INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  CALCULE

Apar suspiciunile de blat în ultima etapă din grupele Euro 2020! Şi următorul meci de la Bucureşti ar putea fi cu final aşteptat

Apar meciuri suspecte de blat în ultima etapă! Ce înțelegeri pot interveni?
Apar meciuri suspecte de blat în ultima etapă! Ce înțelegeri pot interveni?

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 iunie 2021 15:31 / Actualizat sambata, 19 iunie 2021 16:58

Sistemul cu 16 calificate din cele șase grupe, cu patru din cele mai bune șase de pe locurile 3, dă naștere la primele suspiciuni la acest Euro. 

Cotidianul AS a alcătuit deja o listă cu trei partide, care s-ar putea încheia la egalitate, favorizând în ultima etapă ambele adversare, pentru a obține biletele de „optimi”. 

Așa-numitul „biscotto”, blatul italian, este o variantă de luat în considerare, dar UEFA a anunțat că va fi foarte vigilentă și va sta cu ochii pe ceea ce se întâmplă în teren, la duelurile care sunt programate chiar la aceeași oră.

Roberto Mancini: „Biscuitele e bun doar în lapte”

De exemplu, o înțelegere pentru o remiză de salon ar favoriza Italia și Țara Galilor, care și-ar păstra primele două locuri în această ordine și s-ar califica mai departe, iar Elveției și Turciei le-ar rămâne numai șanse la a treia poziție. „Nu ne intereseză aceste zvonuri, vrem să terminăm primii și, chiar dacă voi face schimbări în echipă, mă interesează victoria. Biscuitele e bun doar în lapte”, a declarat selecționerul Roberto Mancini.

Angliei nu-i convine locul 2

Aceleași suspiciuni planează și în cazul partidei Austria - Ucraina, de pe Arena Națională, cu ambele având perspectiva de a acumula patru puncte la un egal, Macedonia de Nord fiind ca și eliminată (Olanda deja în „optmi”). 

La fel în Anglia - Cehia, amândouă având patru puncte și disputându-și și șefia grupei. Numai că în acest ultim caz, trupa lui Southgate ar termina a doua cu un X, și ar pierde șansa de a disputa șase din cele 7 partide pe Wembley și culoarul mai accesibil către fazele avansate ale competiției itinerante.

Euro la indigo » Eric a recreat penalty-ul lui Pirlo din 2012

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Lyon nu renunță la Răzvan Marin: „Cele 18 milioane de euro nu i-au descurajat”

În sfârșit! Istvan Kovacs a fost şi el delegat la un meci de la EURO 2020

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
yoomanga
yoomanga  •  19 Iunie 2021, 18:16

Nea' Caisă care a scris articolul scrie în necunoștință de cauză! Dacă Anglia termină pe primul loc în grupă va juca împotriva locului doi din grupa F. Un egal îi ajută să scape de o echipă împotriva căruia nu au nicio șansă!

kovacsistvan
kovacsistvan  •  19 Iunie 2021, 18:09

National Arena e obisnuit cu blaturile .

cky33
cky33  •  19 Iunie 2021, 16:58

Blat vizibil a fost Anglia-Scotia, trebuia sa fie 1-1 dar nu a reușit scoția sa deschida scorul

Vezi toate comentariile (5)
Comentează