INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  EURO LA INDIGO

Euro la Indigo, ep. 8 » Eric a refăcut un gol memorabil al Italiei: „Grande giocatore! Ti amo!”

Eric a refăcut un gol mai vechi al lui Pirlo
Eric a refăcut un gol mai vechi al lui Pirlo

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 iunie 2021 16:06 / Actualizat sambata, 03 iulie 2021 10:39

EURO LA INDIGO. Ziua a opta de la EURO 2020 n-a adus prea multe reușite excepționale. Încântat de forma aratată de Italia, brazilianul Eric de Oliveira a refăcut un gol mai vechi reușit de geniul Andrea Pirlo. Vezi mai jos videoul realizat de Eric în cadrul proiectului „Euro la Indigo”, inițiat de GSP, și înscrie-te in superconcurs!

  • Nu uita, „Euro la indigo" are și super-premii! Poți câștiga o consolă PS5, un iPhone 12, un smart TV Sony sau 5 smartwatch-uri.
  • Descoperă cuvântul-cheie din videoul de azi, intră pe www.gsp.ro/indigo și înscrie-te în concurs!

„Ieri, a fost o zi mai săracă la EURO. S-au dat doar trei goluri, dintre care două din penalty. Dacă tot n-a fost show, m-am gândit să inventez eu. Vă readuc aminte de un gol fabulos marcat din penalty la EURO 2012.

Așadar, Eric a imitat un gol marcat de Pirlo la ediția din 2012 a Campionatului European, atunci când italianul a înscris un gol spectaculos contra Angliei, o „panenka” ce l-a bulversat pe Joe Hart. Eric a descris momentul pentru cititorii Gazetei: 

„E vorba de un penalty transformat de Pirlo în meciul Italia - Anglia. N-a fost o scăriță obișnuită, ci a fost una absolut genială. Pirlo l-a hipnotizat pe Joe Hart. Portarul Angliei a plonjat în dreapta, iar italianul a înțepat mingea elegant, pe centru. O execuție grea și riscantă. O să încerc si eu de distracție. Hai să vedem dacă merge”, a spus Eric, care a trecut apoi la treabă. 

Brazilianul a trecut la reconstituirea fazei. După mai multe încercări de la punctul cu var, Eric a refăcut execuția lui Pirlo, exclamând apoi: „Andrea Pirlo de Oliveira! Grande giocatore! Ti amo! Un espresso, per favore!”

Înscrie-te în concursul Euro la indigo!

În timpul fiecărui filmuleț realizat de Eric sau de Robert Niță va fi anunțat un cuvânt-cheie. Tu trebuie să scrii acel cuvânt-cheie în pagina de concurs - www.gsp.ro/indigo - împreună cu datele tale de contact, și gata, ești înscris în tragerea la sorți!

Poți participa de mai multe ori la concurs! Pentru că în fiecare video se anunță alt cuvânt-cheie. Trebuie doar să urmărești video-urile din seria "Euro la indigo" (verifică AICI) și să adaugi cuvântul-cheie pe www.gsp.ro/indigo.

Aici - detalii complete despre proiectul Euro la Indigo

Aici - pagina de concurs + formular de înscriere

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
darius10
darius10  •  20 Iunie 2021, 07:46

Se vede că nu aveți pregătire...... terminați fraților cu *** de BRAZILIAN, că mâine poimâine îi ridicați statuie.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close