INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  SIVASSPOR - CFR CLUJ 3-0

Ciprian Marica, dur cu Petrescu după Sivasspor - CFR 3-0: „A mers la mica ciupeală. Spera să îi păcălească”

Ciprian Marica
Ciprian Marica

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 octombrie 2022 09:09 / Actualizat vineri, 28 octombrie 2022 09:33

Ciprian Marica (37 de ani), fost internațional și, în prezent, acționar minoritar la Farul Constanța, a criticat abordarea lui Dan Petrescu la înfrângerea celor de la CFR Cluj cu Sivasspor, scor 0-3.

Oficialul Farului nu a înțeles schimbarea de la pauză făcută de Petrescu, atunci când l-a introdus pe Andrei Burcă în locul lui Kolinger. După primele 45 de minute, Sivasspor conducea cu 1-0, după golul lui Yatabare.

Cum se califică CFR Cluj în primăvara europeană » Se poate ajunge la egalitate în 3!
Sivasspor - CFR Cluj
Cum se califică CFR Cluj în primăvara europeană » Se poate ajunge la egalitate în 3!

Marica a criticat tactica lui Petrescu, după Sivasspor - CFR 3-0: „A mers la mica ciupeală”

„Un peste alta, CFR Cluj s-a dus la mica ciupeală acolo. Toată lumea se aștepta ca atunci când CFR era condusă la pauză, să facă Dan Petrescu o schimbare, să împingă echipa mai sus, dar el alege să schimbe un fundaș cu un alt fundaș.

Intră Burcă, nici el prea inspirat... Camora, cu ceva probleme înaintea jocului, este titularizat de Dan Petrescu și nici el nu face un joc strălucit.

Am vrut să obținem un egal, cred că la egal am jucat și la ce s-o întâmpla acolo. CFR a câștigat cu 25% posesie la Praga. A mers pe aceeași idee Dan Petrescu. A sperat că-i va păcăli pe turci la o fază fixă”, a declarat Ciprian Marica la Pro Arena.

Dan Petrescu, după Sivasspor - CFR Cluj 3-0: „Printre cele mai bune meciuri ale noastre”

După 0-3 cu Sivasspor, Dan Petrescu s-a arătat mulțumit de jocul echipei sale.

A fost unul dintre cele mai bune meciuri ale noastre, în prima repriză am luat gol din ofsaid, am avut avut 3 ocazii mari, apoi am luat și autogol... A trebuit apoi să risc, știam că ei vor fi periculoși dacă le dăm spații.

Am pierdut, 0-3, nu e bine, dar e bine că suntem în continuare în cărți, la mâna noastră, să câștigăm joi cu Ballkani și ne calificăm în primăvara europeană. Nu-mi reproșez nimic.

Nu cred că a fost apărarea în piuneze, am fost prinși pe contraatac. Primul gol a fost primit din ofsaid, al doilea autogol... ce să le zici fundașilor? A jucat și bine Janga, păcat de el că a dat autogol. Nu sunt supărat pe echipă, pe jucători, doar pe rezultat și că nimic n-a fost în favoarea noastră.

Sivasspor are jucători de mare, mare calitate, orice jucător de la ei joacă în națională și câștigă bani foarte mulți. Dar meritam mai mult din cele două meciuri cu ei. Dar ăsta e fotbalul, cu Slavia poate nu meritam chiar 6 puncte”, a declarat Petrescu după Sivasspor - CFR 3-0, potrivit sursei menționate.

Sivasspor - CFR Cluj 3-0 / Analiza duelului în studioul GSP Live, cu Ovidiu Herea și Cristi Bud

Citește și:

Căpitanul lui CFR Cluj, după 0-3 cu Sivasspor: „Doar noi am reprezentat România în Europa în ultimii ani!”

„E un rezultat rușinos!” » Concluzia lui Șumudică după Sivasspor - CFR Cluj

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (20)
costeltudor
costeltudor  •  29 Octombrie 2022, 08:17

PROSOPEL , are un tupeu de neimaginat !!! Bai *** , in ce calitate îl judeci tu pe Petrescu ???

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

pensionarul74
pensionarul74  •  29 Octombrie 2022, 08:06

Ce performanțe a avut Marica,ca antrenor ca să-l critice pe Petrescu?mai bine să tacă!!!

Moshu
Moshu  •  28 Octombrie 2022, 19:30

Pai deh,nu se pricep toti la "ciupeli" d'alea mari precum nenea asta care l-a "ciupit" pe Ilie Nastase de milioane ! De fapt foarte multi cred ca daca-l critica pe Dan Petrescu se ridica la nivelul lui,toti frustratii-l "ciupesc" doar-doar ii baga cineva-n seama si pe ei !

Vezi toate comentariile (20)
Comentează