INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  SEPSI - OLIMPIJA LJUBJANA 3-1

Bergodi, entuziasmat după victoria celor de la Sepsi: „Am meritat pe deplin victoria”

Cristiano Bergodi
Cristiano Bergodi

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 iulie 2022 08:01 / Actualizat vineri, 22 iulie 2022 09:16

Cristiano Bergodi (57 de ani), antrenorul lui Sepsi, a vorbit despre victoria covăsnenilor cu Olimpija Ljubljana, scor 3-1, în turul doi din Conference League.

Bergodi și-a lăudat elevii pentru jocul prestat și este de părere că echipa sa merita victoria, însă îi averizează pe fotbaliști că trebuie să evolueze bine și la retur pentru a se califica.

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi: „Guvernul Ungariei ne-a construit stadionul și a fost la meci, în frunte cu Viktor Orban”
SEPSI - OLIMPIJA LJUBLJANA 3-1
Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi: „Guvernul Ungariei ne-a construit stadionul și a fost la meci, în frunte cu Viktor Orban”

„A pasat bine această echipă, iar noi nu am fost prea agresivi în prima parte a meciului. Dar după 25 de minute am jucat foarte bine, ne-am creat şi ocazii. Am intrat apoi foarte bine în joc, a doua repriză a fost extraordinară. 

Am meritat pe deplin victoria. Vom vedea ce va fi în a doua manşă. Dar e un rezultat important. Mă bucur pentru băieţi. Avem un avantaj bunicel, dar trebuie să jucăm foarte bine în retur”, a declarat Bergodi la conferința de presă.

Niczuly: „Dacă marcam de 5 ori, nu se supăra nimeni”

Roland Niczuly, portarul lui Sepsi, a fost dezamăgit că partida nu a fost transmisă la TV în România.

Am început mai greu, dar ne-am intrat apoi în ritm și am dovedit că suntem echipa mai bună. Dacă marcam de 5 ori, nu se supăra nimeni. Portarul lor a făcut un meci foarte bun. Am luat un avantaj considerabil, dar nu avem voie să pierdem calificarea.

E trist că nicio televiziune de sport nu a transmis acest meci. Dacă ne uităm, noi am avut cea mai spectaculoasă partidă. Oamenii aveau ce vedea. Sper să trecem și să ne dea și pe noi la televizor.

- Roland Niczuly, portar Sepsi

Citește și:

Greu cu albanezii » Universitatea Craiova s-a încurcat cu Vllaznia, echipă care a tras o singură dată pe poartă

Reacție „la cald”, după prestația penibilă din Georgia: „Rezultat bun pentru FCSB. Sper să nu mă contrazică MM Stoica”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
Tikuletz
Tikuletz  •  22 Iulie 2022, 12:14

Sper ca l-au contractat pe Bergodi pentru macar 5 sezoane.

concret
concret  •  22 Iulie 2022, 12:10

Felicitari! Singura echipa care si-a facut decent treaba ieri!

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  22 Iulie 2022, 11:17

Felicitări! La 1-0 pentru ei am știut ca întoarcem și le da Sepsi 2-3 ...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează