INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  UNGARIA - FRANȚA

VIDEO Franța, bine ai venit în infern! Ultrașii maghiari, show INCENDIAR pe străzile din Budapesta

Ungaria - Franța se joacă într-o atmosferă incendiară
Ungaria - Franța se joacă într-o atmosferă incendiară

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 iunie 2021 15:03 / Actualizat sambata, 19 iunie 2021 15:16

Ungaria - Franța, primul meci al zilei de la EURO 2020, se va desfășura într-o atmosferă incendiară! Ultrașii maghiari și-au făcut „încălzirea” pe străzile din Budapesta și sunt pregătiți să le facă viață grea starurilor de sute de milioane de euro din naționala lui Deschamps. 

Ultrașii maghiari, cunoscuți pentru fanatismul cu care își încurajează echipa națională, s-au dezlănțuit înaintea meciului cu Franța. Mii de unguri s-au întâlnit pe străzi și au făcut deplasarea pe jos până la stadion, lăsând în spate orice rivalitate existentă la nivel de echipă de club. 

Mai mult, aceștia au primit sprijin și din partea „fraților” polonezi. Relația dintre ultrașii celor două țări e de notorietate, iar cele două tabere s-au reunit astăzi, completând spectacolul total din capitala Ungariei.

Modelul Budapesta, un succes real la EURO 2020

Scene asemănătoare au avut loc și la precedentul meci disputat de maghiari la EURO. Înaintea partidei cu Portugalia, jurnalistul GSP Theodor Jumătate a însoțit „aripa” dură a ultrașilor maghiari în drumul către „bijuteria” Puskas Arena

Budapesta este unicul oraș din cele 11 de pe harta Euro 2020 care va avea stadionul plin. De ce e singurul oraș care poate găzdui meciuri cu tribunele arhipline? Pentru că vaccinul are efect. Și pentru că așa dorește premierul Viktor Orban. Vezi aici reportajul realizat de Gazeta în capitala vecinilor.

Ungaria - Franța, în fața a 67.000 de fani

Campioana mondială Franța a luat o opțiune serioasă la calificarea din „grupa morții”, după victoria la limită obținută împotriva Germaniei, chiar la Munchen, scor 1-0. O victorie împotriva Ungariei ar însemna accederea matematică în faza eliminatorie. 

Misiunea naționalei „cocoșului galic” nu va fi însă una ușoară. Va avea de înfruntat un public ostil pe „Puskas Arena”, singurul stadion care permite accesul fanilor în proporție de 100%. Maghiarii au fost aproape să încurce Portugalia în primul meci. Au cedat pe final, cu 3 goluri încasate după minutul 84.

Citește și alte știri despre EURO 2020: 

În sfârșit! Istvan Kovacs a fost şi el delegat la un meci de la EURO 2020

Cristiano Ronaldo n-a fost primul! Cine i-a luat fața la EURO în războiul contra sucurilor: „Să nu beți Coca Cola!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
buleicanu
buleicanu  •  20 Iunie 2021, 02:07
Postat de danbinci pe 19 Iunie 2021, 15:25

Sa castige cel mai bun si sa vedem spectacol. Daca jucau cu Roamania jucau cu casa inchisa.

"Daca jucau cu Roamania jucau cu casa inchisa."...da...mai degrabă cu casa ferecată...vb aia...nu e hoţii e ruminii cu nepoţiii...

buleicanu
buleicanu  •  20 Iunie 2021, 02:05
Postat de remarque pe 19 Iunie 2021, 15:48

migratorii contra migrantilor. O sa castige migrantii la scor

Bina măi pinguin refugiat...

buleicanu
buleicanu  •  20 Iunie 2021, 02:04
Postat de digei pe 19 Iunie 2021, 15:34

Nu dau doi pe fanatism. Al lor sau al altora. A trecut epoca de piatra cand poate fanatismul isi avea un loc. Deci bai baieti care vreti sa pareti duri, fanatici, neinduplecati... gasiti-va un teatru de razboi, in Africa sunt suficiente, mergeti acolo si aratati-va acolo muschii, nu pe strazi, nu in tribune. Acolo vin oamenii normali sa vada un meci cu familia, vin copiii, poate si batrani. Arenele sportive n-au ajuns teatrele voastre de razboi, conflicte exista pe planeta, acolo sa va vad.

"Nu dau doi pe fanatism." Io dau trei. Şi dau patru la tine...la spate...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează