INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  UCRAINA

FOTO + VIDEO „Naționala” Ucrainei, un nou antrenament pe stadionul din Voluntari » Ce a făcut marele Shevchenko

„Naționala” Ucrainei s-a antrenat pe stadionul din Voluntari +12   FOTO
„Naționala” Ucrainei s-a antrenat pe stadionul din Voluntari

Articol de , - Publicat joi, 10 iunie 2021 18:28 / Actualizat joi, 10 iunie 2021 18:58

Echipa națională a Ucrainei a desfășurat astăzi o ședință de pregătire pe stadionul din Voluntari. Legendarul Andriy Shevchenko (44 de ani), selecționerul Ucrainei, a fost principala atracție.

Ultimul ieșit din zona vestiarelor, Shevchenko s-a băgat la alergări alături de elevii săi, dar a renunțat după 3-4 sprinturi. Ulterior, fostul mare atacant a „arestat” una dintre mingi și a tras de câteva ori la poartă. A urmat o discuție tactică, cu unul dintre secunzii săi, în timp ce jucătorii se încălzeau.

Florin Cernat, ghidul lui Andriy Shevchenko la Voluntari

Miercuri, înaintea antrenamentului ucrainenilor, Shevchenko a stat minute bune de vorbă cu Florin Cernat, oficialul celor de la Voluntari, și cu Oleksandr Shovkovskyi, fostul său coleg de la Dinamo Kiev, actualmente antrenorul portarilor la naționala Ucrainei.

Un alt nume important prezent la Voluntari este Mauro Tassotti (61 de ani). Secundul lui Shevchenko a fost titular în finala Ligii Campionilor din 1989, câștigată de AC Milan în fața Stelei, scor 4-0.

foto: GSP.ro
foto: GSP.ro
foto: GSP.ro
foto: GSP.ro
foto: GSP.ro
+8 FOTO

Florin Cernat: „Ucraina are șanse mari la Euro 2020”

„Mă bucur că Ucraina a ales baza noastră. Era și foarte aproape de hotelul lor. De când au venit prima oară, în urmă cu un an, au întrebat de toate condițiile. Le-am explicat și au acceptat. Îi ajut cât pot.

Cu Sheva (n.r. Andriy Shevchenko) nu mă știu foarte bine. Când am venit eu, el a plecat, iar când am plecat eu, s-a întors. Când eram la echipa națională, ei stăteau la baza noastră de la Dinamo Kiev. Este simpatic, a și jucat la nivel înalt. Nu are cum să fie altfel.

Eu am stat 8 ani de zile acolo. Chiar îmi este dor de Kiev. Am văzut că s-a schimbat foarte mult, s-a aglomerat foarte mult orașul, din cauza problemelor de acolo. S-au înghesuit în oraș.

Cred că au șanse mari la acest Euro. Am un grup OK, o grupă ușoară, câteva nume mari în echipă. E clar că voi fi suporterul lor, dacă al României nu pot să fiu. Mircea Lucescu poate veni oricând la antrenamentul lor”, a spus Florin Cernat.

Mai multe știri despre EURO 2020:

Squadra azzurra, gata de asalt! Elevii lui Mancini încep Euro în mare formă

Ultimele detalii înainte de startul EURO 2020: „Arena Națională s-a transformat! O să fiți șocați de schimbare!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează