INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  SLAVIA PRAGA

Antrenorul Slaviei și-a amintit de Stanciu, după ce a fost eliminat din Europa de CFR Cluj: „E cea mai mare problemă a noastră”

Nicolae Stanciu, la Slavia Praga // foto: Imago Images
Nicolae Stanciu, la Slavia Praga // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 noiembrie 2022 10:34 / Actualizat vineri, 04 noiembrie 2022 10:48

Jindrich Trpisovsky (46 de ani), antrenorul de la Slavia Praga, l-a menționat pe Nicolae Stanciu la conferința de presă de la finalul meciului cu Sivasspor, scor 1-1. Vicecampioana Cehiei a încheiat grupa G din Conference League pe locul 3, sub Sivasspor și CFR Cluj.

Slavia Praga, „sperietoarea” grupei G din Conference League, a obținut doar două victorii în cele 6 meciuri. Învinsă tur-retur de CFR Cluj, campioana României, Slavia a încheiat grupa pe locul 3, sub CFR Cluj și Sivasspor, și a fost astfel eliminată din Conference League.

Este o mare dezamăgire pentru cehi, care în 2021/2022 au ajuns în sferturile Conference League, iar în 2020/2021 în sferturile Europa League.

Nepotul lui Gigi Becali dă din casă: „Urmează să-l dea afară!”
FCSB - WEST HAM 0-3
Nepotul lui Gigi Becali dă din casă: „Urmează să-l dea afară!”

Antrenorul de la Slavia Praga și-a amintit de Nicolae Stanciu după ce a fost eliminat de CFR Cluj din Conference League

„Eram favoriți, voiam să mergem mai departe. Suntem dezamăgiți că nu ne-a ieșit. Nu era obligatoriu să avansăm în primăvara europeană, dar considerând ce drum am avut până în grupe și faptul că am câștigat doar două meciuri din șase este o mare dezamăgire.

Nu cred că am fost echipa mai slabă în niciunul dintre meciuri, am dictat ritmul și am fost mai periculoși, dar am obținut doar 8 puncte. Accidentările ne-au încurcat, dar totul a fost în mâinile noastre.

Trebuia să obținem mai multe puncte, nu e o scuză. Voiam să mergem cât mai departe posibil în competiție, dar, din nefericire, drumul a fost blocat pentru noi. Aspectul-cheie este că am obținut doar 4 puncte din 3 meciuri acasă, unde ar trebui să obții cel puțin 7 puncte. Apoi, fructificarea ocaziilor.

Cea mai mare problemă a noastră este ultima pasă, pe care o aveau Bah sau Stanciu. Ne lipsesc acum. Nici nu am găsit un marcator care să înscrie 3 sau mai multe goluri, deși am avut o grămadă de ocazii și doar câteva împotriva noastră”, a afirmat Trpisovsky, citat de Sport.cz.

Nicolae Stanciu a fost vândut de Slavia Praga în martie 2022, la echipa chineză Wuhan Three Towns. Slavia a primit 4 milioane de euro în schimbul mijlocașului român.

VIDEO » Declarațiile lui Karlo Muhar după calificarea lui CFR Cluj în primăvara europeană

Mai multe știri din Conference League: 

Cordea a găsit scuza perfectă după 0-3 cu West Ham: „Mult mai greu decât în tur. Rezervele lor au vrut să demonstreze”

Talpan râde de FCSB după umilința din Conference League: „Cum să nu-i bată ăia cu 10-0, dacă marele italian nu știe la echipă joacă?!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează