INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  CRISTIANO

Joachim Low, înainte de „șocul” Portugalia - Germania: „Cristiano poate face mai mult decât să dea la o parte sticlele de Coca-Cola”

Joachim Low a vorbit despre Cristiano Ronaldo
Joachim Low a vorbit despre Cristiano Ronaldo

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 iunie 2021 17:50 / Actualizat sambata, 19 iunie 2021 17:59

Înainte de Portugalia - Germania, meci din grupa F la EURO 2020, selecționerul neamț Joachim Low (61 de ani) și-a avertizat jucătorii: „Cristiano Ronaldo poate face mai mult decât să dea la o parte sticlele de Coca-Cola”.

Portugalia - Germania, meci care începe la ora 19:00, va putea fi urmărit AICI

Gestul lui Cristiano Ronaldo de la începutul săptămânii, când portughezul a înlăturat sticlele de Coca-Cola pe care le avea în fața sa pe masa de conferințe, continuă să aibă ecou.

Joachim Low, înainte de Portugalia - Germania: „Cristiano poate face mai mult”

Înainte de meciul dintre Portugalia și Germania, duelul de foc al acestei etape de la EURO, Low a vorbit la conferința de presă despre Ronaldo, principalul om de atac al lusitanilor.

„Cristiano poate face mai mult decât să dea la o parte sticlele de Coca-Cola. Nu este un spectacol individual, asta este clar. Portugalia este în top de 4 sau 5 ani. Prin triumful de la EURO 2016 au crescut împreună, sunt o echipă grozavă. 

Mai este un spectacol individual? Înainte era, cu Cristiano Ronaldo în postura de superstar al echipei. El era «omul», dar asta s-a schimbat. Au mai mulți jucători de mare calitate: Bernardo Silva, Bruno Fernandes, Joao Felix, Diogo Jota și mulți alții, care sunt implicați în atac la fel de mult precum Cristiano”, a transmis Low, citat de The Sun.

Cristiano Ronaldo a afectat Coca-Cola

Luni, la conferința de presă premergătoare meciului dintre Ungaria și Portugalia, scor 0-3, CR7 a înlocuit sticlele de Coca-Cola, sponsor EURO 2020, cu una de apă.

Gestul său a avut un impact puternic, gigantul american înregistrând pierderi de miliarde: de la 56.10 dolari pentru o acțiune, la 55.22 de dolari, adică 1,6%. Valoarea acțiunilor companiei a scăzut astfel de la 242 miliarde de dolari la 238 de miliarde!

La scurt timp după, compania a reacționat, comunicând că „fiecare este îndreptățit de a avea preferințele sale în materie de băuturi” și că oamenii au „gusturi și nevoi diferite”.

Între timp, UEFA, prin Martin Kallen, directorul turneului, a avertizat echipele naționale și le-a transmis că ar putea fi amendate dacă jucătorii mai fac astfel de gesturi.

Mai multe știri de la EURO 2020:

Vulcanul maghiar a erupt! Momente uluitoare după golul Ungariei » Jurnalistă luată cu fulgi cu tot! Imaginile zilei la EURO

Apar suspiciunile de blat în ultima etapă din grupele Euro 2020! Şi următorul meci de la Bucureşti ar putea fi cu final aşteptat

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
hashtag_truth
hashtag_truth  •  20 Iunie 2021, 01:40

"Mai este un spectacol individual? Înainte era, cu Cristiano Ronaldo în postura de superstar al echipei. El era «omul», dar asta s-a schimbat. Au mai mulți jucători de mare calitate: Bernardo Silva, Bruno Fernandes, Joao Felix, Diogo Jota și mulți alții, care sunt implicați în atac la fel de mult precum Cristiano”....hehehehe....asta inseamna sa fii antrenor si sa pui presiune negativa ...hehehehe.....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close