INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  UNGARIA

Boloni nu mai e liber! Cu ce se va ocupa pe durata Campionatului European

Ladislau Boloni
Ladislau Boloni

Articol de - Publicat joi, 10 iunie 2021 10:09 / Actualizat joi, 10 iunie 2021 10:11

Laszlo Boloni (68 de ani), liber de contract după ruptura de Panathinaikos, va comenta meciurile turneului final pentru singurul jurnal sportiv budapestan. „Doi specialiști unguri”, a anunțat Nemzeti. Al doilea e internaționalul maghiar Zsolt Kalmar.

Laszlo Boloni a avut un sezon dificil, poate cel mai greu al carierei. La începutul toamnei, pe 14 septembrie, a fost demis după numai 25 de zile și trei meciuri de Gent. Revolta jucătorilor l-a obligat pe președintele clubului să-l demită, deși îl aprecia enorm pe antrenor. 

Doar o lună mai târziu, pe 19 octombrie, Loți a semnat cu Panathinaikos. Contract pe două stagiuni, dar a rămas numai șapte luni. Pe 10 mai, concediere. Tot din cauza vestiarului exploziv.

Boloni va analiza în special grupa Ungariei

La 68 de ani, tehnicianul nu mai are echipă, însă nu e liber. Are ce face în această vară. Va fi unul dintre experții pentru Campionatul European ai cotidianului maghiar Nemzeti Sport, unicul jurnal sportiv de la Budapesta. Va comenta întreg turneul final, în principal grupa F, cea mai puternică, Ungaria jucând cu Portugalia, Franța și Germania, primele două meciuri acasă, pe „Puskas Arena”.

„Cu greu puteam găsi o voce mai potrivită„

Nemzeti i-a prezentat pe Boloni și pe Zsolt Kalmár drept „cei doi specialiști unguri”. „Cu greu puteam găsi o voce mai potrivită decât Boloni pentru această misiune în fotbalul profesionist”, au comentat jurnaliștii budapestani. 

Al doilea este internațional maghiar, 26 de ani, ex-RB Leipzig, actualul mijlocaș al echipei slovace DAC Dunajska Streda. Kalmar a înscris în toamna lui 2020 un gol important pentru Ungaria, la 3-1 contra Bulgariei în semifinala play-off-ului pentru Euro. Fiind titular și în ultimul act al barajului, la 2-1 cu Islanda.

VIDEO Ladislau Boloni: „Presiunea nu mă deranjează! Sunt în concurență cu mine însumi”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Răzvan Marin, în fața transferului carierei » Paolo Maldini, surprins alături de președintele lui Cagliari

Încă o reușită în tricoul Portugaliei pentru Cristiano Ronaldo! Este la 5 goluri de recordul mondial!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (7)
1cesare
1cesare  •  10 Iunie 2021, 16:34

Come tese sanatos là ungarici lui

nune
nune  •  10 Iunie 2021, 14:56

Stie fotbal, nimic de zis si are ochi la jucatori. Dar are la activ si echipe in 20 de ani, ceea ce arata ca nu a rezistat mai mult de 2 sezoane la o echipa. In plus, cam peste tot a avut probleme cu vestiarul. De aici dificultatea unor jucatori de a lucra cu el. La Ferencsvaros are un lot interesant, in care e nevoie de un schimb de generatii (jucatorii maghiari din trupa actuala sunt aproape de final, majoritatea au peste 30 de ani) si Boloni s-ar pricepe la asta. In plus, ar putea gestiona vestiarul mai usor.

alexandru_popescu
alexandru_popescu  •  10 Iunie 2021, 13:20

Dacă noi scriem aici că Boloni e ungur, ne ștergeți comentariile și ne banați. Dacă scriu ungurii că e ungur, nici o problemă!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează