INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  PORTUGALIA - GERMANIA 1-4

Gosens s-a răzbunat pe Ronaldo: „Atunci m-a făcut să mă simt mic, am încercat să mă ascund”

Robin Gosens (26 de ani) a fost cel mai bun fotbalist în victoria obținută de Germania, scor 4-2 cu Portugalia. Fundașul stânga de la Atalanta a avut și un „meci” personal cu starul Cristiano Ronaldo (36 de ani). +48   FOTO
Robin Gosens (26 de ani) a fost cel mai bun fotbalist în victoria obținută de Germania, scor 4-2 cu Portugalia. Fundașul stânga de la Atalanta a avut și un „meci” personal cu starul Cristiano Ronaldo (36 de ani).

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 iunie 2021 23:29 / Actualizat luni, 21 iunie 2021 18:07

Robin Gosens (26 de ani) a fost declarat MVP de UEFA în victoria obținută de Germania, scor 4-2 cu Portugalia. Fundașul stânga de la Atalanta a avut și un „meci” personal cu starul Cristiano Ronaldo (36 de ani).

Robin Gosens a făcut un meci perfect împotriva Portugaliei. A marcat un gol și a contribuit decisiv la alte două reușite. Momentul este cu atât mai special pentru fundașul neamț, cu cât s-a petrecut în fața lui Cristiano Ronaldo, fotbalistul care îl refuza categoric în urmă cu două sezoane, după un meci Atalanta - Juventus, scor 3-0, din sferturile de finală ale Cupei Italiei.

Gosens a povestit momentul în autobiografia sa „Dreams are Worthwile": „L-am întrebat «Cristiano, putem face schimb de tricouri?» Nici nu s-a uitat la mine, mi-a zis doar «Nu!». Am plecat, mă simțeam mic. Știți acel sentiment când faci ceva jenant și te uiți în jur să verifici dacă a mai observat cineva? Așa m-am simțit atunci și am încercat să ascund!".

Gosens trăiește momentul carierei

„Nu știu de unde să încep! Este, cu siguranță, o noapte de neuitat pentru mine. Am învins o echipă cu adevărat puternică și am înscris primul meu gol în acest turneu final. Sunt fericit și mândru. 

Am știut că trebuia să învingem în seara asta, pentru că, dacă am fi pierdut, ar fi fost foarte greu să ne calificăm. Am încercat să dăm totul atât în atac, cât și în defensivă. Sunt fericit că am câștigat meciul. 

Nu i-am mai cerut tricoul lui Cristiano Ronaldo. Am vrut să mă bucur de această victorie și de această seară”, a spus Gosens, după victoria obținută în fața Portugaliei. 

FOTO: Alexandra Fechete
+44 FOTO

FOTO: Alexandra Fechete

VIDEO Anghel Iordănescu: „Sunt convins că echipa României ar fi avut o prestație bună la EURO!”

Citește și alte știri de la Euro 2020: 

Surpriză! Care e meciul cu cea mai mare audiență de la Euro 2020 » 1,6 milioane de români l-au urmărit

Imagini emoționante! Ce au făcut vedetele Franței înainte de meciul cu Ungaria

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
robby73
robby73  •  20 Iunie 2021, 15:07

Ieri ai fost cel puțin 3 clase peste Ronaldo!!! Aroganța lui CR7 a fost cea mai buna modalitate de a te motiva pentru meciul ăsta. Bravo Gosens!

bodystyle74
bodystyle74  •  20 Iunie 2021, 14:11

Ronaldo probabil primeste cel putin 4 sau 5 solicitari de schimb, inainte si dupa incheierea meciului ,de la adversari. Plus alte solicitari care vin din afara fotbalului.Cred ca si daca-si schimba tricoul la 5 min tot nu-i ajunge ca sa onoreze solicitarile.

talpaiadului
talpaiadului  •  20 Iunie 2021, 04:06

C. Ronaldo e si el om, o fi avut vreo problema, cine stie, poate ca l-a faultat Gossens in timpul meciului si era suparat. Cert e ca Ronaldo a schimbat sute de tricouri in cariera sa si nu se poate spune ca nu a facut si alte gesturi frumoase.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează