INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  UNIVERSITAEA CRAIOVA

Cum a văzut Cârțu meciul Craiovei cu Zorya Luhansk: „Au jucat flămânzii cu sătuii” + Ce se întâmplă cu transferul lui Ișfan

foto Facebook @Universitatea Craiova
foto Facebook @Universitatea Craiova

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 august 2022 11:54 / Actualizat vineri, 05 august 2022 12:12

Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, a vorbit despre înfrângerea oltenilor cu Zorya Luhansk, scor 0-1, în turul 3 preliminar din Conference League.

Fostul atacant s-a arătat dezamăgit de prestația jucătorilor lui Balint și speră ca aceștia să se „reseteze” petru returul de pe 11 august.

Laurențiu Reghecampf, după victoria fantastică din Conference League: „Mergem să câștigăm și la Viena”
Neftchi Baku - Rapid Viena 2-1
Laurențiu Reghecampf, după victoria fantastică din Conference League: „Mergem să câștigăm și la Viena”

Declarațiile lui Cârțu, după Zorya Luhansk - Universitatea Craiova 1-0

„Dezamăgitor, dar mă gândesc la retur, și ca un clișeu așa, nicun meci nu seamănă cu altul. Mă gândesc la partida retur și la ce urmează până la acel meci. Pe mine nu m-a surprins echipa din Ucraina. Am spus că întâlnim o echipă care vine dintr-o zonă cu multe tragedii. Spuneam că vom vedea o echipă cu jucători care folosesc acest prilej pentru a-și crea niște momente de bucurie, să-și acopere tristețea.

Am văzut o echipă preocupată de fotbal. După mine așa, au jucat flămânzii cu sătuii. Nu fac eu o analiză, să o facă antrenorul, știe ce să le spună. Acum le-am luat pulsul, știm la ce să ne așteptăm. Ai posibilitatea acum să analizezi un meci ofical. Nu mai poți să fii surprins acum.

Până acum, bilanțul e dazastruos, pentru ce gândim noi. Avem niște așteptări de la băieți. Aștept o resetare a lor. A început campiontul, competițiile internaționale, trebuie să înțeleagă că într-un meci european îți trebuie atitudine și să respecți detaliile tactice, nu să vii cu greșeli. Întâlnești un adversar conectat”, a declarat Sorin Cârțu la Pro Arena.

Cârțu: „Dacă voiam neapărat, îl luam pe Ișfan”

Sorin Cârțu a declarat că transferul lui Ișfan, mijlocașul de la FC Argeș, nu se va mai realiza în această vară, dar jucătorul va rămâne în cotinuare pe radarul oltenilor.

„Ișfan era un fotbalist intereseant. Nici noi nu am avut 100% convingerea. Dacă voiam neapărat, făceam transferul, că avem posibilități. Rămân în continuare discuții, poate îl luăm la iarnă. Este un jucător interesant. Să îi vedem în continuare evoluția”, a spus președintele Craiovei, conform sursei menționate.

Citește și:

Rafală de lamentări » Dan Petrescu a lovit în toată lumea după egalul cu Soligorsk: „Lor le amână meciul Federația, nouă nimic! Eu n-am jucători de atac, ei au avut 7 pe bancă”

Dragomir e categoric după seara de Conference League: „Suntem la pământ. S-ar putea să nu meargă nicio echipă în play-off”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
flosud97
flosud97  •  06 August 2022, 08:22

Pai in caz ça nu ai inteles , raspunsul lui este ça el sustine ambele Craiovei pe cand tu susti cum au zis cei de la FC Arges doar clona , iar eu sustin adevarata echipa FC Universitatea Craiova, esti prea Prostovan ça sa intelegi

flosud97
flosud97  •  06 August 2022, 08:18
Postat de 10iul73 pe 05 August 2022, 23:03

Felicitări pt raspuns,cel mai frumos raspuns pt prostovanul asta,tot cea ce ai scris este adevarat!

Pai in caz ça nu ai inteles , raspunsul lui este ça el sustine ambele Craiovei pe cand tu susti cum au zis cei de la FC Arges doar clona , iar eu sustin adevarata echipa FC Universitatea Craiova, esti prea Prostovan ça sa intelegi

flosud97
flosud97  •  06 August 2022, 08:15

Războiul nostru...în numele ȘTIINȚEI... Când mă purta tata pe umeri spre stadion, eram o singura echipă... Când îmi punea mama pachetul în zi meci, pentru 200km de deplasare, cantam pentru o singura echipă... Când ne mânjeam cu pasta de dinți în alb și albastru, iubeam toți aceleași culori, aceeași stema... Dar voi ați încercat să schimbați istoria...ați TRĂDAT...iar pentru trădare, de când e lumea, nu exista iertare, nu exista compasiune... Ca printr-o sită ne-am cernut cei ce-am rămas drepți pentru ȘTIINȚA, iar duminica, "pentru veacurile ce vor avea să vie", o noua pagina de istorie se va scrie... Războiul îl vom câștiga, iar voi veți dispărea...până la ultimu' Mai puternici ca niciodată...în Craiova, doar FCU...STIINTA SUNTEM NOI! #toatălumealameci

Vezi toate comentariile (12)
Comentează