INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  CONFERENCE LEAGUE

VIDEO Noapte sălbatică înainte de Marseille - PAOK! » Suporterii s-au bătut cu bestialitate pe străzi

Ultrașii lui PAOK și Marseille s-au duelat pe străzile din orașul francez // foto: captură Twitter
Ultrașii lui PAOK și Marseille s-au duelat pe străzile din orașul francez // foto: captură Twitter

Articol de GSP - Publicat joi, 07 aprilie 2022 10:30 / Actualizat joi, 07 aprilie 2022 11:07

Noapte sălbatică în Marseille, înainte de duelul dintre Olympique și PAOK, din sferturile de finală ale Europa Conference League. Ultrașii celor două formații s-au bătut pe străzile din oraș!

Miercuri seara, suporterii lui PAOK au ajuns în Marseille pentru a-și susține echipa în turul sferturilor Conference League, programat în această seară, la ora 22:00.

Suporterii lui PAOK au fost urmăriți de ultrașii lui Marseille, care s-au îndreptat cu intenții violente către hotelul în care aceștia au fost cazați.

Unde și de ce a dispărut CSM București? » Culisele prăbușirii clubului care primește 4 milioane de euro de la Primăria București
CSM BUCUREȘTI
Unde și de ce a dispărut CSM București? » Culisele prăbușirii clubului care primește 4 milioane de euro de la Primăria București

Bătaie pe străzile din Marseille înainte de meciul cu PAOK din Conference League

S-a ajuns la o bătaie în toată regula, fiind nevoie de intervenția forțelor de ordine, care au apelat la gazul lacrimogen. În imagini se poate observa cum indivizii aruncă scaune și alte obiecte provenite de la terasele din zonă.

Au fost utilizate și materiale pirotehnice, dar într-un final, suporterii lui Marseille au fost împrăștiați.

Potrivit Gazzetta.gr, ambele grupuri de ultrași au fost asistate. De partea fanilor lui PAOK au fost cei ai clubului Partizan Belgrad, cu care sunt „înfrățiți”, în vreme ce suporterii lui Marseille au fost „secondați” de cei ai clubului AEK, rivala alb-negrilor.

3.000 de suporteri ai lui PAOK sunt așteptați la meci, potrivit RMC. 

Suntem în sferturile de finală, este o premieră istorică pentru PAOK. O performanță extraordinară pentru o formație din Grecia! Acum vom juca contra lui Marseille, echipa de pe locul 2 în Franța, cu o calitate extraordinară, cu un antrenor renumit. 

Nu va fi simplu deloc, dar suntem la momentul în care simțim că atunci când ne dorim foarte mult ceva și ne batem pentru acel lucru cu tot sufletul, cu toată forța, cu toate energiile pe care le avem, orice este posibil. Va fi o înfruntare din care avem numai de câștigat. Vom intra pe teren și ne vom lupta dând absolut totul.

- Răzvan Lucescu, antrenor PAOK, pentru GSP.ro

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Bild n-a avut milă de bavarezi după Villarreal - Bayern: „N-am existat!”

Chelsea - Real Madrid 1-3. „Dați-i deja Balonul de Aur lui Benzema!” » Casillas, mesaj amuzant pentru fostul coleg

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  07 Aprilie 2022, 17:40

...sa nu exageram...

aurelianionut
aurelianionut  •  07 Aprilie 2022, 15:36

Si totusi,intreb si eu ca omu'' de la tara:Pentru ce se bat?:)))Ne mai intrebam cum in secolul asta exista razboaie?Pai prostimea se bate cu ocazia unui amarat de meci de fotbal.Isi dau in cap,se omoara..si pentru ce?Asta e fotbal...doar fotbal...

rocky5
rocky5  •  07 Aprilie 2022, 14:48

Asta-i Europa civilizată ce ne arată pe noi cu degetul!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează