INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  SEPSI - DJURGARDEN 1-3

Cristiano Bergodi nu renunță la calificare: „Mergem acolo să câștigăm, nu avem nimic de pierdut!”

Cristiano Bergodi +49   FOTO
Cristiano Bergodi

Articol de GSP - Publicat joi, 04 august 2022 23:30 / Actualizat vineri, 05 august 2022 00:01

Sepsi a pierdut prima manșă a turului III preliminar din Conference League, scor 1-3, în fața suedezilor de la Djurgardens. Cristiano Bergodi, antrenorul covăsnenilor, a oferit primele impresii după eșecul suferit.

Bergodi a acuzat faza penalty-ului obținut de suedezi, spunând că Sepsi trebuia să primească fault înainte la Bogdan Mitrea și crede că totul „s-a rupt” din acel moment pentru echipa sa. De asemenea, acesta anunță că echipa covăsneană nu se va da bătută și va merge în Suedia cu gândul la calificare. 

Căpitanul lui Sepsi, atac la șefii fotbalului românesc: „Ne programați când e lumea la Biserică!? Veniți voi pe căldurile astea! Nici salivă nu mai avem”
Sepsi - Djurgarden 1-3
Căpitanul lui Sepsi, atac la șefii fotbalului românesc: „Ne programați când e lumea la Biserică!? Veniți voi pe căldurile astea! Nici salivă nu mai avem”

„Un meci care a durat până în minutul 26, când au avut penalty. Acolo trebuia oprit jocul, am avut fault noi la Bogdan Mitrea, care era întins pe jos. Au fost 6-7 minute până am luat al doilea gol, a fost o debandadă. După am avut ocazia lui Rondon, când a dat cu capul din centrarea lui Dimitrov. 

Am încercat să revenim și am dat un gol. Nu a fost un meci cu o diferență așa mare cum a fost rezultatul. Nu spun o prostie dacă spun că ar fi fost prea dur rezultatul dacă se termina 0-3. Ăsta a fost meciul, păcat. Mergem acolo să încercăm să câștigăm meciul, nu mai avem nimic de pierdut. M-a enervat arbitrul. 

Nu m-au nemulțumit băieții, nu am ce să le reproșez. Au jucat cu o echipă foarte bună, care are un ritm bun. Mergem acolo să facem o minune. În fotbal se poate întâmpla orice”, a declarat Bergodi la Pro X.

+45 FOTO

VIDEO Laszlo Dioszegi a explicat la GSP Live gestul pentru care Sepsi a fost amendată de UEFA: „M-am îngrozit când am văzut”

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Laszlo Balint: „E un semn de întrebare ce s-a întâmplat în seara asta. Nu mă așteptam”

Nicușor Bancu, bulversat de adversarii din Ucraina: „Nu credeam că sunt chiar atât de buni!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
bulldo
bulldo  •  05 August 2022, 09:19

Bergodi iar a fumat legale. Nu mai baga cu pumnu, ia-le pe rand ca ai halucinatii

rottwailer
rottwailer  •  05 August 2022, 08:32

Am orgasm! Bergodi, nu uita sa-l iei in Suedia și pe Orbán! Va poarta noroc!

freddy
freddy  •  05 August 2022, 08:18

Atata s-a putut! Nu e chiar asa usor si nu cred ca e cineva suparat. Felicitari pentru ce ati facut dar mai e mult pana departe.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează