte ca să-ți atingi obiectivul. 

Mai ales când ai în față cel mai accesibil adversar din grupă, Randers, lipsit și de golgeterul său, Stephen Odey. Însă nici măcar "foamea" nu i-a făcut pe jucătorii lui CFR mai buni decât în celelalte partide.

Clujenii au început cât de cât promițător, cu acea centrare care a aterizat pe "transversala" porții lui Carlgren. Însă treptat le-au cedat inițiativa amfitrionilor. Ba au avut noroc că arbitrul Robertson provine din Scoția, unde se joacă mai bărbătește, și nu l-a penalizat cu penalty pe Omrani (29).

+2 FOTO

Probabil că Dan Petrescu a mizat pe-o defensivă solidă și pe contraatacuri, dar cu cine să construiești? Rampele de lansare ale ardelenilor, Deac, Bordeianu, eventual, n-au funcționat, iar Omrani, Păun și Debeljuh au șomat mai tot timpul. 

În schimb, apărătorii au avut mari probleme cu Ankersen, care l-a pus serios la treabă pe Bălgrădean. Iar Burcă avea să scoată de pe linia porții "capul" lui Kopplin.

Practic, singura satisfacție a venit în finalul primei părți. Anume, vestea că Alkmaar, condusă de prin minutul 14 la Jablonec, a egalat la unu. Scor ce-i redeschidea CFR-ului drumul spre locul secund, în cazul unei victorii în Danemarca. 

Nemulțumit cu ce văzuse până atunci, Dan Petrescu a mutat prompt: Sigurjónsson, posesorul unui șut redutabil, în locul ca și inexistentului Bordeianu. Însă și omologul Thomasberg i-a replicat cu Kehinde în schimbul puștiului Filip Bundgaard.

Tibbling a irosit prima oportunitate de după reluare, iar Deac era cât pe ce să-l păcălească pe portarul Carlgren la o lovitură liberă. În sfârșit, ceva. Cam din senin, așa, dar ceva. Apoi au apărut golurile. 

Kamara a deschis "balul", din poziție de afară din joc, Deac a egalat și a reaprins speranțele. Dar nu pentru multă vreme, fiindcă Piesinger l-a surprins pe Bălgrădean, din lovitură liberă. 

Scor final. CFR e eliminată din Europa, indiferent ce face cu Jablonec, în ultima etapă. Cehii s-au ținut bine cu Alkmaar și au scos o remiză.

Clasamentul grupei D: CFR Cluj, OUT din Conference League!

CFR Cluj este ELIMINATĂ din Europa! Prestație rușinoasă în Conference League

ARBITRAJ: I-a dezavantajat și pe ei și pe noi

CFR putea fi penalizată cu penalty în minutul 29. Atunci, într-un duel aerian, Omrani l-a faultat evident pe Ankersen, numai că "centralul" Robertson n-a considerat că e suficient pentru a arăta punctul cu var. Norocul CFR-ului că nici VAR nu există în Conference League! 

"Centralul" s-a revanșat ulterior, la reușita lui Kamara, de 1-0. Aflat în poziție de ofsaid, acesta a primit pasa dintr-o deviere a unui coechipier, în niciun caz de la Camora:

CFR Cluj este ELIMINATĂ din Europa! Prestație rușinoasă în Conference League

FINAL. Randers - CFR Cluj 2-1

Randers - CFR Cluj: echipele de start

Randers: Carlgren - Kallesoe, Piesinger, Marxen, Kopplin - Tibbling, Laueborg, Johnsen, Ankersen - Egho, Bundgaard
Rezerve: Sondergaard, Dakir, Kehinde, Enggard, Lauridsen, Klysner, Bundgaard, Mistrati, Leth, Salou, Onovo, Kamara
Antrenor: Thomas Thomasberg

CFR Cluj: Bălgrădean - Manea, Graovac, Burcă, Camora - Bordeianu, Boateng, Deac - Omrani, Debeljuh, Păun
Rezerve: Cristiano, Hindrich, Rodriguez, Sigurjonsson, Susic, Costache, Culio, Bouhenna, Gîdea, Alibec, Cestor, Fl. Ștefan
Antrenor: Dan Petrescu

Stadion: Randers (Danemarca)
Arbitru: Donald Robertson / Asistenți: Alan Mulvanny, Calum Spence (toți din Scoția)

Jablonec - AZ Alkmaar, celălalt meci din grupa CFR-ului:

Citește și alte știri despre CFR Cluj:

VIDEO Dan Petrescu, înainte de Randers - CFR Cluj: „Întâlnim o echipă extraordinară!”

Cu ce opțiuni rămâne CFR Cluj în Conference League: calificare sau măcar un milion de euro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (258)
tororosso
tororosso  •  26 Noiembrie 2021, 17:44

Eliminată matematic ? ... dar practic NU ? Eliminată totalmente în ritmuri funebre . O echipă care nu mai are nevoie de a se mai comenta valoarea sa . Ciuca bătăilor...râsul curcilor .

tonyys
tonyys  •  26 Noiembrie 2021, 10:25
Postat de c23665 pe 26 Noiembrie 2021, 08:01

Rușine, CFR! E mult mai rău să te elimine echipe din Cehia, Danemarca și Olanda decat faimoase locuri 11 din Kazahstan sau Albanistan!!!

Conteaza si cum te elimina, una e sa fi ciuca batailor cu ultimele locuri din danemarca si cehia si cu totul altceva sa fi eliminat dupa prelungiri si 11m dupa ce *** de vlad gafase ca deobicei.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fcsb_dinamo_6_0
fcsb_dinamo_6_0  •  26 Noiembrie 2021, 09:52
Postat de cuviosul_pafnutie pe 26 Noiembrie 2021, 09:28

„Cronica”parca scrisa de ”iosif”(si celelalte nick-name-uri)!Cica Randers ar fi fost...„cel mai accesibil adversar”din grupa”!!!(De fapt,dupa fcsb-istii astia toti adversarii CFR au fost„cei mai accesibili”Nu se compara cu Karagandy(locul 11 sin 14 echipa in...Kazahstan)!Si ce daca danezii au dat primul gol din offsaid?Cica si pe Omrani l-au ierat de un penalty(tot dupa fcsb-istii de la GSP)!Acum-tinandu-ne de nas din cauza duhoarii fcsb-iste care din aceasta„cronica”-nu e mai putin adevarat ca Dan Petrescu pricepe greu si uita repede!altfel nu se explica deloc de ce l-a folosit pe Bordeianu-cel care„i-a mancat”atatea meciuri!Si hai sa zicem ca nu a avut pe altcineva sa puna in locul gafeurului„Pufi”Balgradean-care si el e foarte„copilaros la unele faze!Decisive!

ce ofsaid visezi bai parpalache? chiar daca cacamora n-a atins mingea, kamara se afla pe linie cu mingea si cel care eventual a deviat-o. kvsc e rusinea europei si ciuca batailor in grupa banala de intertoto, desfiintare usoara

Vezi toate comentariile (258)
Comentează