INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  GERMANIA

Naționala lui Low, criticată de un fost căpitan al Germaniei: "Nu are de-a face cu ghinionul!" » Schweinsteiger, sfătuit să se retragă

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 iulie 2016 21:02

Michael Ballack l-a sfătuit pe Bastian Schweinsteiger să renunțe la națională după ce Germania a fost eliminată de Franța din semifinalele EURO 2016 (scor 0-2).

Într-un editorial publicat pe site-ul express.de, fostul căpitan al nemților a comentat meciul dintre Germania și Franța și este de părere că francezii au câștigat meritat în fața naționalei lui Low.

"Franța ne-a eliminat pe merit de la turneu! Este amar. Dar este adevărul. Am făcut două greșeli mari împotriva lor, în semifinală. Și la acest nivel, acestea au fost aspru pedepsite. Acest lucru nu are de-a face cu ghinionul.

În ceea ce privește viitorul naționalei, trebuie luat în calcul și rolul lui Schweinsteiger. Dar dacă i-au fost urmărite ultimele evoluții, trebuie spus cu sinceritate: după accidentările sale, îmi fac griji în privința condiției sale fizice. L-aș sfătui să ia în calcul această opțiune (n.r. de a se retrage)", a scris Ballack.

120 de apariții
are Schweinsteiger la prima reprezentativă a Germaniei, conform site-ului Federației Germane 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close